Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Hááát... biztos nem így élt az emlékeimben egykoron, de akkor legyen így! :D

2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    A koral sziget feledésbe merült?mert elég rég óta semmi infó felőle,felröppent a beharangozó oszt annyi is,vagy lehet hogy olyan távoli hogy még a sziget csücske sem látszik?

3. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Kép legalább volt már róla a hírlevélben :D
    Én a szeptemberit várom már nagyon... ma leskelődtem az angol fórumon ebben a témában és amikor láttam a Dev Blog-ban hogy szeptemberi hírlevél, úgy felcsillant a szemem! Aztán látom hogy jahh, ez nálunk augusztusra lett hirdetve... szeptember 4-i hírlevél mióta augusztus - hangzott el bennem újra a költői kérdés, de ez már a magyar modik dolga.
    Ezen logikát követve várom a szeptemberi (vagy októberi?!) hírlevelet amiben már elvileg időpontunk is lesz :)

Claunyuszi kedveli ezt.
  4. Robi80

Robi80 Aktív író

Teljesen egyetértek! Sokszor elgondolkodtam már ezeken a "hihetetlenül fejlődő" farmokról,hát ez van mögötte,jogos a kizárás.-.-

eszter.77 és kukac42 kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Gyere máskor is, nincs a mi lelkünkkel semmi baj. :D Mi is a megoldásokat keressük, aki ezt ilyen összeszedetten meg tudja fogalmazni, hasznos lehet a társaság számára. :)
    Haladunk arra, amerre vezetnek minket. xD Nekünk nincs nehéz dolgunk, mert mindig csak egy újdonságot kell megszokjunk, de az újaknak nagyon bonyolult lehet már ez a játék.

6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

a hírlevéllel nem sokra megyünk azok csak tervek elgondolások,a valóság mást mutat,sajna,de talán még idén lesz cserenap,remélem nem karácsonykor,meg ott lesz talán a top500 ami egy kis izgalmat visz a játékba.

LongNight kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

A jogosságot nem vitatom, de a többi kijelentéseddel azért csak óvatosan !

Jóval 100 fölött vagyok én is és még rajtam kívül nagyon sokan /ha csak Rudolfbeert említem/ és mégis zöld a lámpánk.
    Soha nem volt az engedélyezett 6 bagolynál és varjűnál többem, mégis a Te szavaiddal élve "hihetetlenül" fejlődtünk.??
    Nincs ebben semmi hihetetlen, csak kitanultuk a haladást, de ezt bárki utánozhatja. Elég ha csak a Fejlődési topicba átmegy kicsit olvasni és nem sajnál a szórakozására némi kis zsebpénzt.

-Mamek-, Kiscsibuci, Jucus19 és 5 más kedveli ezt.
  8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem hihetetlen a fejlődés egyáltalán. Hihetetlen fejlődés számomra az amikor 96 szintről 1 hét alatt 99 szintre ugrik egy farm. Na az már hihetetlen:)
    Amikor egy farm szépen ütemesen, lassabb, vagy gyorsabb ütemben fejlődik az nem hihetetlen!
    Gratulációt érdemel részemről:)

-Mamek-, kekmaci75, mária4702 és 5 más kedveli ezt.
  9. Robi80

Robi80 Aktív író

Elnézésed kérem! Csak azokra a farmokra gondoltam,melyekről most kiderült ez a turpiszság. Eszemben sincs bennetek kételkedni.;)Szintén a gyors ugrásokra gondolok amit kukac is ír....

10. melindalove81

melindalove81 Fórum-zöldfülű

Szia Jónás.Lenne pár kérdésem.Mikorra várhatók a nublonoko_Oa cserenap -.-és régen volt már gazdaraktár akció is:cry:nekem ezek hiányoznak,kérlek írj majd néhány gondolatot ezekről!Köszönöm előre is.Szia;)

LBetti kedveli ezt.
  11. LBetti

LBetti Fórumgróf

A fejlődéses topicban azt már megtudhattuk, hogy a prémium + boldog fa nap 1 szántónyi mamutfa XXL-el kacsakatázva, TP növelőkkel boldog fa napok közt nem látogatva legálisan is több 10, akár 100 millás TP-t hozhat, attól függően, hogy mennyi időnként van boldog fa nap, és, hogy mennyire "figyelmes" az illető.

Jucus19 kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Ilyenről is "hallottam" már, de ez is lehetséges mindenféle csalás nélkül , bár sok értelmét nem látom.
    Van egy farm, ami prémiumos /soha nem voltam/, és nem lép be hónapokig, csak Bfa napkor. Azt mondták a modik, hogy ez nem bug, engedélyezett dolog, így ha 6 hónapon át nem lépett be, elérkezett a BFa nap, fák vannak/voltak neki mindenhol, akkor úgy arat, mintha a 180 nap alatt minden nap Bfa nap lett volna nála, azaz 5-ös tépé a 180 napra.

Numiz, Jucus19, Claunyuszi és 2 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Szia!
    Ezt már kibeszéltük, a citrom a szigetre jön, a japán naspolya a farmra.
    [​IMG] [​IMG]

A német jós tett be egy érdekes képet a tölgyesről. Változtatni fognak a tisztás beosztásán? Ha jól számoltam, ott is 202 kis kocka van. Minden kis darab földre szükségünk van, de nekem a tisztás úgy tetszik, ahogy van.

Utoljára szerkesztett: 30.9.14
    zsuzsa514, Gio, Patrik022004 és 5 más kedveli ezt.
  14. Málnahab

Málnahab Rutinos

Ezzel csak az a gond, hogy én pl. fél éve játszom, azóta 3 mamutfát sikerült összeszednem, annyi meg valahogy nem tölti meg a földjeimet :) Mostanra lett pár xxl fám, ami mehet majd a gőzösre, úgyhogy már nagyon várom! :)
    De a fejlődésre nem panaszkodom, így is lehet azért haladni!

gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. kukac42

Mindegy, annyira nem érdekel a dolog. A lényeg akik zöldek maradtak becsületes játékosok:)
    Ők megérdemlik, hogy mi kisebb szinten lévők büszkék legyünk Rájuk!
    Ez a lényeg, számomra legalábbis:)

16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én mindig örülök, ha valaki jól halad. Már sokat tanultam én is azoktól, akik megosztották velünk a taktikákat.
    Egy kérdésem azért lenne. Ha ki van téve az összes varjú és egyebek, aktiváláskor összeadódnak, vagy csak arra a területre
    érvényes, ahol van?

pityhaitt, dereret és kukac42 kedveli ezt.
  17. kukac42

Összadódnak, de előtte végig kell menned minden területen és aktiválni őket majd utána újból végig mész és aratsz:)

eszter.77 kedveli ezt.
  18. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Sziasztok!
    Holnap 10-től ismét boldogok lesznek az ólak

19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ez jó hír, ettől is nő a TP!;);)

pityhaitt és LBetti kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

Az új szigetről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a kikötőből indul. A rejtett kincsek? kutatására rendezett expedíciónak (küldetésnek - gazdakör?) 3 szintje lesz: könnyű, közepes, nehéz. Fogalmam sincs róla, hogy szabadon választhatunk-e a szintek közt vagy csak sorban haladhatunk, mint a gazdaköri feladatoknál. Az 1.-es típusú expedíciónál (több lesz belőle?) 3 gomb látható: Befejezett, Nem indult, Indítás (Finish, Not started, Started). Ha benyomjuk a Started gombot, akkor 3 választási lehetőség lesz: Start, Play, Cancel (erre mondom én, hogy játék, a játékbanxD) Az elért pontszámoknál mutatja: a legjobb nemzetközi pontszámot, a legtöbb pontot elért szomszédodat, a te legjobb eredményed. Forrás
    Egy csomó kérdés felmerül, időkorlátos lesz a feladat, a meglevő dolgainkból is kell beadni, új fizetőeszköz lesz a korall szigeten? Na meg persze a legfontosabb, mennyi aranybanán kell az elején, a feladatokért kapott nyeremények a Bahamát segítik vagy teljesen különálló lesz?
    A kép tetején gumicsónak látható a pénznem helyén.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.9.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.