Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. major21

major21 Junior szaki

Szia!
    Én tanácsom az lenne, hogy
    1. Ha nem szeretnél fizetni(valós pénzt) a játékért(ez esetben csatniért), a tenyésztéses feladatokban lévő 9.szint ha megnézed mindegyik farmeraranyat ad. Tehát arra rá lehet "repülni". Ehhez tudok még tanácsot adni, ha véletlen ráérsz egy kicsit reggel és este akkor lehet mogyorózni csatnival mindhárom területen, abból elég sokat össze lehet szedni, ezt "befekteted" tenyésszállatokba 4-5-6 szintű (piacon van amelyik jobban megéri) és Baby Boomkor pedig kevergeted(vagy ha biztosra akarsz menni akkor 4 ugyanolyat-ilyenkor van amikor magától ugrik eggyel nagyobbra, viszont kevergetésből lehet, hogy olcsóbb,de az lutri)
    2. Várd meg amikor termékeket feleannyiért lehet megvenni!

Utoljára szerkesztett: 25.9.14
    Kiscsibuci kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nyereménynek nem fogják újra betenni, de néha szokott lenni gazdaraktár akció, amikor egyes dolgokat, köztük a csatni receptjét is féláron lehet megvenni. Csak azután látod a receptet a gazdaraktárban, miután elérted a 4. szintet a lekvárfőzőben. A régebbi gazdaköri feladatok még adtak egy kis FA-at, ha jól emlékszem, azokat megcsináltad? Nem tudom, mennyire értesz a számítógéphez, külföldi vizekre evezve is lehet egy kis FA-at szerezni. Nagyon keveset, de hát sok kicsi, sokra megy.

Kiscsibuci kedveli ezt.
  3. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Köszi szépen,nagyon aranyos vagy.Figyelni fogom a piacot.Sürgősnek nem sürgős,mert csak most lettem 3.szintű a lekifőzőben,de nem árt előre rákészülni.

Köszi szépen a tanácsokat, nagyon jól esik, hogy ennyire segítőkész csapatba pottyantam. ;)xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.9.14
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Láttam ám, hogy eventeztél Te is, már közénk tartozol. ;)

5. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Köszi valószínű megvárom a szamártenyésztést .Üdv !

LBetti és farmer221278 kedveli ezt.
  6. klada0430

klada0430 Járnitanuló

Rég beszéltem vele, még itt van a szomszédok között, de nem hiszem, hogy már teljes intenzitással játszik...néha elindul pirosba, de hamar korrigál...most is teljesen zöld a csíkja
    A csp Top10-ben is tartja magát, de nem nagyon gyarapodik az az ~1,3 milliárd...

csio70 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  7. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Csatlakozom..:) Az elsőből csináltam 2-t xD A másodikba bele se kezdtem...:)

LBetti és mementori74 kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Biztosan.;)
    De amit nagyon a háttérben akarnak tartani, az ott is marad - varázsgömb ide vagy oda. 8)

Szia!

Miért kellene elfelejteni?;)

agi967 és farmer221278 kedveli ezt.
  9. LBetti

LBetti Fórumgróf

Kedves Jónás!

A következő titokzatos csemetenapkor esetleg számíthatunk a csemetegőzös érkezésére is?
    LBetti:)

Akela, -gyöngy-581 és farmer221278 kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

farmer221278 és Claunyuszi kedveli ezt.
  11. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Utoljára szerkesztett: 25.9.14
    Marika312, Claunyuszi és LBetti kedveli ezt.
  12. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Régebben le lehetett adni a tenyésztők versenyébe a kakukk tojásokat. Most lesz rá valami esély, mert pár 1000db tojástól már szeretnék megszabadulni.

farmer221278 kedveli ezt.
  13. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,
    meg vacilalok ezen a kakukkos eventen, hajlok erosen arra, hogy most passzolok. A multkorin meg a rozsa nyuszit kiszedtem, viszont nem sok kakukk maradt a pajtaban (mar nem a sima, azok meg mindig kifele akarnak folyni). Ugyan a 4 punkkakukk meglenne, de lehet inkabb elteszem a kovetkezore, a rozsa kecske most nem mozgat meg annyira.
    Viszont erdekesen atvarialtak a feladatsort, nem biztos hogy annyira mar az elso feladatsor is megeri. 102 puha kakukk 90 szupertapert cserebe. A 90 szupi az ugye 45 tenyesztes, hat nalam meglepo lenne ha ebbol pozitivan kijonnek (valszeg en is NociG szerveren vagyok tenyesztes szempontbol, keverni en nem is merek, mert az nalam gyakorlatilag szinte biztos bukta). Mindenkinek sok sikert a tenyeszteshez!

14. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Egyszer volt Budán kutyavásár

mesemaraton90 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, én jelentkezem negyediknek. Nem emlékszem, hogy valaha jutott volna ilyen ajándék Rackótól nekem. Azt, hogy szintfüggő lenne kétlem, hiszen a 92. szinten vagyok, bár lehet, hogy ez is alacsony hozzá..

Claunyuszi kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Emlékeim szerint nem hoz szuper tápot ... Csak a keréken lehet nyerni ... s a pörgetést ahhoz Rackó hozza ...
    Mivel a mai Cavintonom nem tudom hova tettem ... Érdemes lehet utána olvasni .... Van valahol egy lista mit is tud hozni Rackó ....

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem sem hoz:)..., de meg fogom keresni a listát

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Rackó nem hoz szupertápot, ne is keresd. Csak a pörgetésekben lehet nyerni, na de ott is olyan mint a fehér holló xD Még azt a 2 db-ot is sajnálja amit néha látok, mert persze hogy mellette áll meg a kerék :cry:

-gyöngy-581 és Ninett79 kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Figyelem én is ezután. Már a második ember vagy, aki azt mondja, hogy Rackó nem ad szupertápot. :music:
    Ez nem kell elvegye a kedved a játéktól. Lehet egy-egy dolog megszerzése pénz nélkül nehezebben megy vagy lehetetlen, de attól még élvezetes marad a játék...vagy épp emiatt marad élvezetes? A rózsaszínólakhoz való állatot egy kis piacozással is meg lehet szerezni, nem kell ahhoz szupertáp. A piacozás is szórakoztató lehet, a mostani eventeken ugyan nem lehet annyit keresni mint régebben, de ha 1000 növényt kérnek a pajtából, akkor már pár milliót lehet szerezni. Szinte mindig tudjuk előre, hogy mit fognak kérni az eventhez.
    Ha elfogadjuk, hogy ez csak nekünk szórakozás, nekik munka, amiért fizetés jár, akkor színesebbnek látjuk a világot. :)
    Szia Noci! Egy kicsit felvidítottál! Köszönöm szépen!:inlove:

Numiz és _Cygnus_ kedveli ezt.
  20. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Sziasztok ! Enciklopédia : Napi belépési bónusz menüpont, a friss lista 2013.02.19-től él. Szupertápot nem hoz. Az biztos, hogy én csak szupertrágyát, TP-t, néha fél órára 15% TP-bónuszt, csillagot, tán néha némi CSP-t kapok a pörgetésen kívül. Igaz olvastam már csuda dolgokat néha : remek ólat- fát stb., gondolom az illetők a Rackotól kapott pörgetésre célozhattak.

_Cygnus_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.