Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nem lehet tudni, de nálam van 1120 az ára.

2. dereret

dereret Fórumőrült

Nyúl-tehén

Akkor melyik eventre írta, hogy hasonlóan ugyanolyan termékek kellenek, mint a szüretibe, csak mindból kevesebb ?

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Lehetséges,hogy a Baha fejlesztéshez kell majd? Megmenteni őket,ezt már olvastam az Bahás új szigettel kapcsolatba. Persze ez csak egy találgatás.

Adrián-Beatrix és Baby72 kedveli ezt.
  4. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Nekem eztetetetet az Édesapám úgy szokta mondani: "Ami nem kínai, az már hamisítvány!"

Én asszem a tehénre és a kecskére tipegnék. Akarom mondani tippelnék. Oviilag.
    Nem mintha a pulyka nem járna állandóan a fejemben (mint Debrecenből elszármazott)

wiktorkának utólag is nagy-nagy gratula a +fejtésért termékileg (a nem létező kalapom földtől felfelé soxor megemelem)!

Nóci, ne vedd föl a kesztyűt, mert nem érdemes! Mi szeressssssünk Téged, oszt'az a lényeg!!!!!! (buksisimis-szmájli)

Köszi, lányok-fiúk, hogy az általam történő Benneteket-olvasgatással akaratlanul is itt tartottatok/tartotok a fórumon! :)

Szép Napocskát Nektek!

macska49, Bözse, Adrián-Beatrix és 13 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A korallzátonyon fogjuk megmenteni a kivit? :) Azta, még előtte meg kell tanulnom búvárkodni is - de ezt későbbre halasztom, mert a szárazföldön is nehezen veszem a levegőt egyelőre a náthám miatt:p

Dyny, kekmaci75, ciklon23 és 6 más kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

Nyúl-ló

Azt se tudjuk biztosan, hogy ez a kivi a farmra vagy a szigetre jön ?
    Erre se válaszolt reggel Jónás
    Mert ha a szigetre, akkor vennék sok titokólat, mert tuti lenne benne kivi, mert ugye a szigeten még nincs is titkos állatxDxD, így használva most kicsit a fejemet: ez a kivi nem szigetes lesz, mert akkor mindenkinek lenne ilyenje, aki akár csak 1 titkosat is vesz.xDxD

czani, boszieva, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Gondolod?
    Indulj ki a narancssárga lóistállóból8) pláne magas szinteno_O

boszieva és -orgona- kedveli ezt.
  8. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A szülinapira írta, hogy hasonló lesz, mint a szüreti, de azt nem, hogy ugyanúgy mindenből kell.

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  9. dereret

dereret Fórumőrült

15 FA-ért azért nem olyan nagy kitolás lenne velem pár narancs elefánt vagy teve.....xDxD
    ennyiért sárga tyúkól vagy tojástojó, na az már igen

10. Baby72

Nem ugyanabban a játékban játszunk? Nálam nincs narancs elefánt:D

11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Egyszer a szigetre is elkezdik gyártani a titokólakat.

dereret kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Nincsen ????????? Nekem van, igaz nem narancs elefántnak, hanem xx retró elefánt, tudod, amelyik olyan szép aranyos színú-. Ugyanazokat bírja, mint a narancs ólak, csak nem 2, hanem 1 állatot ad, de feleidő a többinek,.

macska49, kekmaci75, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Na ugye, hogy ugye?:)

macska49, csopke1 és dereret kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A szülinapiról írta. Egyszer Kukorinak kikerestem, hogy mit mondott Jónás róla, ha megtalálom, akkor bemásolom megint. Persze azóta változhattak a dolgok. Tudjuk, hogy a BP vicces kedvében van mostanában.
    Köszi! :D Nem veszem fel. :D Tudom, hogy tudod, milyen érzés az, amikor valaki minden mondatodba igyekszik belekötni, de nekem jó természetem van, megnézem előtte, hogy ki beszél és teljesen hidegen hagy. :D Pedig az ostoba meg agyalágyult a legenyhébb jelző, amit azért kapok, mert szeretek itt lenni.

macska49, boszieva, Zsu-muci és 11 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Azt már tudjuk, mit fog enni ez a szegény kivi?

Életmódjuk megfelel a más földrészeken élő talajlakó éjszakai emlősök életmódjának (például a sünök).
    Ebből kiindulva, gyümölcsevő vagy tojásevő lesz a szentem:) szerintem8)

anita219 és -orgona- kedveli ezt.
  16. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok
    Na ja meg mostanában szeret nagyon takarítani, tippen strucc-pulyka

-orgona- és Baby72 kedveli ezt.
  17. progabi

progabi Fórum biztosa

ló-méh Nem összekeverendő a lódarázzsal :)

macska49, Baby72, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
  18. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Tudom, hogy tudod, hogy tudom :) Jó természetűek vagyunk mind2ten! :) OSTOBA = Okos,Segítőkész,Tenni akaró,Olvasott,Belevaló,Agilis. :)

Jáááhj, Baby, amikor kutyaimádóként nem akarok etetni a farmon sem ennyi csontot a kuttyokkal, akkor már nagy baj lehet Nálam, ugye? :) De inkább megveszem a jószágot a piacon, minthogy koponyacsontot etessek Velük. :) Vagymijaz?
    De mi aztán már semmin nem lepődünk meg ennyi év után.
    Amikor kivágtunk pár gyümölcsfát itthon, akkor mondtam a Majdnememnek, hogy azt az xxl-es almafát csak nem kellene.... Nem mondom meg, mit mondott.... :wuerg::cry:

Azt mondjátok meg inkább Nekem, hogy jó-e, hogy 60 party pörgit megtartottam a kitudjaminek? A Madárijesztős balhés-dolognak....

Meg még azt is szeretném ám tudni (mert telhetetlen vagyok :( ), hogy most akkor csak első szintű tenyészállatokból vásárolgassak - hogy jó pénzt kereshessek velük, vagy gyanús ez a második szintű is Nekem kicsit..... Szóval?
    Hogyisvanez?

macska49, Annabogyó, bakfis és 9 más kedveli ezt.
  19. anita219

anita219 Fórum mestere

Szia. Én azt olvastam róla,hogy puhatestűekkel,lárvákkal,rovarokkal táplálkozik,ami nekünk nincs.Így kíváncsi leszek milyen eledelt találnak neki. :)

macska49 és Baby72 kedveli ezt.
  20. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

A kivi csak nem azért ad majd öt trágyát, mert lehet majd szuper trágyát keverni a malomban?
    (Ha, félbevágunk egy kivit az belül zöld!)xD

macska49, Kata_rzis, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.