Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hermész

Hermész Junior szaki

Sziasztok!
    Az egyik német rajongói oldal összegezte a februárral kapcsolatos eddigi infokat, pletykákat és feltételezéseket. A különböző meseszövegekből is megosztott egy-egy részletet.

Valentin nap 2015
    Wollebomm szerelmet akar vallani Suzy-nak, neki kell majd segítenünk.
    Event növény: szívvirág
    Felröppenő: nyílszár
    Malomtermék: Ámor nyilai
    A meseszöveg ír valamilyen új minijátékról is. Azt hiszem, a malomban elkészített Ámor nyilaival kell lövöldöznünk szív alakú lufikra (luftige Herzen), és ezért kapunk ajándékokat.
    Az event feltételezett ideje: február 6-13 vagy február 9-16. (Szerintem az utóbbi valószínűbb. Legalábbis én úgy gondolom, hogy 14-e, az igazi valentin nap bele fog esni az eventbe. De ez meg csak az én feltételezésem. :D)

Karnevál
    Erről nincs semmi info, csak annyit írnak, hogy a feltételezett időpontok: február 16-23 vagy február 17-24.

Tenyésztős ovi event
    Erről lényegében már szinte mindent tudunk.
    Tenyésztés: juhok, disznók
    Felröppenő: bárányok, malacok
    Malomtermék: cumi
    (+amit ott nem említenek, az egyéb hozzávalók: nyúl, kecsketej, tehéntej, festékpaletta)
    Az event feltételezett ideje: február 26-tól (márciusig), vagy a Valentin nap és a Karnevál között. (Én a Valentin nap elé tettem, az első hétre. A tenyésztős event mellett elfér a teliholdas horroréjszaka is.)

Telihold: Az igazi február 4-én lesz, a játékban valahol 4-e környékén.
    3. képregény: "Le Borsty-val!" Támogasd a bátor Max Hamstert a gonosz Borsty ellen és nyerj fantasztikus díjakat.

És végül egy animáció a spanyoloktól:
    Gondolom egy kitehető nyeremény, nem tudom, mihez fog tartozni. (Az is lehet, hogy egy korábbi event nyereménye - volt egy 1-1,5 éves kihagyásom a játékban, nem tudom, hogy azidő alatt milyen kitehetők kerültek be.)

Utoljára szerkesztett: 28.1.15
    babahalak, Maryanne1, balujuhasz és 22 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, lehet, hogy a kaméleonok jobban szeretik a tavaszt, de én jobban örülnék a februári tenyésztésnek. Bár azt hiszem nagyon fogy az esélyem rá.:)
    Szia kedves Jónás, én is nagyon szeretem a virágokat kapni és ültetni is, esetleg valami közelebbit kérdezhetünk róla?:)

tina07141983, szemike50, vje0315 és 9 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor már meg sem kérdezem, hogy mivel készüljünk. :D

A magam és többiek nevében szeretném megköszönni a türelmedet, megértésedet...ezért is szeretünk ide járni. :) Megígérném, hogy többet nem offoljuk szét a topicot, de úgysem tartanánk be. :D Mindig találunk valamit, amit itt beszélünk ki magunkból. :)
    Köszönjük azt is, hogy itt is tájékoztattatok bennünket az event indulása körüli cirkuszról.
    Én is jobban várnám a csemetegőzöst, jó lenne még egy pár KK fa, azzal nagyon csínján kell bánjak.
    Nem tudom mennyire jók a spanyolok információi vagy mennyire jó a fordításom, de az egyik a sárga virágú kowhaifa, a másik az orchidea fa. Hogy Dereret melyiket fordította medvefának, örök talány marad számomra. :D

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszi, Hermész!

Egy pontosítás: az ovis eventben juhokat és disznókat tenyésztünk majd.

És egy kiegészítés: a karneválos event főszereplője állítólag a pillangó lesz (hé! mi lesz a sok papagájtollammal?? :cry:).

Utoljára szerkesztett: 28.1.15
    babahalak, hejakutmacsonya, Dyny és 17 más kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Szólsz, ha külföldi útjaid során viszontlátod valamelyik pletyka-topicban a medvefánkat ?xDxD

6. -gyöngy-581

Szia, Nóci örülök Neked:). Nekem is a kedvencem lenne a csemetegőzös, jó lenne látni, minél gyorsabban. Pár mamut még elférne nálam is :p. A medvefa pedig szerintem itt olyan "medvés, cinegés", hogy bőven elfér....:)

7. Hermész

Hermész Junior szaki

Hoppá, azt akartam írni. Köszönöm, hogy szóltál, javítva! :)

Régebben volt egy három részes Zöld hetek nevű event. Ha jól emlékszem, ott is Borsty volt a rosszfiú, aki szennyezte a környezetet. (Borsty - magyarul Röfi, a koszos gyáros)

babahalak, hejakutmacsonya, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  8. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Szia!

Korábbi nyeremény, valamelyik képregényes eventen lehetett megszerezni, a neve Farmmunkás műhely. :)

babahalak, balujuhasz, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Szia Nóci, örülök hogy meggondoltad magad ;):)
    Teljesen elvesztettem a fonalat és nem is írtam be a füzetembe hogy februárban melyik eventtel kezdünk :cry: Ha tudja valaki légyszi írja meg, nem szeretnék tudatlanul lefeküdni mert olyankor rosszakat álmodok :)

dalmata10, Dyny, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Én is örülök, hogy meggondoltam magam. :D:D
    Az ovissal kezdünk szerintem, de most jön Szulejmán. xD

dalmata10, Dyny, csio70 és 19 más kedveli ezt.
  11. icus08

icus08 Járnitanuló

Szia Nóci. :)
    Összeszorult a torkom amikor elköszöntél tőlünk és ma amikor megláttam a hattyúdat elmosolyodtam.Gondolkodom már egy pár perce,hogy is írjam le mennyire hiányoztál volna....de úgy döntöttem csak a lényeget írom:
    Jó,hogy újra velünk vagy,üdv itthon. :)

dalmata10, Dyny, levianyu1 és 16 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A három nagy esemény ismert, és a sorrendjét sem igazán tudjátok elrontani ... már:);)
    Apró "kísérő" több is lesz természetesen, de semmi olyat nem látok, amit nagyon várunk:(

dalmata10, Dyny, patakvera és 9 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Hat fajtából már szép csokor köthető? ;)

dalmata10, benedekbobe63, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Egy hangyányi előzetes a harmadik képregénygyűjteményből:)

„Le Röfivel!“ volt a címe a harmadik FARMERAMA képregénynek, amely mostantól kezdve elérhető a képregénygyűjteményed állandó tagjaként.
    Támogasd a bátor Pocok mestert a gonosz Röfivel szemben és szerezd meg a hihetetlen díjakat!
    Olvasd el és élvezd oldalról oldalra ezt az új, izgalmas képregényt is!

Valamiért nagyon megpörgették ezt a témát, nem is kell olyan sokat várnunk a felbukkanására.8)

babahalak, Dyny, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Jónás!

Feltételezem, akkor kb. max. két héten belül megérkezik ez is.
    Fagőzös, vagy cserenapok esetleg? Netán kakukkos event?

kíváncsi leszek a produceri hírlevélre.. mentorrendszert is igazán elővehetnék...

16. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Jó hogy visszajöttél!
    Már éppen Jónást akartam megkérni, hogy nézzen bele a gömbjébe, hogy látja-e, hogy Nóci mikor jön vissza, amikor megláttam, hogy újra megjelentél.
    A gangnak fontos része vagy!

dalmata10, benedekbobe63, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia!
    Szerintem igen:), ha találgathatunk: gerbera, orchidea, rózsa, ibolya, gyöngyvirág, tulipán?
    Ha nem lehet találgatni akkor kapunk egy csodaképletet?

dalmata10, Dyny, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Azt megtudhatjuk, hogy tavasszal, nyáron, vagy ősszel nyílnak? Vetni kell, vagy hagymából fejlődik ki?

dalmata10, Dyny, dereret és 3 más kedveli ezt.
  19. Bözse

Bözse Rutinos

Nem bírod Te már ki nélkülünk. Na meg mi sem Nélküled.:inlove: Mivel régebben megegyeztünk abban, hogy némely dologban (pl autók) hasonló az ízlésünk, gondoltam bepróbálkozom a Szulejmánnal is, ha már annyit emlegeted.:) Megkuksiztam a kedvenc filmnézős oldalamon. Nóci, bakker 107 rész van fenn.:wuerg: Azt hiszem ezt most passzolom. De azért kapsz még1 welcome ajit:
    http://szulejmanforever.gportal.hu/
    Régen raktam fel vmi zenét.:eek: Mi is lehetne stílszerűbb, mint 1 török dal.;) Ez olyannyira a kedvencem, hogy még a szövegét is megtanultam. Imádom amikor trióban adjuk elő a srácokkal. Szóval tudok törökül!xD Mindjárt benézek a török fórumra, hátha ott is boldogulok.:p

Írhatunk sokan és sokat arról, hogy milyen jó, hogy visszajöttél. De ha csak 1 mondatban kéne elmondani/leírni, akkor ez a legkifejezőbb. Itt mindannyian itthon vagyunk!

boszieva, dalmata10, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  20. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok!

Nálam 43500 az alja az esküvői asztaldísznek, és 45000 körül megy.

110-120 csp körül mozog darabja az én piacomon.

csio70 és tina07141983 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.