Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Képzeld, nekem is sikerült hosszú várakozás után a hagymaxD Talán most a mogyoróval is megpróbálkozom:p

macska49, boszieva, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kaszáspók, Keresztespók, Tarantula .. Vízipók, CsodapókxD

macska49, PocsékFarmer, boszieva és 14 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát szia breki! Azt hittem már mindent tudok a kedvenc farmos műveletemről a tenyésztésről, de Te bemutattad, hogy tudsz nekem újat mondani :D. A pénteki vizsga előtt élek a csatnival is, elfér, hiszen gyémántrekeszes. Ellentétben a rózsaszín zselével, ami arany és jól megférnek egymás mellett.;)
    Mit is szaporítasz a csatnival? Az alapállatok száma nő tőle, vagy a szupertáp hatékonysága? xD
    Tenyészthetünk mindkettőt, a békát esetleg csatnival;).

Utoljára szerkesztett: 3.2.15
    Alexandi, macska49, sziszi1965 és 19 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nálam a piacon a kivi ára reggel óta a duplájára emelkedett, és többnyire már van kint elegendő kínálat.

kekmaci75, csio70, boszieva és 3 más kedveli ezt.
  5. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

"A BP-t nem kell félteni, az meg hogy velünk mi lesz, kit érdekel?:):)"
    Kiskoromban engem Ibolykának becéztek a szüleim, bibíííííí

sziszi1965, iboly54 és wiktorka17 kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A Feketeözvegyet ne hagyjuk ki xD

macska49, boszieva, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  7. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

Maga is játszik? Nem csak jósól?

kekmaci75, boszieva, Numiz és 2 más kedveli ezt.
  8. kontra.sz

kontra.sz Aktív író

Vagy lehet, hogy ki kell várni, és majd -függően a feladatsortól- az 1. vagy 2. tenyészállatot árulni (ha van elég táp).

xDxD Király vagy

Baby72 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

A pók lenne talán az egyetlen állat amit nem akarnék tenyészteni én sem.;)
    Pontosan azért, mert ahogy Neked is lett, lett másnak is, nő a kínálat, elindul lefelé az ára:)

genka53, anita219, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jól megnevetettél xD csak megsúgom, én is kiszaladok a világból egy iciri-piciri pókocska miatt ;)
    Nálam a farkas most 26000 csp, de pár napja még 40-50000 csp körül mozgott :)
    Valószínű hogy másnak is lett a titokólból, így megy az ára lefelé :p
    Nálam farkast nem adott, de volt is már :) békát kaptam, még nem volt..... madarat lehetett volna velem fogatni xD

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!

Ez így van a kökénnyel és a tamarindusszal is. :)

12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Igy-így :) meg még sorolhatnánk..... :p

13. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

Császár ;)

kontra.sz kedveli ezt.
  14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Szerintem boszieva jól csinálja, mert a kettő (mármint a termelés gyorsasága meg a piaci megérősség) nem igazán függ össze, csak akkor, ha ragaszkodunk ahhoz, hogy állatot állatra kell váltani, ill. hogy napi termelésből kell fedezni a napi vásárlást (de miért is kéne ragaszkodni ilyesmikhez?).
    Ezzel szemben szerintem azt kell termelni, ami aktuálisan a legjobban eladható (ha növény, ha tenyészállat, ha termék, mindegy), és az így be folyt összegből azt vásárolni, ami pajtaérték szerint a legjobban megéri. Így a kupa teljesítésének a gyorsaságát csak az befolyásolja, mekkora piaciár/pajtaérték szorzónál húzzuk meg azt a bizonyos határt (az sem jó, ha a piacon megérzik az eladók, hogy nagyon fogy ez vagy az a stand, de persze mindig ott van a veszélye, hogy vmit behoznak a játékba, és ami eddig tuti vétel volt, az megdrágul: ide kell némi "egyensúlyérzék"...)...

Mindenesetre én még a kupák alsóbb szintjeit innen-onnan dobigálva teljesítettem (kicsiként nem gondolkoztam rajta sokat, mert még úgy sem volt tétel - kb. az volt a szempont, hogy ne haladjam meg a CSP-értéket (inkább bedobtam 2 tyúkot még akkor is, ha mondjuk 1 kecske olcsóbb lett volna, de az 28 CSP-vel megütötte volna a szintplafontxD)), aztán a közepes szinteket főleg majomból-lajhárból (akkor az volt a legolcsóbb, de megelégedtem egy elég lassú ütemezéssel, és aztán bejött a bahás reform, amitől megdrágult), a végét viszont szinte kizárólag kutyákból (volt, hogy napokig nem vettem egyet sem, ha épp drágább volt, de ha lehetőségem volt rá, egyszerre megvettem többszázat vagy 1000-et is). Az utolsó két szintet kb. 1-2 hét alatt végeztem így ki, és így kb. másfél éve fullos a kupám (mondjuk érezhetően sokat nem érek vele, inkább csak a bevégzett munka megérdemelt megnyugtató tudatát...:))

ÜDV

breki072, kekmaci75, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  15. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:DA vízipók, Csodapók volt az egyik kedvenc mesém!!..Imádtam xD
    A másik meg a Kukori és Kotkoda , és nem utolsó sorban Frakk, a macskák réme!! xD

macska49, Vakarka, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ha farkast vesszük alapul, 100 X kivi X farm = sokáig fog a 50-70 ezres magasságban "repülni", tehát megéri magasabb áron is ( 30- 38 ezer ) most megvenni, ha későbbi eladásban gondolkodsz. A farkas ára sem esett akkorát, a második hullám titok ól ellenére, sokáig tartotta az 50.000-t, majd 38-40.000-ről, 25.000 körüli most. Persze egy rizikó faktor akad : a BP hogy szórja legközelebb a kivi ólakat. ( Az egykor irigyelt kakas se csoda már, pár kör titok után, 3.000 csak.)

kekmaci75, csio70, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam még mindig semmi,valószínű ott már végeztek a gazdakörivel akkor a nagyok!! :D

üdv.:apja

csio70 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Jobb a piacod, én még mindig nem láttam egyet sem (de az is lehet, hogy csak rosszkor jártam arra)

csio70 és Baby72 kedveli ezt.
  19. anita219

anita219 Fórum mestere

Nálam ez a kettő még most is elég magas áron van. Gondolom azért,mert nekem még nincsenek. :D
    Fú,ezek a mesék .... a régi mesék voltak az igazi mesék. Nem úgy,mint amik most vannak. :p

sziszi1965, kekmaci75, boszieva és 4 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak óvatos "fésülés" történt ma este - de tudjátok jól, mindennek megvan a helye: piac, eventes csevegő, szigetes változások, ötletek, stb.;)

dalmata10, kekmaci75, boszieva és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.