Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nadeena

nadeena Utánpótlás-írogató

babahalak, -arika- és csio70 kedveli ezt.
  2. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Akkor magam is csodabogár lennék, jelentem. :D
    Nem is sorolom, de pontosan úgy szavaztam, ahogy fentebb te írtad. Jobban szeretem, ha nem monoton egy event. Márpedig a csak termelősek azok. A felhősorokat én is hosszútávon tartom jobbnak, mint az egyszeri jutalmakat. És a csemetegőzöst jobban várom, mint a cserenapokat. Lassacskán mindent meg lehet szerezni, de a mamutfákhoz csak a gőzös által lehet hozzájutni. Arról nem is beszélve, hogy sose lehetett volna ennyi XXL fám, ha nincs a gőzös. :p
    Így a voksaim egyértelműen alakultak. :p

kekmaci75, genka53, macska49 és 13 más kedveli ezt.
  3. -arika-

-arika- Fórum-zöldfülű

Németeknél fentvan egy Biráris kód!!! Ki tudja leforditani?

ㄣㄣ ᄐㄣ ᄐㄣ ގㄣ ᄅᄐ ᄐᄐ ގ⇂ ᄅㄣ ގ⇂ ㄣᄅ ގގ ގㄣ ㄣ⇂ ㄣᄐ ᄅㄣ ގᄐ ގ⇂ ⇂ᄐ ᄐᄅ ᄅᄐ ᄅㄣ ގ⇂ ㄣ⇂ ᄐᄐ ㄣᄅ ގㄣ ㄣ⇂ ގ⇂ ㄣᄅ ㄣ⇂ ᄅㄣ ގ⇂ ⇂ᄐ ⇂ᄐ ގㄣ ᄐᄐ ᄐᄅ ᄐ⇂ ᄐㄣ ގ⇂ ㄣᄅ ㄣ⇂ ᄅㄣ ⇂ᄅ ގㄣ ㄣ⇂ ㄣㄣ ᄐㄣ ᄐᄅ ᄐ⇂ ގㄣ ⇂⇂ ᄅㄣ ᄅ⇂ ގᄅ ގㄣ ᄐᄅ ᄐ⇂ ᄐㄣ ㄣㄣ ގㄣ ⇂⇂ ގᄅ ᄐᄐ ގ⇂ ᄐᄅ ᄐ⇂ ᄅᄐ ގㄣ ᄅ⇂ ގᄅ ގㄣ ᄐᄅ ᄐ⇂ ᄐㄣ ㄣㄣ ⇂⇂ ގᄅ ގㄣ ㄣ⇂ ㄣㄣ ᄐㄣ ᄐᄐ ᄐᄐ ㄣᄅ ᄅގ ގ⇂ ᄅᄅ ގ⇂ ⇂ᄅ ގㄣ ㄣㄣ ᄐㄣ ㄣㄣ ᄐㄣ ގ⇂ ގㄣ ⇂ㄣ ᄐᄐ ގ⇂ ㄣㄣ ᄐㄣ ᄅㄣ ގ⇂ ᄅㄣ ގ⇂ ㄣ⇂ ᄐᄐ ㄣᄅ ގ⇂ ⇂ᄅ ގㄣ ㄣㄣ ᄐㄣ ㄣㄣ ᄐᄅ ᄐ⇂ ގㄣ ގގ ᄅㄣ ގ⇂ ᄐᄅ ᄐ⇂ ⇂ᄐ ގ⇂ ᄅގ ᄐᄐ ㄣᄅ ⇂ᄐ ⇂⇂ ᄅᄅ ގ⇂ ގ⇂ ᄐᄐ ㄣᄅ ގ⇂ ᄅގ ᄐᄅ ᄐ⇂ ᄐㄣ ㄣ⇂ ᄐᄐ ގㄣ ގ⇂ ⇂ᄅ ⇂⇂ ᄐᄅ ᄐ⇂ ᄐㄣ ގ⇂ ㄣㄣ ᄐᄅ ᄐ⇂ ގގ ㄣᄐ ᄐㄣ ⇂ᄐ ⇂⇂ ᄅㄣ ⇂ᄅ ⇂⇂ ㄣ⇂ ᄅㄣ ގ⇂ ᄅᄐ ᄅᄐ ⇂ᄐ ㄣ⇂ ᄐᄐ ގㄣ ގ⇂ ᄐᄐ ㄣᄅ ގ⇂ ᄅގ ᄐᄅ ᄐ⇂ ᄐㄣ ㄣㄣ ᄐㄣ ᄅᄅ ㄣᄅ ㄣㄣ ᄐᄐ ގ⇂ ᄅ⇂ ގㄣ ㄣ⇂ ㄣㄣ ᄐㄣ ގ⇂ ގㄣ ⇂ㄣ ᄐᄐ ގ⇂ ގㄣ ގ⇂ ᄐᄐ ᄅㄣ ގ⇂ ᄐᄐ ㄣᄅ ގ⇂ ᄐᄐ ㄣᄅ ᄐᄅ ᄐ⇂ ㄣᄅ ㄣ⇂ ᄐᄐ ގ⇂ ㄣㄣ ᄅㄣ ⇂⇂ ᄅގ ᄅㄣ ގ⇂ ގ⇂ ᄅㄣ ގ⇂ ㄣᄅ ㄣㄣ ㄣގ ᄅ⇂ ⇂⇂ ᄅ⇂ ގ⇂ ᄅᄅ ㄣᄅ ގގ ㄣㄣ ގㄣ ގᄐ ގ⇂ ⇂ᄐ ގ⇂ ㄣᄅ ⇂ގ ㄣㄣ ᄐㄣ ᄐㄣ ⇂⇂ ގᄐ ގ⇂ ᄅᄅ ⇂ᄅ ގㄣ ⇂⇂

csio70 és macska49 kedveli ezt.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok!Fent van a februári naptár, ezzel kapcsolatban kérdezném hogy a telihold és a különleges tenyésztés 1 napon indul,akkor várhatóan a tenyésztéses, bedobálós ,malom keveréses lesz, hogy a cumikat legyártsuk a feladathoz, vagy lesz gaz is? Szerintem a körtén kívül is kell még valami hozzá! De mi? A Jégvirágos-narancstulipános üzlet kezd lecsengeni,Úgy látszik sokan túlléptek már rajta. Jó sokat kerestem vele és az egész event jó volt!

vje0315, wiktorka17, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szerintem a tényleges tenyésztés csak péntek este indul, addigra ideér a boom is.
    Az ovishoz kecsketej,tehéntej és festékpaletta is kell.

-gyöngy-581, dalmata10, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Ezt a cinegéért kaptuk xD Gondolták erre varjunk gombotxD

7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kár hogy nem lehetett mindkettőre voksolni.... :p én is szeretném mindkettőt :D hmmm... telhetetlenek lennénk? ;)

genka53, macska49, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Kész vagyokxD, jöhet a feladvány !
    Azért bízom benne, hogy a 6 virág mind kell majd, amit ki kell találnunkxD
    A tegnapi esti mese nem rossz, de hiányzik belőle a tehéntej és a paletta-rész. :)

kekmaci75, macska49, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  9. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nálam a paletta 2700, remélem estére már 10.000 leszxD

dalmata10 és vje0315 kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ne izguljál, nem probléma - hétvégén visszakapják :D

babahalak, patakvera, csio70 és 24 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

A fele elég lesz, a többi meg majd jó lesz valamire :D:p

kekmaci75, genka53, macska49 és 12 más kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Nagyon gyorsan kikérted a felezőt xDxD

Nekünk így már csak a közönség segítsége maradxD

kekmaci75, Momsza, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  13. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Én le nem tudom fordítani, de meg igen. Ez lett belőle.

Számokat vélek felfedezni benne. :)

14. Manneken-Pis

Manneken-Pis Utánpótlás-írogató

Szia, Jónás! Bocs az avatar-ért most figyeltem fel rá, hogy letiltottad. Nem fordul elő többet. Bár nem tudom, hogy sértő volt-e, vagy jogvédett? Mert a leveledben nem írtad. Ha valakit esetleg téged zavart, akkor a nevemet is meg kell változtatni. Mert a nevem és a kép Brüsszel jelképe. Bocs, hogy itt szólok, de levélben nem tudom elküldeni. Gőzösről infó, jöhetne már!

Utoljára szerkesztett: 30.1.15
    babahalak kedveli ezt.
  15. maya

maya Fórumprofi

Köszi a képeket, gyönyörű fa!

babahalak és csio70 kedveli ezt.
  16. balujuhasz

balujuhasz Járnitanuló

Nem hiszem, csak a kosarat, ha megvesszük, lesz benne pár darab. Pedig én is elbírnám viselni, mert ez a rengeteg tenyésztés már minden tartalékot felemésztett.

babahalak és sziszi1965 kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Event kész! Közönségnek itt vagyok.;)

soresne, macska49, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Azt írta tegnap Jónás a fészekben, hogy :

" Már faragom a holnapi képeket - ha nem rontom el az előhívást (kukázom a filmet), 2-3 napig Valentin nap lesz a téma esténként:) "

De nem fog ki rajtunk ! Gatya jól felkötve, 2 nadrágszíjat is tettem bele, de ez a "képes" feladvány nem nagyon tetszikxD, puzzliban nem vagyok otthonxD
    A 2-3 nappal pedig szerintem nem viccel, mert ma a német feladvány után azt írta, hogy na várjanak csakxD !!! Amit tőle kapnak, az sem lesz piskóta-feladványxDxD

kekmaci75, genka53, macska49 és 9 más kedveli ezt.
  19. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Lehet, hogy csak jelképes a képfaragás, minden esetre kigyűjtöttem a virágokat táblázatba, míg érlelődtek a növénykék.:)
    Ma volt egy játékot reklámozó film a moziban, kaptam érte 15 pontot.

genka53, macska49, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Ha a kép a művészeti alkotásról készült, akkor jogvédett.
    Ha csak hasonló "saját" alkotás, akkor az illendőség határait feszegeti - mindkét esetben javasolnám használatának mellőzését - ezért vettem le.
    Senkinek nem hiányzik egy felesleges probléma a nyakába:)

babahalak, patakvera, csio70 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.