Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 27.9.14
  2. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szerintem ez közelebb áll a horror eventhez:
    A magyarul kis dücskőgombának nevezett faj (Panellus stipticus) látható a képen. Angol nyelvterületen több népi elnevezést is kapott, mint tündérfény, lidércfény vagy éppen hamis tűz. Az érdekes gombafaj ugyanis ilyen érdekes zöld színben világít a sötétben. A gombák által kibocsátott fényt a biolumineszcencia okozza, az a jelenség, ami például a szentjánosbogarak villódzásáért is felelős.

nemethpgabi, Numiz, Pharmer500#2 és 5 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

Igen, tegnap én is ebből indultam ki, mert gondoltam, hogy az ektoplazmához jobban illik még akkor is, ha két különböző eventről van szó. Aztán Pharmer elbizonytalanított...Amúgy a felröppenő ektoplazmát elég bizarr ötletnek tartom. :music: De inkább dereretnél vagy Palacsintax-nál van a jó megoldás.

Palacsintax kedveli ezt.
  4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Tegnap Jós Jónás oldalán volt egy gondolatom a villámlással és rémségekkel kapcsolatosan - hogy esetleg ítéletidő jön és védekezni kell ellene? -, de kitörölték. Már egyáltalán nem értem, hogy mit, hova lehet írni. Lassan az élettől is elmegy a kedvem, nem csak a fórumozástól. Úgy gondolom, hogy ami ott felvetődik rébuszokban Jónás részéről, arra ott kell reagálni, ötleteket felvetni. Az utóbbi időben egyre több hsz. kerül törlésre, nem is értem már magamat, miért gondolom azt, hogy a véleményem érdekel valakit.

nemethpgabi és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  5. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Szia Nóci!
    Nagyon kedves tőled, köszönöm szépen!
    :)
    A szigeten valóban őrülten kell kapálni, hogy látszódjék némi haladás, de sebaj. :p

Szia!
    Ide nyugodtan leírhatod amit szeretnél a pletykákkal kapcsolatban, most jó helyen jársz!
    Vélemény, ötlet, észrevétel, jöhet bármi, szerintem innen nem fogják törölni.
    Ez a topik pont erre való!
    Ne menjen el a kedved a fórumozástól, csak meg kell találni a megfelelő helyet és minden rendben lesz!
    ;)

Utoljára szerkesztett: 29.9.14
    imi010, kekmaci75, PityuGeri és 7 más kedveli ezt.
  6. szemike50

Szia Rudolfbeer! Köszi a biztató szavakat. Lehet én nem látom jól a dolgokat, de ha valami egy helyen megjelenik, akkor ott kell reagálni, gondolom én kis butus. Nem tetszik ez az összevisszaság. Amúgy én is gratulálok a szintjeidhez, szép eredmények, biztos sok munka van benne.

7. _Cygnus_

Sziasztok!
    Más is irigyli azt a Bahamás szintet. :D A fejlődési topicban érdeklődnek a taktikád felől. Valószínű kevesen tudják, hogy még az átalakítás előtt, elérted a maximális szintet a szigeten. Vajon a Bahamán van valaki előtted, vagy ott Te vezeted a nemzetközi mezőnyt?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/page-3#post-65046

Szia Szemike!
    Ahogy Rudi is írta, itt írhatsz bátran és kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is. Sokszor én sem tudom, hogy hol is kérdezzek valamit Jónástól, szerencsére olvassa ezt a topicot is.
    A lengyeleknél olvastam, hogy kiveszik a kecsketejfát a játékból. Remélem, nem mondok hülyeséget és még benne van. Már nem is tudom követni, hogy mikor, mi kerül kivételre. :oops:Ha a hír igaz, akkor úgy látszik, ismét előtérbe kerülnek a barkácsolt ólak. Milyen jó, hogy én elcseréltem Bahás fára a kecsketejfáimat. :music:
    Azért hozta létre Csocso ezt a topicot, hogy az ott megjelent információt, itt beszéljük ki.

Utoljára szerkesztett: 28.9.14
    Claunyuszi és gyongyvergazda kedveli ezt.
  8. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Bevallom, bár nem áll távol tőlem a biológia/természetrajz (legalábbis egykoron nem állt távol tőlem:oops:), ezúttal tudatlanságomat lepleztem "tudálékossággal", és igazából az, hogy "a foxfire-ről nem a kis áldücskőgomba jutott eszembe" eredeti szándék szerint azt lett volna hivatott jelenteni, hogy esélye sem volt eszembe jutnia, mert életemben még csak hasonlóról sem hallottam...:wuerg:xD Ugyanakkor ennek kontrasztjaképp nagy-nagy gratula - Neked és a többieknek is -, hogy így meg tudtátok fejteni, vagy legalábbis kifejezetten megalapozott, utánajárásról tanúskodó következtetéseket támasztottatok alá kifejezetten hitelesnek tűnő háttérinfókkal: köszönet az ismeretterjesztésért...;)
    Igen, bár annak a fórumnak egyéb pontokon is egészen más a felépítése. Mondjuk szerintem, ahogy nálunk van, az is logikus (tulajdonképpen bármelyik módi működhet, csak meg kell szokni). Nem vagyok egy nagy külföldifórum-búvár, úgyhogy ezzel én is csak nemrég szembesültem - korábban azt hittem, hogy minden hivatalos fórum egy kaptafára megy, minimum szerkezetileg...o_O:)

TOVÁBBI SZÉP VASÁRNAPOT MINDENKINEK!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.14
  9. mica60

mica60 Járnitanuló

Sziasztok ! Elnézést , de én megint az ingyen farmaranyról jöttem tájékoztatni.Éppen most töltöttem ki majdnem ugyanazt a kérdőívet, amit a napokban, és megint megadta a 11 farmaranyat.A végén azt írta ki , hogy nézzünk be naponta,mert mindig új kérdőívet adnak. Én tudom , hogy nem sikerül mindenkinek, de ha pár személynek bejön , akkor már jó. Ja és én oda léptem rá ahova a 11 farmarany volt írva, és először kellett egy kicsit várnom, hogy a sárga háttér teljesen betöltsön.Azt hiszem ilyen szerencsém nem volt az eddigi években
    üdv Mica

Gio, _Cygnus_, Pharmer500#2 és 2 más kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

@PityuGeri

1. Attól, mert valami máshol más formában működik, még nem biztos, hogy jobb.:p
    2. A legtöbb országban egy pletykás topik van, néhány helyen kettő, és az angoloknál több. Amit nem vettél figyelembe: nálunk tízszer annyi felhasználó van. Ha tartanátok az angol átlagot, felhasználó/topik arányszámot, számold ki, itt menyi topik lenne. Néha a kettőt is soknak érzitek, nem tudjátok hová kell írni. Mi lenne, ha 30-40 lenne?:eek:
    Senki nem találna meg semmit, és a feléről lemaradna.:D

Claunyuszi, Gio, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megnézed, én sem mindig ott reagálok valamire, ahol írtak róla - mindig igyekszem az optimális helyet megtalálni.
    Ha nekem vén fejjel ez sikerül, neked is menni fog - ha igazán akarod.;)

12. JósJónás

Szia!

Nem csak a kecsketejfától fogunk elköszönni, az xxl tojásfa is erre a sorsa fog jutni.
    Ha ez egy tendencia, nem látok vérmes reményeket új "terményes" fa játékba kerülésére, sőt...

LBetti kedveli ezt.
  13. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Érdekes... pedig a kecsketejfa nem annyira régi játékelem. Lehet, hogy ezzel akarják visszahozni a színes terményesek virágzását, nem? o_O Értem ezalatt, hogy előbb-utóbb csábítóbb és motiválóbb lesz, mint nyeremény. (pl. nekem se tehenészetem, se tojástojóm, se méhészetem, se kecsketejüzemem nem virít a farmomon, mert megoldom fákkal és állatok/tápok se kellenek hozzá)

Jucus1949, zso51, Claunyuszi és 3 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Szint bővítésére én nem számítanék rövid és középtávon.

Új receptek azonban várhatóak - remélem, még ebben az évben láthatunk belőlük:)

15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Kedves Jónás!
    Írtad hogy kiveszik a kecsketejfát és az xxl tojásfát. Ez vonatkozik a már meglévő fákra a farmon vagy csak a titokfák közül veszik ki. Van már elég terményem, de sajnálnám ha nem díszítené tovább a kertecskémet! :sleepy:

16. joc91

joc91 Junior szaki

Remélem csak a titokfák közül veszik ki.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  17. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Tudtommal meglévő tárgyat még nem vontak ki a játékból, így szerintem amivel rendelkezünk, azok megmaradnak a játékban. Legfeljebb cserenapkor többet fognak érni. ;)
    Olyan már előfordult (igaz szerencsére nagyon ritkán), hogy utólag - általában sajnos negatív irányban - megváltozott valamely tulajdonsága.

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jajj! Ne már! Ilyet még csak ne is említs! Kiveszik ugyan a titokfákból, de amit már megkaptál, az marad ott ahol van!Az már a TIed!

19. szemike50

Köszi mindenkinek a biztatást, majd csak rájövök egyszer a dolgokra. Igaz nincs szakállam, de nem vagyok benne biztos, hogy kedves jósunk öregebb nálam.

20. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok. Természetesen (reményeim szerint) nem fogják kivenni a kecsketejfát és az XXL tojásfát, mert azért fizettünk, azt megvettük, az már a tiétek, a miénk, szóval ez miatt szerintem nem kell aggódnunk, csak annyi fog történni, hogy ha veszünk titokcsemetét, azokból már nem fog kifejlődni kecsketejfa és XXL tojásfa. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.