Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Köszi..... Hsz-del erőt adtál:) és abban is igazad van, hogy a 4,5 éves tündérem (igen Ő van a képen) segítségét is kérhetem:inlove: :DxD

Bözse, Dyny, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

De miért kéne? Ne vezessük már félre egymást. Szombaton kezdem el az eventet, a 68 kisállat 10 tenyésztereppel számolva másfél óra (felhő, rózsaszín zselé nélkül). Disznóval kezdem a tenyésztést, így 20 perc után már a fák a farmon vannak. 8 óra múlva beérnek s indulhat a malom. Gyors malom nélkül 18 óra a cumigyártás. Vasárnap kész is az event.
    Van event csevegő, az eventes dolgot ott beszéljük meg ezután, mert itt lakatot kapunk érte. :D

Annabogyó, genka53, -vadocka70- és 19 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Mivel megújul a kerek kerék, lehet fék lesz hozzá. xD

Boszika57, dalmata10, dereret és 6 más kedveli ezt.
  4. E-liza

E-liza Aktív író

Jogos máris törlöm a nem ide valót. Köszi. :)
    Továbbra is várom az istállós pletykához az ötleteket, hogy ne legyünk rendetlenek. :)
    Már nem vagyok magamon kívül :)

Dyny és wiktorka17 kedveli ezt.
  5. boszieva

boszieva Fórumszaki

Kedves Jónás!

Alszol, vagy nem jó egyik ötletünk sem?
    Esetleg tegnap elfáradtál a radírozásban és ma már moccanni sincs erőd? :oops:

6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kedves Jónásunk tegnap ritkafogú fésűt használt :)

7. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Mivel ezzel a kacsacsőrű horgonnyal fákat is szoktak rögzíteni, ezért én egy új fára tippelnék. Sőt sokak kérésének engedve lehet, hogy a kaucsukfát tudjuk ezzel a szerkezettel event végeztével a kertünkben megtartani. Illetve erre a megtarthatóságra lehet következtetni. Nem is lenne rossz.

dalmata10, wiktorka17, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  8. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok! A tippem a ráncfelvarrással kapcsolatos. A malomhoz és esetleg a kerek kerékhez lesz köze.
    Mind a kettő lapátos és szerintem vitorla feszítő! Bírja a terhelést, ha bele kap a szél. :)

icus08, Dyny, dalmata10 és 5 más kedveli ezt.
  9. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Tegnap azt mondta Jónás kipiheni a korábbi fáradalmakat és a hét végére összeüt nekünk valamit. Lehet, addig csak messziről figyel bennünket és közben lazít, síel, de mivel a havas táj már a farmon ki lett kapcsolva és nálunk is csak hófoltok vannak ez nem biztos. :p

Dyny, wiktorka17, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Ha ennyire könnyú a nyájas olvasótábornak a megfejtés-megoldás, ezek szerint neked is, akkor kivelexD, hisz ebbe a nyájas olvasótáborba tartozol te magad is.xD

Magdusnéne, macska49, Alexandi és 11 más kedveli ezt.
  11. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Lehet,hogy lükeség,de mi van ha új állat jön,mondjuk a szigetre?:p Oda már úgyis régen kaptunk állatot.

Dyny, wiktorka17, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Az új állat előtt új titokfa érkezik, és azzal együtt egy újabb állandó gazdaköri is. Ide mennek majd az aranylevelúek és társaik.
    Ha ezt a szerkezetet használják fák rögzítéséhez is, akkor jelentheti ennek érkezését is a jövő hétvége felé.

genka53, iboly54, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  13. boszieva

boszieva Fórumszaki

Van benne logika, de ha a kacsacsőrű emlősre gondolt volna Jónás, nem egy ugyanolyan márkájú rögzítőt adott volna fel!
    Nem szoktam ügyes lenni, de szerintem a rögzítésen van a hangsúly.

macska49, kekmaci75, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  14. agi967

agi967 Fórum biztosa

Sajna ha kiveszem a kezem az éjjeli edényből akkor az új titokfás gazdaköri jut először eszembe (így,hogy megfejtettétek mi van a képen).

Bözse, Dyny, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Lehet, hogy az erdőben való sátorozáshoz hozott segítséget, nehogy elvigye a szél.xD

Momsza, macska49, Annabogyó és 16 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ebben a hidegben nem volna kedvem az erdőben sátorozni:) pláne, hogy a medvék is felébredtek és még nem biztos, hogy vissza tudtak aludnixD

rózsabimbó1, macska49, Bözse és 8 más kedveli ezt.
  17. agi967

agi967 Fórum biztosa

Gondolom pénteken kezdődik a boom szupitáp akcióval. A léghajó a cserenap jelképe,a "kacatok" közt kedvedre válogathatsz... Én igyekszem majd valami "vacak" titokfát találni ami még nincs a raktáramban.;)

anita219, katimami51, icus08 és 4 más kedveli ezt.
  18. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Szia. Hány hónapi munka volt? Én már 2 hónapja próbálom:cry::cry::cry:

wiktorka17 kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Léghajóval jön a szupertáp akció is:)

anita219, sziszi1965 és wiktorka17 kedveli ezt.
  20. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam is 7000.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.