Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anita219

anita219 Fórum mestere

Bármelyik növényt érdemes kinemesíteni, már csak szórakozásból is: van amelyiket valamilyen barkács miatt, de akár a több tépé, vagy rövidebb érésidő...
    Mivel a hagyma és a szegfú is csak 1-1 "rekeszt" igényel, így a másik kettőbe megnézem milyen bónuszai vannak pl. a paradicsomnak vagy akár a kukoricának, hiszen ezekből elég sokat eszik a turbó malom a napi 6 sztápkeveréshez, és a piacon is jó árban vannak.[/QUOTE]
    Szia, gratulálok a nemesítéshez, érdemes még végignézned a többit is, van még pár növény ezeken kívül is amivel lehet kisérletezni, lényeg az, hogy 20%-os hatékonyság legyen az elnyerhető tulajdonságok között.

Én is csak ennyire emlékszem belőle, mintha ezt írta volna Jónás Katának, de más nem ugrik be róla:).[/QUOTE]
    Köszi a tippeket. :) Utána fogok nézni. :) Viszont a rózsánál ahhoz,hogy 0 érésidejű legyen,nem két bónuszt kell használni? Eddig úgy tudtam a két imáádat kell hozzá többek között.

wiktorka17, -gyöngy-581 és dereret kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Rendben, egy rózsa terményesért a legszebbet kapod :) Ha akarod elmegyek előtte fodrászhoz is ;)
    Nóci ha nem sikerül akkor Breki bekerül ide:[​IMG]
    Én már igen régóta szenvedek a hagyma nemesítésével és még mindig hiányzik a szuperes.
    Jajjj, miről maradtam le már megint? :sleepy:Mindig megelőzöl ;)

Lillapilla73, dalmata10, csio70 és 15 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Pedig a maci ma meglátta az árnyékát;) elvileg a tél még sokáig tart. Sőt lesz jövőre is:)

Utoljára szerkesztett: 2.2.15
    csio70, boszieva, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én még mindig ott tartok, hogy Magdi hozzászólására válaszoltam, miszerint a teliholdas növényekre nem hat a virágos felhősor. Mivel senki nem reagált rá, így ismét kérném valaki mondjon át vagy b-t:oops: nem vagyok biztos az állításomban, utána néztem de nem találtam semmit. Én úgy gondolom ez nem olyan event, tehát nem eventes növény a rémnövény. Vagy mégis?

Dyny, csio70, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Nem hat a rémnövényekre egész biztos!

csio70, wiktorka17, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Eventnövényekre és virágokra hat.

wiktorka17 kedveli ezt.
  7. tibinet

tibinet Fórum-zöldfülű

nagyon szépen koszonom én is

8. kukori80

Szia Dyny:) A karneváliban lesz eventnövény a pávavirág vagy mi:) lesz felreppenő és 6 virágot kell beadni: tulipán, rózsa, pipacs, levendula, orchidea, gyöngyvirág 3 jegyűt fognak kérni

Aniko, icus08, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  9. iboly54

Köszike:inlove:

wiktorka17 kedveli ezt.
  10. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Nem magamtól vagyok ilyen okos:

-East17- írta:

Nem lesz hatása rájuk, azok rémséges növény kategóriába tartoznak, a felhősor pedig virág kategóriára és eventnövényekre hat.

genka53, kekmaci75, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Kukori,
    Azt hiszem most osszezavarodtam, a viragos az nem a Valentin napi volt? Mert ha a viragos az tenyleg a karneval, akkor mi a Valentin nap?

Aniko, wiktorka17, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  12. iboly54

Az nem a Valentin napi event? Vagy a kettő ugyan az?o_O úgy látszik már jó belekeveredtem a even halmazokba:oops:

genka53, Dyny és wiktorka17 kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Válaszoltam volna már én is, de ma reggel learattam, így nem tudom megnézni, hogy mire is hat ez a tulipános és társai felhő, de sok mindenre, mert még a tojásokat el sem kezdem leszedni, de egy oldal már be is telt ennek a bónuszaival.
    Csak tudnám miért szedem le, amikor kütyükre és turbókra nincs is hatással.xDxD
    Egyedül a gesztenyés a tiltott zóna, minden másnál ha beteltet mutat, már aratódik is nálamxDxD

icus08, kekmaci75, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Utánanéztem - Eastl7 -választ adott erre a kérdésre, mivel rémséges növény, nincs hatással rá a "virágos felhősor".

iboly54 és dereret kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia, ez két különböző event

genka53 és iboly54 kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Bármelyik növényt érdemes kinemesíteni, már csak szórakozásból is: van amelyiket valamilyen barkács miatt, de akár a több tépé, vagy rövidebb érésidő...
    Mivel a hagyma és a szegfú is csak 1-1 "rekeszt" igényel, így a másik kettőbe megnézem milyen bónuszai vannak pl. a paradicsomnak vagy akár a kukoricának, hiszen ezekből elég sokat eszik a turbó malom a napi 6 sztápkeveréshez, és a piacon is jó árban vannak.[/QUOTE]
    Én a mogyorót nemesítettem a 12 %-os érésidő csökkentőt. Nekem az van a 3. rekeszbe. Az első kettő a hagymáé és szegfűé. A mogyoró is kell a csatniba, így napközben is beérik hamar a mogyoró.
    A virágok nem a Valentin napiba kell? Én úgy emlékszem.

genka53, Dyny, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Picit összekeveredtek a jegyzetlapjaidxDxDxD
    Szabadnapos a titkárnód ?

icus08, énvagyok64, macska49 és 14 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Az Ötletek topikban javasoltam -- akkor is mutassa meg a felhősor, hogy "mit ad", amikor aktív. Sajnos így nem lehet tudni, sokkal-sokkal jobb lenne, ha megmutatná.

Lillapilla73, boszieva, mimi és 3 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Én is így vagyok, learattam reggel és most téptem a hajam, hogy holnap kell, de beigazolódott a feltevésem...nem kell.. a teliholdasra nem hat. A gesztenyésre nagyon vigyázok mint a himes tojásra, mert a 96 óra várakozás az nem semmi :)

dereret, Baby72 és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.