Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. progabi

progabi Fórum biztosa

Talán lesz az új keréken 1 Joker...???

macska49, _ferike_, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Dehogy helyeselt. :) Ezt mondta:
    Ezt mindennek értem, csak helyeslésnek nem.

Egyszer volt szó arról, hogy lesz egy játék a játékban vagy valami feladat, amikor valamit kell fel kell építsünk??? Áááá én már azt sem tudom, hogy a farmról beszélek-e. :oops:

Utoljára szerkesztett: 17.1.15
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt írtad: Felkerül a kerékre, mint anno a bagoly vagy varjútojás. Lehet valami hasonló tulajdonságot fog kapni, esetleg az ólakra ad Tp bónuszt, olyan még úgy sincs.
    Erre Jónás: nem is kicsit.

4. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én is úgy értettem, hogy jó a kerék, de amit ad az még nincs meg.

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, boszieva és 2 más kedveli ezt.
  5. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szerintem meg erre írta, hogy nem is kicsit ;)

genka53, -orgona-, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Most visszaolvastam jóóóó lassan és tényleg arra írta Jónás a nem kicsit hogy Nóci elkalandozott, kb. mint én xDxD Akkor a sok állatos Tp storno xD

Dyny, ciklon23, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

A nem is kicsit arra mondta, hogy nem is kicsit mentem utánad. xDxDxD Nem akarta kereken azt mondani, hogy most akkora marhaságot mondtam, mint amekkora én vagyok. xDxD

macska49, Dyny, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  8. bakfis

bakfis Fórumszaki

Igen, valóban, én is emlékszem. És utána jöttek azok a fura óraszerkezetes képek, azt hittük, azok ehhez kapcsolódnak.

genka53, boszieva és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. kukori80

Már leesett a tantusz. A másik nevet ki nem mondd xDxD

genka53, kekmaci75, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Hűha, most már az erdő legmélyén járunk a bozótosban.

kukori80, -gyöngy-581 és dereret kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Igen, de nem emlékszem már, hogy miről volt szó. Annyi az információ mostanában, kezdek rájönni, hogy ennyi mindent nem tudok fejben tartani. Soha nem csináltam jegyzetet, de azt hiszem szükség lesz rá. :eek: Egy játék miatt jegyzetelni...ha ezt meghallja valaki, tényleg azt hiszi, hogy nincs minden rendben a fejünkben. :wuerg:

nemethpgabi, Dyny, progabi és 14 más kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

A kerék kilőve, az összerakás már a kicsik tenyésztéséhez kell ?xD
    Elvoltam vacsorázni és nem vagyok képben, de úgy látom, hogy azok sem, akik ma még nem vacsoráztakxD
    Barkácsolok egy ideiglenes akármit, amihez a tápot megkeverem a malomban valamilyen terményekből és ezzel lakatjuk jól vagy takarjuk be a két pici állatot.
    Komolyan mondom: azt se tudom, hogy most mihez kell kitalálni dolgokat: tenyésztéshez, szülinaphoz, titokólakhozxD

13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Vegyesen, mindenhez. Lassan azzal kezdjük a hozzászólást, hogy melyik feladathoz tartozik.

Dyny és boszieva kedveli ezt.
  14. kukori80

Az a legnagyobb baj hogy én jegyzetelek és 10 perc múlva mindig kihúzom amit felírtam. xD Ezért nem jutok sehova xD
    xDxDxDxD Egyet mondhatok: a titokólas már megvan :)

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Csak kapkodom a fejem, azt sem tudom, mit kellene jegyzetelni;) az állatokon kívül ma még csak a pörgetéseimet dokumentáltam:)

Dyny, boszieva, Kata_rzis és 2 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

A különleges valamit a tenyésztéshez. :) A madárijesztő faragást a kerékhez. xDxD Jó látni, hogy nem egyedül bolyongok az erdőben. xD Nálunk még most készül az ennivaló, de ezzel már a holnapi nap is kilőve, takarítás is megvolt, úgyhogy lelkiismeret-furdalás nélkül lehet erdei túrára menni. :D

Dyny, genka53, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Úgy emlékszem, hogy amikor a következő tenyésztős ovis? iskolás? eventet kezdtük el boncolgatni, azt az információt kaptuk, hogy a kicsik is felnőnek lassan. Ez valószínűleg az állatok szintjére vonatkozik, bár lehet, hogy inkább arra, hogy mit adunk nekik? Inkább etetjük, valamivel, amiről feltételezni lehet, hogy a malomban állítjuk elő? Játszóteret építünk barkácsból? (ezt azért annyira nem szeretném). Tegnap este én a terményeknél lemaradtam, bár ez lehet, hogy erdő mélyén van...:)
    Én már csak akkor írom le, ha biztos egy kicsit is. Már több, mint egy hete megvan a titkos:)

Dyny, csio70, Kukori.és.Kotkoda és 4 más kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

És melyik változata van meg a titokólasnak, már csak a spanyolok miattxD: a medvés vagy a medvétlen ? Magyarabbul: gazdag leszek végre vagy nem ?xD

Utoljára rászántam magam a szótagolásos olvasásra:
    JósJónás írta:
    Üdvözletem Kedves Barátaim!
    Lehet ez nem volt sokunk kedvence... de ha megpörgetik, felturbózzák... mindenki magának akarja majd:)8)

NeM volt sokunk kedvence... a tömérdek csillag, de lesz egy kerék, ahol beadhatok 3-4-5... sokat és ezért cserébe kaphatok AB-t, FA-t...
    Nincs több ötletem, de ennél jobb nem is nagyon kell, fogadjuk elxDxD

nemethpgabi, PocsékFarmer, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

De csak akkor, ha bőségesen csomagoltál hideg élelmetxD

Dyny, genka53, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  20. patakvera

patakvera Fórum félistene

Erről álmodom én is...:D

Dyny, genka53, fustoscsilla és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.