Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

A borz hiánycikk lett ( ??????? )
    Viszont tyúk és kecske tápot vettem 2,7-ért...nem mintha kellett volna, de ennyiért...

-vadocka70- kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

Szerintem légy bátor !!!xDxDxD Egyszer élünk ! Mindent vegyél, mert ahogy Jónás egyre gyakrabban tolja az agyunkba: egyszer mindenre szükség lesz, és az egyszer látva az új producer ténykedését, már lehet hogy holnap leszxDxD
    Tenyészállatok 1-2 alap, hogy legyen 20-30, vagy jó sok szupertáp.

macska49, CitizenZero, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az attól függ!
    Már, hogy melyik kivit vágod félbe!
    A gyümölcs az belül is zöld, meg kívül is zöld. No, de a madár, az kívülről szürke, vagy barna, belül meg, na ott van a töltelék:)

nemethpgabi, Bözse, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  4. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Szia. A leírásban az egyik állat megkóstolta a magot amit a kivi eszik. Lehet, hogy 5 köményt és 5 fokhagymát fog enni. ;)

hejakutmacsonya, Dyny, dereret és 3 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez csak találgatás volt, csak amiért oda volt írva" megmenteni" lehet hogy mellé nyúlás az egész!

Baby72, CitizenZero és -orgona- kedveli ezt.
  6. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

csodálkoztok, hogy kiürül a piac? Nálam nincs jávorszarvas és borz. De nem is csodálkozok, mert a pókon kívül lassan minden állat párosítva lett valamivel
    :)

Dyny, _Cygnus_, anita219 és 2 más kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

Mondja már meg valaki! Hova jön a kivi ???xD
    Szigetre vagy rendes farmra ?
    Itt vagyok minden nap, mégse tudom:cry::cry::cry:

azért ne tapossátok le egymást a válasszalxDxD

macska49, icus08, dalmata10 és 11 más kedveli ezt.
  8. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

No igen, de itt a kép róluk!

A tápban lehet egy csavar! A kivi, kivit eszik. :)

macska49, boszieva, AnkaFD és 10 más kedveli ezt.
  9. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

:) Én is így gondoltam. De azért gondoltam, hátha lemaradtam mégis vmiről.. :))))

Gyűjtögető-vadászó-halászó életet élek. Olykor begyere, olykor nem.
    Elmesélem a legnagyobb NEM-emet: a PinkiPie amikor megérkezett, sokan de sokan jól jártak a piacomon, mert úgy 60-70 ezerig sokat felváráoltam (amíg nyílt a buxa). Akkor bár ütöttem a buckót a falba, ma már jót nevetek magamon. Viszont másként is elsülhetett volna (ááááh, nem). :)

Nya, menek, meglesem ezt a sok 465X2-t :)

macska49, boszieva, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  10. agi967

agi967 Fórum biztosa

Biztosítékkiverőset. Jónás szerint. Akkor viszont valami szigetes sokadikkamrás cuccost,de az nem jelenti azt,hogy a szigetre jön (lásd kaméleon) meg azt se hogy nem oda. :wuerg:

boszieva, CitizenZero, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jónás ezt még sosem említette. Erről szó se volt. Lehet úgy gondolta, ha titokállatról van szó, egyértelmű.

dalmata10, CitizenZero és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az ovis eventhez másodszintű tenyészállat is kell, ha követik a hagyományt.
    Biztos voltam benne, hogy a farmra jön, amíg Jónás meg nem szólalt. xD Pedig lehet csak a méret miatt hasonlította össze az elefánttal, de mi egy egyszerű kijelentést is képesek vagyunk túlbonyolítani. :D

kekmaci75, CitizenZero, ciklon23 és 6 más kedveli ezt.
  13. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nekem tetszene,ha a szigetre jönne. nagy valószínűséggel lenne kivim,ha az nem,hát színesednének az ólak.Majomból építettem egy rózsa ólat van egy retro++,a másik kettőből narancs van csak,az elefánton kívül meg 1-1 retro+.

CitizenZero, Dyny, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

A fészekben lévő Roli-linken sikerült megtalálni a franciákatxDxD és ott a szigetre írják,ha jól adta a fordító.
    Te ebbe profibb vagy: nem néznéd meg, hogy ők is csak találgatnak vagy ....

dalmata10, ciklon23, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Manneken-Pis

Manneken-Pis Utánpótlás-írogató

Vajon a kivi, ha szigetes lesz melyik kamrába kerül? A 9.-dik be, vagy berakják a panda után? Ennyi végterméket csak egy elefánt elfogyasztásával produkálhat ez a kis madár. :)

16. agi967

agi967 Fórum biztosa

Titokállat,nem lehet kamrában ha a szigetre kapjuk.

17. dereret

dereret Fórumőrült

Reggel azt írta Jónás, hogy akinek lesz kivije, nem biztos, hogy lesz is mivel etetnie.
    Ha a szigetre kerülne, szerintem az 5-6. kamra körél saccolnám, a kajáját pedig a 7-8. kamrába.
    agi967 igazad van, az állat kamrátlan, de a tápját továbbra is ide gondolnám

CitizenZero, dalmata10, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A titokállat nem kerül kamrába, a farmon sem szinthez kötik.

CitizenZero, dalmata10 és Manneken-Pis kedveli ezt.
  19. Manneken-Pis

Manneken-Pis Utánpótlás-írogató

Én inkább a kávéra saccolnék, mivel hosszú az érési ideje és kesernyés az íze. A leírásban a mókus vagy valamelyik állat megkóstolta és nem ízlett neki.
    De, ha meg titokólból lesz a kivi, akkor nálam fordítva lesz az egész. Tápom lesz csak kivim nem.

CitizenZero, Bátyus, dettiapa és 2 más kedveli ezt.
  20. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Tom-tom. Elrontottam! Sorry! Utána képződő harmadikra gondoltam...vagymijaszösz. Szóval akkor maradunk a "hagyománynál", vagy megint lesz ProdiÚrtól egy kurta-furcsa-csavar? Helyes ez a csávó a szuper 5leteivel, csak tudnám végre követni......
    Pedig beindítottam a jöttekor az "újratervezés-gombot". :)
    Ha nem lenne a Jónás Bácsi (bocsi), meg a Gang-gárda, szerintem nem is igazándiból tudnám a vén, öreg fejemmel sem megcsinálni az eventeket.

Még van valami, ami mégsem hagy nyugodni. Volt az a pletyi, hogy : csillag,aranybanán, FA... Nem mintha az első kettőt át akarnám konvertálni az aranyra, s nem mintha akármelyiket is bármire... de mi lenne ha alapon kérdezném: ezen úgy ahogy volt átsiklottunk, vagy csak egy fél pletyike volt?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.