Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Milyen kompenzáció?

Lillapilla73, E-liza és mamika57 kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,
    Na akkor most is sikerult vegig bujni mindent.

Mar en is alkalmaztam ezt, de aztan rajottem, hogy hianyzik a reggeli rituale: kave melle egy jo kis pletyka gang:D

De most nem sok valasztasom van, ugyhogy jobb hijan marad ez, koszi hogy megosztottad;)

HATALMAS gratula, ez nem egy 1 kockas megfejtes volt, de minimum 3. Jonas nagyon zsugori volt azzal az 1-l:p

Nem semmi csavar volt a kodban.

Baberlevel? Hm. Hat a rossz hir szamomra az, hogy ird es mondd 24 db kis szurke baberlevel hever a pajtaban.

A jo hir viszont, hogy 330,079 TP valasz el attol, hogy kiszinesedjenxDxD Ezt akkor meg a holnapi hivatalos elott siman behuzom. Aztan mehetek szaporitani. Az milyen mar, hogy egy sima farmos novenyt lehet, hogy kacsa katazok, es szupertragyazok, mint az event novenytxD.

Kivitap - piac: most epp nem allok rosszul szupertappal, nem tudom mennyi lesz a tapkeveresi ido, de azt hiszem van az a CSP, amiert meg gondolom, hogy mondjuk 2 napot kivi tapot tekerjek.

En belevagok. Az ujraolvasasba. Mar elfelejtettem mi tortent Buboval, mikor megcsinaltam a kepregenyt:D:D

icus08, boszieva, PocsékFarmer és 7 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Igazad van !!! Sőt így Nócinak is, hogy igenis kell félnünk a farkastólxD.
    Egyesével vadásztam én is lefelé az állatokat. Hú, ez tényleg régen volt...

4. mercy9

mercy9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Írtátok, hogy a piacon sok minden szürke lett!Hát gyorsan én is megkukkantottam és itt semmi változás!
    Hány piacra van felosztva a játék?

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

7. dereret

dereret Fórumőrült

icus08, Palacsintax, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  8. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

livia775, Enci67, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Vigyázat, ez nem az eredeti képregény event.
    Azt hiszem 39, legalább is a játékosok szerint, de maradtak ki üres számok is, ha jól tudom. :)
    A szülinapi eventet le kell zavarni még a kód beváltása előtt. Már tudom, mi megy a farmra, hogy a 48 órát a legjobban ki tudjam használni. :D

PocsékFarmer, ciklon23, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Nem tudom, hogy mennyi idő kell majd 1 kivi táp előállításához, ezért "idehoztam"xD Jónást :

Szia!

Nem is annyira a növény, a táp lesz érdekes:) Bár növényt termelni sem akar majd mindenki.
    Majd nézd meg a növénymennyiséget egy nap mennyit is eszik a turbómalom:)

Egy kis kitérő után pedig visszatérhetünk a pletykák világába:)

Aki a babérlevelet szeretné megbeszélni, holnap kap majd hozzá egy csevegőt, ott lehetősége lesz rá.:)

11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Mar hogy erted, hogy nem az eredeti? En most meg neztem az 1. kepregenyt (elolvastam), ami a gyujtemenyben van, es nekem nagyon hasonlo remlik. Szerintem ugyanezek az oldalak voltak akkor is amikor tenylegesen megcsinaltam.

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Kapunk egy kódot, amiért 3 cukkinistortát, 3 húsvétilekit, 3 tavaszikoszorút, 50 szuptrágyát, 50 turbótrágyát és 48 órára plussz 30 % tp, 26.-tól lehet beváltani.:D

sziszi1965, iboly54 és dereret kedveli ezt.
  13. mohamed1950

mohamed1950 Járnitanuló

Sziasztok ! Szeretném meg kérdezni hogy a rózsát meddig Nemesítsem ,már csak az ökotrágy imádat és a kacsakata nincs meg , meg tenné valaki hogy meg mondaná? Előre is köszönöm.

14. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia!
    Hatalmas nagy gratula Neked a kocka mellé. Üdv:dalmata10

CsakJucinak12 és dereret kedveli ezt.
  15. mercy9

mercy9 Utánpótlás-írogató

event növényt meddig osztja a gép 5-ösével?

wiktorka17 kedveli ezt.
  16. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Szia.
    Téged idézlek, de nem csak Neked írom a karaktereim.
    Találtatok Ti már olyan hírt amire nem a puffogás és nyürrögés ment?
    Sokan játszanak rég óta, és sok a kezdő is. Erre próbálnak most megoldást találni.
    Amikor a babér bekerült még én sem voltam azon a szinten hogy ültethessem, de odaértem,ahogy Te/Ti is odaértek majd.
    Nem időkorlátos feladat lesz, így nem tudom mire ez a nagy sietség....
    Gondolom a gazdakörben akad még mindenkinél olyan feladat amit teljesíthetne de nem tette.....na most olyan is lesz amit majd később tud teljesíteni.
    Ennyi. :)
    Jó játékot. ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.1.15
    georga06, csillu000, bonita333 és 16 más kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Az a "pár" öreg szerinted nem volt ugyanolyan kisebb szintú, eventeket pályaszélról figyelő, de annál jobban szurkoló a nagyoknak ?
    Tényleg nem értem, hogy ezzel a titokállattal mi a baja a tápját még el nem érő játékosoknak ?
    A piac adott, a tápot ott meglehet majd venni, az nem lesz szintfüggő, csak az előállítása.
    A táp kerüljön 5 ezer csépébe, az állat meg majd 50 ezerbe.
    45 ezer a különbözet, a nyereség rajta.
    Tényleg van min háborogni:oops:
    Még ki sem kelt a titokból szerencsétlen madár. És ezek után még csodálkozunk, ha nem mer majd a farmunkon megjelenni ?xD

georga06, Tavirózsa, boszieva és 32 más kedveli ezt.
  18. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Nem úgy volt a legutóbbi képregény eventnél, hogy az már az utolsó? Én örültem neki, mert annyira nem jönnek be ezek a képregényeventek. Ez a gazdaköris képregényutánzat meg mégrosszabb. Hiányoznak a különböző nemzetiségek eventjei. Valamint mikor 2 oldalt kell lépcsőzetesen gyűjtögetni és középen bedobálni a gilisztát, focilabdát, parfümöt! Természetesen teljesítem az eventeket, mert függő vagyok, de a BP remélem nem ül rá még 2 évig erre a képregény irányvonalra. Az új producer megcsinálhatná a kínai vagy az auszrál eventet inkább.

Shirkán53, kutyaszálló és LBetti kedveli ezt.
  19. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Most értem a végére az olvasásnak, szépen termeltetek tegnap este óta! :)
    Dereret fogadd gratulámat a megfejtésért! :D

Dyny és dereret kedveli ezt.
  20. Dyny

Dyny Fórumgróf

Uj szin a jatekban? A kivi? Mitol lenne mas, mint az osszes tobbi uj titokallat (beka, farkas, sun, stb.) Vagy attol, hogy jon vele egy uj gazdakori is?
    Azt nem muszaj rogton megcsinalni. Es ha meg ennyire fontos, hogy megcsinald, akkor meg mindig lesz tobb lehetoseged is: megveszed a tapot a piacrol, vagy magat az allatot a piacrol, vagy eteted szupertappal.

A kiviolat megszerezheted, a tapot megveheted, end of story...

Arrol mar nem is beszelek, hogy augusztusban kezdted a jatekot, lassan meg is leszel fel eves a farmon.

Ugye tudod, hogy hanyadik szulinapi event jon? Az otodik. Remelem belgondoltal, hogy vannak itt jatekosok akik 5 eve jatszanak. Te meg haborogsz itt, hogy egy felev jatek utan nem tudod megszerezni a legujabb titokallatot???

Komolyan mondom, neha nem ertek egyes embereket..:oops:

Bocsi Jonas, az OFF-rt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.1.15
    georga06, boszieva, Ria5805 és 32 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.