Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A Szerkesztés gombbal javíthatod. Megírod az új hozzászólást idézéssel együtt, másolod, megnyitod a már elküldött hozzászólásod a Szerkesztés gombbal, a végére illeszted az új hozzászólást és benyomod a változás mentése gombot. :)
    Remélem ezt kérdezted.
    Igen, Dereret ma a bolondját járatta a bandával. :D Gondolta valahogy csak elárulod a két állatot. :)

Kincső52, -orgona-, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  2. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

A nagyot nem kapjuk szerintem mi csináltuk:)

-orgona- kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

köszi
    Köszi Nóci de nekem így nem megy. Eddig úgy csináltam hogy visszamentem ahhoz akit idézni szeretnék, megnyomtam a válasz gombot, beírtam amit akarok írni, kimásoltam, utána visszamentem az én régi hsz-hoz,- szerkesztés- beillesztés és nem illeszti be

Kincső52 és -orgona- kedveli ezt.
  4. Bözse

Bözse Rutinos

A 7végén hoztam rá képes bizonyítékot, hogy innen tájékozódnak a spanyolok. És tényleg Joselito aki bekukkant hozzánk. Amit értékelek, hogy nem is próbálja titkolni, hogy tőlünk való az infó.:inlove: Bár a sok szlengben írt dumával tényleg bazi nehéz dolga lehet.:oops: Az viszont nagyon fura, hogy náluk nem dívik annyira a 'Me gusta' (tetszik) használata, mint nálunk.o_O

Kincső52, nemethpgabi, Shirkán53 és 7 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát, azért ...xD
    Ez ugye, azt jelenti, hogy legalább az egyik kisállat elballagott a kiscsoportból és középső csoportos lett?:)

6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ez a fórum hibája - üdv a klubban :D

Ott van az, csak nem látszik. Ha elküldöd, megjelenik - legrosszabb esetben törlöd:)

Hát, a kérdésből ítélve nem találtad el a megfejtést :D

A keresett termék: trágya :D

csio70, sziszi1965, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  7. kukori80

ÓÓÓ, köszönöm, mindjárt ki is próbálom az idézést. Ezek szerint láthatatlanul is lehet itt beszélgetni xD
    Az elefántról nekem is az jutott eszembe :) Na de akkor nincs semmi teendőnk, majd jön az eventbe egy nagy kupaccal és nem kell előre hozzá vásárolni semmit, ugye? Remélem a trágyába nem kell köménymag meg kökény?:)
    Bözse most csak azért idéztelek mert gyakorlom az idézést, bocsi xD
    Éééésss sikerült, hurrá :)

Kincső52, Bözse, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

Az elefánt egy trágyát ad, akkor a kivi ennél többet.
    Mi sem titkoljuk, ha mástól hozunk valamit. Igen ezt jól látta Kata, mi másképp használjuk a tetszik gombot.
    Ezt Pharmernek köszönhetjük. :D A fórum első event csevegőjében leírta, hogy szerinte itt a fórumon mit is jelent a tetszikelés. :D

csio70, dalmata10, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  9. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Mit irt Pharmer én nem olvastam.

genka53 kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!
    Egy picivel... 5 darabot :D:D

Mesélj:)

Kincső52, csio70, Pharmer500#2 és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Jónás a mesét ne várd meg.xD én olvastam és el is szunyókáltam közben, többször is xD Majd valaki biztos megtalálja, elég régen írta a mi Farmerünk :)

dalmata10, -orgona-, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Hát én Pharmert nem tudom idézni, olyan hosszú hozzászólásokat szokott írni, hogy a felét sem jegyzem meg többszöri olvasás után sem. :D De a lényeg az volt, hogy nem csak azt lájkolja ami igazán tetszik neki, hanem azt is, ha csak jelezni szeretné valakinek, hogy látta a hozzászólását még akkor is, ha nem válaszol rá. Aztán az az igazság, ha bejön egy új fórumozó, úgy érzi hogy senki nem foglalkozik vele, de ha kap egy-két lájkot, legalább látja, hogy elolvasták, amit ír. Már akartam szólni, hogy engem nem kell tetszikelni, anélkül is írok. xD

csio70, Gio, Dyny és 19 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szerintem ebbe a fórumba írta ha jól emlékszem kb. 3-4 hete, de ne csapjatok agyon ha nem :cry:

14. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Köszi :)

Kicsigrizzly és macska49 kedveli ezt.
  15. JósJónás

Mi van veletek, elfáradtatok az egész napos firkálásban, kódfejtésben? xD

Sehol egy kérdés az új állatkáról? :D

Kincső52, Kicsigrizzly, dalmata10 és 6 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Hmmm gondoltuk, hogy nem akarod elárulni. :D
    A termények mennyiségére rá akartam kérdezni, még be is írtam, nem értem miért nem jelent meg? :music: Most akartam írni, hogy én kérdeztem, de nem kaptam rá választ, de nincs a kérdés sem. :oops:
    Kódolva csak addig adjad, míg wiktorka is velünk van. :D

dalmata10, kekmaci75, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  17. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Már nagyon álmosodom.

Palacsintax és kekmaci75 kedveli ezt.
  18. JósJónás

Mára már nincs értelme belevágni kódozásba:)

dalmata10, -orgona-, agi967 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

Annyira nincs, hogy lehet félre is értettelek. Az új állatka egy új titokállat vagy az ovis event kisállatai?

-orgona- kedveli ezt.
  20. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Joccakát!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.