Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Mára is van egy rövid mese... legfeljebb lesz folytatása:)

Szendergő

Éjszaka a farmon. Minden sötét, nyugodt és csöndes... lenne, ha a bárányok és malacok is aludnának végre! „Talán ha a cumikat meleg kecsketejbe mártjuk? Próbáljuk ki, hátha attól elalszanak!”

Most már igazán jól jönne egy okos tanács! Valaki már zsonglőrködni is kezdett körtékkel, hogy elterelje a kicsik figyelmét. Hoppá, most pottyant egy érett körte a fejére! Na, ez módfelett tetszik a kicsiknek - de alvásról most már aztán szó sincs.

livia775, incimami, benedekbobe63 és 17 más kedveli ezt.
  2. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Jónás írt egy mesét a fészekbe :)

sziszi1965, dalmata10, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

csio70, Dyny, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

De még csak délután 6 óra van! és máris pizsamaosztás ?xDxD
    Úgy látszik Hermésznek lesz igaza, és hó elejére megérkezik az ovis.
    De minek a nyúl ?:oops:
    Vagy nem is a nyulak kellenek majd, hanem pár puha és hamis belőle ?:cry:

benedekbobe63, sziszi1965, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

sziszi1965, csio70, mimi és 6 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Én már be is vásároltam a piacon körtéből :p Úgy rémlik hogy nem kérnek tenyészállatokat, úgyhogy légyszi ne hozd ránk a szívgörcsöt:)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, ezen lepődtem meg én is pár napja már Hermész írásban, hogy nincs benne a nyúl. Gondolom ez az amit ki kéne derítenünk, mielőtt a Jónástól "kapott" pizsit elfogadjuk:)
    Szia, ki beszélt és hol tenyészállatról?:oops: Deretet hsz-éből gondolod? (puha és hamis?) Hát...

sziszi1965, dalmata10, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Körtét vettél ???
    Hát kong a pajtád ?
    Nekem semmi sem rémlikxDxD
    Pár nappal ezelőtt feltettem ezzel kapcsolatban pár kérdést Jónásnak, de nem foglalkozott velexD, így nyitva maradt a nyulas dolog.
    Gondolod hogy szórakozásból pakolta be a számsorba a nyulat ?xD Ennyire csak nem...
    Kell az a nyúl, csak még azt nem tudjuk, hogy nyersen, sütve vagy megfestve.
    A gumifáról sem nyilatkozott, pedig arra is kíváncsi voltam, hogy mennyi idő alatt érik be, a cumit bekell e tenni megkevertetni amalommal, de szerintem igen, mert akkor minek a festék meg a 2 féle tej.:mad:
    Amit tudunk biztosra, hogy a juhból és a disznóból fognak a kicsik repkedni a tenyésztéskor:), ami nem sok

sziszi1965, csio70, macska49 és 10 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Arról volt szó, hogy a 3 állatból lehet csak 2 kell majd.

benedekbobe63, sziszi1965, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Nóci !

Ez így nagyon sántít !
    Ha Jónás bizonytalan lett volna bármelyik állatot is illetően, akkor nem adja fel rejtvénynek.
    Ilyet Ő soha !xD .... vagy mégis ?xDxDxD

sziszi1965, csio70, macska49 és 8 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Képzeld el, körtéből kongott xD Arról volt szó hogy 3 állat kell majd, ebből kettőt tenyésztünk, egyet meg be kell adni a feladatba. A tenyészállatot már kizártuk. Tehát a nyulat majd be kell adni

csio70, macska49, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A nyulat tejben kell majd pácolni, a körte lesz a sült nyúlhoz a köret.xD

CsakJucinak12, sziszi1965, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Legyen igazad, azért én pár napja vettem pár hamis puhátxD, ha nem most, majd nemsokára úgyis elkéri tőlem VarunxD

icus08, macska49, boszieva és 7 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

Pedig akkor mondta Jónás, amikor a rejtvényt feladta, hogy a 3 állatból 2 biztosan kelleni fog. Ki nem keresem a hozzászólást, de nekem ez maradt meg.
    Kukorin én is kacagtam, hogy már körtét is vesz. :D De én is megnéztem a pajtám, amikor a mesét olvastam. :D:D

kekmaci75, sziszi1965, Jucus1949 és 11 más kedveli ezt.
  15. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jónás leír valamit, mi meg rohanunk a pajtát megnézni, utána a piacra. Nekem is van pár puhám, meg hamisom. Amit most az event alatt árultam, rögtön el is költöttem. Mindent vettem, ami olcsó: termény, tenyészállat, állat, virág.

sziszi1965, csio70, mimi és 7 más kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Majd alvás előtt megkeresem, ha el nem felejtemxD
    Most olvastam el a mesét, és van egy ilyen sora : "Valaki már zsonglőrködni is kezdett körtékkel"

Ez vajon ki lehet ? Nyúlkoma ?xD

kekmaci75, csio70, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

Szerintem nem zártuk ki a tenyészállatot. Nem is említettük, de nekem természetesnek tűnt, hogy abból is kell 1. és 2. szintű is. :music:

kekmaci75, Jucus1949, mimi és 11 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Csak megtaláltam a mese másik oldalát is:);)

Figyelem: új feladatsor érhető el, tele aranyos kis bébiállatokkal!
    Tenyéssz juhokat és disznókat (a tenyésztési szint nem számít), így kaphatsz kis barikat és malackákat az új küldetés, a „Szendergő” teljesítéséhez.

Tipp: a szükséges cumikat a malomban állíthatod elő. Ehhez azonban kaucsukra van szükséged a kaucsukfákról, amelyeket az első feladatban kapsz meg jutalmul.

Játssz most, klassz jutalmak várnak!

Figyelem, a kaucsukfák szüret után eltűnnek a farmról!

Ha elég kaucsukot szeretnél termelni az egész küldetéshez, teljesítened kell az első feladat ezüst és arany szintjét - és a fákat meg kell szórnod Kacsa Kata szupertrágyájával!

Kacsa Kata trágyája nélkül is boldogulhatsz: akkor irány az első feladat gyémánt szintje, hogy még több kaucsukfát szerezhess.

phpmaster, incimami, balujuhasz és 17 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Ma ismét volt olyan nagylelkű valaki, és bedobott néhány képet egy borítékban az ajtóm alatt.;)

[​IMG] [​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

livia775, incimami, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
  20. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Megjelent a mese második része.
    Az előző ovis is kért.

sziszi1965, mimi, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.