Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Az érésidő szerintem jó. Mert visszafele számol, s ha megnézed, az utolsó percre sem 1-et ír ki, hanem 0:00-t egy teljes percen át. De amikor elindítod a táppal, egy gyors villanásra a táblázatos időt mutatja, csak utána egyből vált az általad írt időre.

kekmaci75 és csio70 kedveli ezt.
  2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia dereret! látom itt vagy. már egy halom papir van körülöttem, de az nem hagy nyugodni. már olyan régen jártam suliba nem emlékszem a zárójelet ha feloldjuk milyen előjelüre változik összeadásnál és kivonásnál./sajna csak a szorz. oszt. ra emlékszem/, de biztosan nem véletlenül irta Jónásunk.

iboly54 kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen, ennyi.
    Mindhárom állatnál ugyan azokkal a dolgokkal, ugyan azokat a műveleteket kell elvégezni.

csio70 kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ha jól emlékszem, zárójel felbontás után az előjel megváltozik, összeadás és kivonás esetében is.

wiktorka17 kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Holnap át fogom nézni, a fórumon megtalálható érték azonos-e a játékban látható értékekkel.
    99,99%, hogy igen, de a biztonság kedvéért majd ránézek.

csio70 és wiktorka17 kedveli ezt.
  6. Momsza

Momsza Fórumprofi

Köszönöm a választ.
    Az a baj, hogy a táblázatomból, igy csak az érésidő esett ki, mert a többi benne sem volt és azzal sem nagyon számoltam, mert túl nagy számnak találtam. Na nem baj, játszunk, számolok tovább. :)

wiktorka17 kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hétfőn-kedden vidámparkba megyünk!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/renzo-valdemár-vándor-vidámparkja.11925/#post-154079

_________

[​IMG] Love is in the air! :inlove:

Kezdenek szállingózni a pletyik a Valentin napi eventről is:

Agrariane írásából egyelőre az vehető ki, hogy nyíl lesz a felröppenő, a malomban pedig egy speciális nyilat kell majd előállítanunk. Aztán szól még egy lehetséges új háziállatról, Cupidóról (ennek formáját még nem tudjuk, de az ötlet aranyos). Valahogy Rackó is képbe kerül, és lehet, hogy a repülőgépével szerelmetes üzeneteket ír az égre (de mióta tud Rackó repülőt vezetni? csak nem a druszám posztjára fáj a foga? mondjuk ő elég gáz pilóta, azt meg kell hagyni xD). Egy új ágyúról is szólnak a hírek, meg egy felhősorról. Egyelőre ennyi.

Forrás

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
    mamszi5107, csio70, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Ez bizony így van, kitett ólak idejére nem kell hagyatkozni - a menüben érdemesebb megnézni az időt, ha arra van szükség.
    Most pl. nincs :)

csio70, Dyny, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. JósJónás

csio70, Dyny, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  10. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Köszönöm, mert már annyi variációval próbálkoztunk, hogy már ki kellett volna jönnie szerintem :D

wiktorka17 és progabi kedveli ezt.
  11. progabi

progabi Fórum biztosa

Én már azt is kiszámoltam, hogy melyik állatnak mennyibe kerül a tápelőállítása (terményárakkal)... Ezzel se jutottam semmire. Igaz, Jónás megmondta, hogy táppal ne foglalkozzunk, de gondoltam, ez termény :)

Dyny és -orgona- kedveli ezt.
  12. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Húúúúúúú xD

Csak nem gazdaköri Valdemárral?xDxDxD

macska49 és -orgona- kedveli ezt.
  13. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia!
    A festékpaletta 460 te 600 írtál

14. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Most érek rá nekiveselkedni átolvasni, mit írkásztatok össze a 125. oldaltól. o_O Az "csa" annyira régi/ó, hogy ott "dobott be" Jónás 2 db "lakatot",- az se volt semmi. xD
    Mottóm Málnahab fent idézett írása. xD
    (Természetesen gyorsolvasással és a "lejátszott" témák átugrálásával.) ;)
    Puszi minden Agyalós-Gangosnak! Ha kész vagyok jövök! - Ez nem fenyegetés...xD xD)

csio70, Alexandi, Málnahab és 4 más kedveli ezt.
  15. progabi

progabi Fórum biztosa

Kedve Jónás! Csak legalább az egyik összetevőt áruld el, amelyik kell a megfejtéshez! Léccilécci! Én még úgyse kértem Tőled semmit, és különben is nemrég volt a szülinapom! Ej kis ajcsit kérek szépen... ;)

Dyny, wiktorka17 és -orgona- kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nekem a pajtába 600-at ír.

_Cygnus_ és wiktorka17 kedveli ezt.
  17. Bözse

Bözse Rutinos

Nekem ebből az jön le, hogy vagy 2 összeadás, vagy 2 kivonás a titok nyitjának az egyik fele. Már csak a másik felét kellene megtalálni, hogy jelesül mely adatok kellenek a + vagy a - elé és mögé.;)
    Már bennem is felmerült, hogy jobban kellett volna figyelni a matek órákon középsuliban.:eek: De sajna nem tegnap jártam.:oops: Volt az már tegnapelőtt is, hogy diák voltam. :pIgaz nem szeretem túlzottan a matematikát, én inkább humán beállítottságú vagyok. Van 1 program, ami lassan szükségessé válik Jónás feladványaihoz. Nagyon dicsérik több helyen is. Ez a Microsoft Mathematics. Mivel már mindenki erre a feladatra van rákattanva és mégsincs semmi eredmény a bonyolult számítgatások ellenére, nekem erről Occam borotvája ugrott be. Ugyan ez 1 filózófiai tétel, de a lényege szerintem találó. Általában az egyszerűbb megoldás a helyes. Van 1 olyan érzésem, hogy amint Jónás előáll a képlettel, tömegesen fogjuk a monitorba csapkodni a fejünket, hogy 'ez miért nem jutott az eszembe' felkiáltás kíséretében.-.-xD
    És amivel minden gangos ma éjjel álmodik:
    Plusz a kötelező olvasmány:

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
    csio70, Lillapilla73, macska49 és 14 más kedveli ezt.
  18. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Na kész feladtam:oops:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. Momsza

Momsza Fórumprofi

Szia, köszi a táblázatot, nekem még a sima állatok pajtaértéke van benne a tenyészállatoké nem, mert az szerintem olyan magas, hogy azzal Jónás itt most nem számolt.
    Ezekre az adatokra mondta, hogy még valami hiányzik, de az érésidő most nem kell. Azt lenne jó megtalálni, hogy mi az az adat még, ami ezeken kivül kell a megfejtéshez.

csio70 kedveli ezt.
  20. Momsza

Momsza Fórumprofi

Hát Jónás ez csak a pop-corn doboza, nem csodálom, hogy senki sem a vidámparkra gondolt. :)

_Cygnus_, Dyny és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.