Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, köszi a választ!
    Azért hoztam ismét, mert ugye az új fórumban még nem szerepelt (ha jól láttam) és hát a régit meg nem mindenki fogja/tudja/akarja megtalálni és lassan meg közeledik az időpontja is. De akkor majd keresek valami aktuálisabbat.

zamenik és htezs kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A nublonok vagy Valdemár (ennek az érkezését már többször is kizárta Jónás) nem biztos, hogy bekerülnének a naptárba, igaz most még a titok ól nap is megjelent. Én az új sziget érkezését vártam volna, de úgy látszik kaptunk egy újabb hónapot az AB gyűjtögetésre.
    Kedves Jónás, láttam amit az új szigetről írtál most is, régebben is, de arra a kérdésre még mindig nem válaszoltál, hogy a kiváltásához mire lesz szükségünk, AB-ra vagy sok-sok terményre. Vagy úgy gondolod, olyan távol van tőlünk, hogy még felesleges erről beszéljünk?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.8.14
    staramajka, nemo-kapitany és Jucus1949 kedveli ezt.
  3. Goran

Goran Fórum bárója

staramajka, zamenik, fromiadrian és 18 más kedveli ezt.
  4. farmer1026

farmer1026 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Gazdatársak és Jónás!
    Örülök, hogy előbb-utóbb lesz Bahamás fejlesztés, de kicsit elszomorít, hogy a régi dolgokat majd nem lehet ott termelni. Olyan sok mindent kéne ültetni és olyan kicsi a terület :(
    Nincs róla semmi infó, hogy kb. mennyi banán kell majd hozzá ? Van egy pár banánom, de nem merem elhasználni, mert félek, hogy nem lesz elég a kiváltáshoz, pedig oly sok dologra kellene :(

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megkérnék mindenkit arra, hogy tekintsen el attól, hogy minden törölt hozzászólás esetén indoklást kér a moderátortól, külön hozzászólásban.
    Ennek az lenne a vége, hogy két oldalnyi Off között elbújna az egy szem kis hírmorzsa - ezt pedig nyilván senki nem szeretné.

Köszönjük megértéseteket!

genka53, Manneken-Pis és kukac42 kedveli ezt.
  6. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Reira*, -gyöngy-581, aroka20 és 2 más kedveli ezt.
  8. HellEart

HellEart Törekvő

Hali
    Lehet roszul emlékszem de a top500as event(őszi)2evente van nem?

Jo lenne valami hír morzsa

Reira* kedveli ezt.
  9. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Eddig évente volt, remélem ez nem változik!:p

Jónás?

10. pikom

pikom Fórummogul

Szia! :)
    Ahogyan a kepeket elnezem annyi ujitas lesz,hogy uj grafikat es penzert megvasarolhato sarga,illetve FA-ert narancs-sarga szinu olat kapunk :)
    A tenyesztesre meg varnunk kell :sleepy::p:D

11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nem, évente szokott megrendezésre kerülni, nekem ilyen emlékeim vannak.. :D

LongNight kedveli ezt.
  12. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Tudja valaki, mikor jöhet a beígért "kompenzáció" a múltkori Titokzatos ól hétvége alatt kifejlődő sok-sok XL hódért? :D

13. pikom

pikom Fórummogul

Nos... :D
    Ez egy kituno kerdes,de lehet mar meg is volt "titokban" a csemetenapon jobban adta volna a fakat?! xD:p

14. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Hát nekem nem adta jobban a múltkor a fákat, úgyhogy jöhetne már az a gőzös! Szept. 2-10-ig úgyis van egy nagy lyuk, de sajnos már lett volna arról pletyka, ha most jönne :(, így valószínű várhatunk még egy hónapot.

15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

norbertka07 és LongNight kedveli ezt.
  16. Manneken-Pis

Manneken-Pis Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A megújult elefántólak tetszenek, végre nem takarná a fákat a szigeten. Mikorra várható a megjelenésük a játékban? Remélem nem 1-2 év múlva, mint a pandánál!

babahalak kedveli ezt.
  17. tündi164

tündi164 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én azt szeretném kérdezni,hogy mikor jön Valdemár?Már nagyon rég volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.8.14
    mária4702 és babahalak kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Valóban lehetne egy új topic, a pletykafészket látogatók csevegője. xD A német pletykatopicban 2 oldalnyi hozzászólás született a nyitás óta...csak úgy összehasonlításképpen. Akár fontolóra is lehetne venni egy másik topic megnyitását az átláthatóság érdekében.

19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ez jó hír, addig még van időnk pajtát töltögetni ezzel-azzal.

Jónás Kedves, korábban szóltál arról, hogy hamarosan jönnek új rúnák a Tölgyre. Gondoltam, klassz lenne, ha sok-sok csillagért kiváltható lenne egy plusz arany rekeszt, még sokkal többért meg egy plusz gyémánt rekeszt. Látod ennek bármilyen realitását? Ha nem, milyen irányban várható a Tölgy fejlesztése?

Utoljára szerkesztett: 30.8.14
    staramajka, loci007, Jucus1949 és 10 más kedveli ezt.
  20. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Kedves Jónás,megkérdezhetem lehet esetleg tudni valamit az új bahamáról,mire készüljünk vagy mivel,mert a múltkori újítás is elvitte majd fél farmom hogy megtudjam szerezni azt a sok aranybanánt.

Jucus1949, babahalak és maryke26 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.