Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Van abban valami, amit mondasz.
    Remélem, más játékelemek kapcsán is megindul az újragondolkodás a BP-nél. Pl. nem bánnám, ha az óriásólaknak is találnának valamilyen funkciót (amellett, hogy ontják a kakukktojásokat - már annak, aki erre vágyik, ennek ellenére nálam ritkán szellőznek). Pl. csinálhatnának egy gazdakörit, amibe ezeket az alacsony szintű tenyészállatokat kellene bedobálni számolatlanul jópofa nyereményekért... Mindjárt nem 300 csp lenne egy szalontai értéke.

nemethpgabi, gyongyvergazda, Numiz és 5 más kedveli ezt.
  2. imike913

imike913 Utánpótlás-írogató

Ha egy kicsit visszanézünk a múltba, akkor emlékeim szerint a következőképpen nézett ki a dolog. Először a pékek panaszkodtak, mert aránytalanul sok terméket (tojás,tej,stb. ) kellett felhasználniuk a lekvárfőzőkhöz képest. Erre a BP behozta először a tojásfát (ha jól emlékszem), majd jött a tejfa. Ezután még a hozzávalók darabszámát is csökkentették, így nagyjából egálba jött a két mesterség.
    Mindeközben ez nyilván anyagi siker is lett, ezért vezették be később a többi terményt adó fát, szépen fokozatosan, miáltal az érintett terményes ólak gyakorlatilag lenullázódtak. A jelenlegi trend (szerény meglátásom szerint), hogy az egyik fő bevételi forrás a szupertáp lesz (munkások, titokólak,titokfák, barkácscucc,a mesterségek hozzávalói mellett + a különleges vásárlási akciók). Valamit kihagytam?
    Ez nem is lenne baj, hiszen a játék üzemeltetőinek a bevétel a fő célja, ez természetes, csak jó lenne egyszer már az irányt eldönteni, mert így nem tudjuk, hogy merre a merre.

melindalove81, Jucus1949 és Claunyuszi kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Valaki igazán megsimogathatná Rackó "buksiját", hogy a hét nap alatt 1-szer a cirógatásért cserébe BTP adjon:D Valahogy ez kimaradt a tervezetből:(

4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ezt már korábban megfejtették: mindkettő várható:)

roccopoll kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kedves Jónás! A cserenapról nem látsz valamit a gömbödben? :) Lesz még idén? :) Ha már kérdezték, bocsánat :)

6. LIgetemben

LIgetemben Utánpótlás-írogató

Jó estét kívánok!

Köszönöm a hasonlatodat, de nem vagyok moderátor.:) Mindössze az életem során felhalmozott pedagógiai tapasztalatom íratta velem ezt a posztot. Hosszan tanakodtam írjak-e, mert a játékosok lelke nagyon sérülékeny. Féltem/félek, nehogy kioktatásnak vegyék következtetéseimet, gondolataimat.
    Olvasni, informálódni, lényeget megtalálni és közvetíteni még mindig szórakoztató elfoglaltság. Az motivált eddig a munkámban, az a legfontosabb még ilyenkor is, akár a játékban is, hogy a megoldásokat megtaláljam, és azt tovább tudjam adni, vagy csak egy kevésbé ismert utat be tudjak mutatni.
    Ha sikerült, már ma nem éltem hiába. :)xD

7. JósJónás

Szia!

Nem is rossz ötlet - be lehetne dobni az ötletes topikba.
    Én adnék rá egy szavazatot.:)

8. JósJónás

Szia!

Idén még csak meglátogat az öreg cimborám:)
    Azonban még nem írt lapot érkezéséről, így néhány héten belül nem várható a megjelenése.

9. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Én már többször felvetettem az új gazdaköri feladatsort, csak én a titokzatos ólak és fák terményeivel kapcsolatosan. Költünk rá, igyekszünk mindet beszerezni, de utána nem kell sehova. Eventbe betenni nem lenne etikus, mert ha valakinek nem sikerült megszerezni, akkor nem tudná teljesíteni az eventet, de egy állandó gazdaköribe szerintem beleférne.

Diti54, melindalove81 és Jucus1949 kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Valami olyasmit "is" fordít a gógli a korallosnál, hogy ott nem csak én tudok majd játszani-haladni, hanem szükség lesz a szomszédokra és a közösre is.??? Ezt meg mégis hogyan ? Nagyon sötét van még ebben az erdőbenxDxDxD
    Nóci! miért írtad azt az apróbetús részt ? Én nem kakukkoltam, hanem a rengeteg xDxD keréken nyert ninjámat tettem be - keverve persze - a kéjlakba és mekkora egy visszalépés volt 9 perc múlva:cry: A végén a maradék 4-et csakazértis mérgemben egybe betoltam és lett egy mézesem.:D Azért nem mondom, hogy soha többé kockáztatás-keverés

agi967 és Jucus1949 kedveli ezt.
  11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Összefoglalva amiket Jónás apó hozott:
    Régi fák fejlesztései:
    Bodza:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Gránátalma:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Új fák:
    Farmra????
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Farmra:
    Japán naspolya:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A kérdés Jónáshoz:
    - valóban 8-órás érésűek lesznek a Titok fák is?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.9.14
  13. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Mert a tegnapi nap folyamán volt egy jó nagy kizáráshullám ;) Sokan elhullottak :(

Jucus1949 és dereret kedveli ezt.
  14. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

o_O???? Én sem értettem az apró betűst... Csak nem kering megint valami hamis bónuszkód féleség :oops: ?

Jucus1949 és dereret kedveli ezt.
  15. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Ezúttal nem :)
    A probléma tárgya az, hogy egy területre a rendszer 1-1 baglyot, varjút, sárkányt enged kirakni és akik ezeket valamilyen csalás által egy helyre pakolták, azokat kizárták. Még régebben volt egy közlemény talán ezzel kapcsolatban, hogy a baglyokat és varjakat betették a raktárba és ha még1x előfordul, akkor pápá, most jött el a pápá ideje.
    Ezt ugye bár csalás nélkül lehetetlen kivitelezni, kellett valami programot használni hozzá és mivel ez súlyos szabályszegésnek minősül, másodjára mindenki ki lett pakolva a tanyájáról.

Utoljára szerkesztett: 30.9.14
  16. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Szia! Köszönöm szépen a választ, nagyjából értem, csak a raktár részt nem igazán, de nem is feszegetem a kérdést. Ez a veszély nem fenyeget, hogy túl sok baglyom-varjam lenne egy helyen xD... ilyen finomságokat még nem szereztem be. Az érintetteknek nem hiszem, hogy megérte volna a program kijátszása :(:cry:.

17. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Én eddig 90-en felüliekről tudok csak (köztük 100-on, 120-on túliakról is) , akik ki lettek rakva, szóval az élbolyból estek ki sokan. Persze akinek meg épp még több is van mint a szükséges 6-6 darab, azok még jobban haladtak TP szempontjából.
    Fizető játékosokat vesztettek most, de a fairplay szabályai értelmében nem elítélendő a döntés - csak épp a kivitelezés.

Claunyuszi kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Pedig aki csal az ne számítson más eljárásra és megérdemelte ez meg az én véleményem!

19. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Amúgy ezekre a fákra terelve a szót, nekem nagyon ismerősek ezek a kézszerű gyümölcsök, de a nevük nem jut eszembe... nem igazán tudtam mostanság gangot olvasni, szóval ha már találtatok rá megoldást, lécci beidézné valaki? :D

Jucus1949 kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Buddha keze vagy ujjas citrom.

ulmo12 és PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.