Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Tippem: 1 begónia, 4 kókusz, 3 áfonya. ;)

dalmata10 és wiktorka17 kedveli ezt.
  2. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Mennyiség:8-4-2db kell.

3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Jót tett neked az alvás :)

Ha nem csak tippelgettél, hanem számolgattál, Te leszel előbb utóbb a nyerő ember:)

4. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Annyit segíthetnél, hogy a két farmos növény jó e, mert a lóláb a szigetesnél éreztem, de nagyon.
    Nem illik bele a logikába:oops:
    Számolgattam, eskü:)

5. JósJónás

Szia!

Mesélj a számokról:)

6. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Szia Rózsika!- és kedves tippelők!
    Én nem vagyok hajlandó számolgatni, viszont annyit kiderítettünk már - Jónás segítségével - hogy a Bahamai gyümi, nem lehet csak két, ill. esetleg három fa közül füge, szentjani (na ez biztos kiverné sokunknál a biztosítékot), és talán a maté. /:ezek rejtik csak az "e" betüt magukban:/

7. dereret

dereret Fórumőrült

Na
    Na, még ez is !
    Rozmaring : érésidő 4,30 pajtaérték 21, azaz 430-21 = 409
    Babérlevél : érésidő 3,30 pajtaérték 24, azaz 330-24 = 306
    és maradt a 120, amire ugye írtad, hogy bahás gyümölcs, az meg legyen a mangó

8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm mindenkinek, aki segít. Szorgalmasan olvasgatok, de olyan sok az infó, hogy elveszek bennük ( nem is kell erdő). xD

Nem bánnám, ha igazad lenne. Gondot esetleg a még magasabb szintű farmos okozhat, de a bahamán minden ki van váltva.:)

9. Momsza

Momsza Fórumprofi

Ez a 95-ös szinten levő babérlevél, tényleg elég magas léc lenne, de Jónás mondta, hogy lesz benne biztositékleverő növény.

Dyny, wiktorka17 és dereret kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Akkor már nem sokat kell számolgatnod:)

Csak követni a korábbi példát, és meglesz a kocka 10 perc alatt:)

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Sziasztok!
    Azt írta Jónásunk, hogy a hozzávalók tekintetében / farmos / sokunknál kiveri a biztosítékot és még az is meglepő, hogy valakinek azt mondta: ha nem lesz meg a kivid, akkor is keverni fogod a tápot. Én itt inkább arra gondoltam, hogy olyan ára lesz ami miatt termelni fogják a piacra, persze csak ha lesz hozzávaló:oops: lehet mégis kelleni fog olyan hozzávaló, ami még sokaknak nincs meg?:oops:

dalmata10 és dereret kedveli ezt.
  12. -TyukAnyu$-

-TyukAnyu$- Fórum-zöldfülű

sziasztok 82 szinten vagyok de a Bahama nagyon nehezen halad igaz nem tudok csak naponta 2-3 szór ide ülni valami jó ötlet hogy haladjak ott gyorsabban amit tudok azt meg csinálom. Bent a gazda körben is .

13. JósJónás

mária4702 kedveli ezt.
  14. anita219

anita219 Fórum mestere

Jó reggelt mindenkinek. Gratula dereretnek. :) Akkor már csak a bahás hozzátevőre várunk? :) Én úgy gondolom,mivel a banán és mangó már ,,használva van,, e két gyümölcs nem jöhet szóba. Mivel könnyű megszerezni részemről a mandarin és kivi(mint gyümölcs) marad. Inkább a 2.-ra tippelnék,mert 140 a CSP. értéke és 20 óra alatt érik be. 140-20=120

Kukori.és.Kotkoda, Dyny, Momsza és 2 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ha bejön a babérlevél tipp akkor nem is kell venni titokólat, hiszen kinek kell a kivi:cry: " eh ráérünk arra még" ha elérjük azt a szintet:oops::oops:

16. -TyukAnyu$-

-TyukAnyu$- Fórum-zöldfülű

17. boszieva

boszieva Fórumszaki

Nem tudok tovább várni! :cry::cry::cry:

Remélem napközben fel tudok szökni egy kukucsra! :p

Sziasztok!

Dyny, wiktorka17, LongNight és 2 más kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Jobb ötletem nincs a bahásra, mint a kivi, de akkor itt fordított a helyzet: pajtaérték - érésidő = 140 - 20 = 120
    Részemről ennyire futotta, reggeli agytornának szuper volt.xDxD

19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Esetleg ha itt nem kivonni hanem összeadni kell? /csavar/
    100+20=120
    Így a Maté ami kellhet.

20. JósJónás

Szia!

Akkor szépen jöhet minden egy helyre egy kockáért.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.