Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Minden hónapban van valamilyen titkos eventünk, így ha februárban titokfa, akkor márciusban titokállat.

dalmata10, Marika312, ciklon23 és 7 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, valószínűleg rosszul fogalmaztam, bocs érte, arra gondoltam, hogy az eredetijével annak amit megtaláltál és hoztál nekünk:)

dalmata10, boszieva, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kocka csak gangosoknak jár. :D
    Igen, itt a pont. :)

dalmata10, Marika312, ciklon23 és 8 más kedveli ezt.
  4. Dyny

Dyny Fórumgróf

Hmm, ugye Varun csak szivatni akar?xD

Most arultam ki a titokallataimat (gondolom nem egyedul), most akkor kezdjunk megint felvasarlasba, es megint kiarusitasba? Igy haladunk, meg tenyleg azt fogom megerni, hogy kirakom az ajandek rokaolakat:D

Ja, es akkor ha tenyleg jon egy uj titokallatos gazdakori marciusban, akkor Varunnak szeretnem sugni, hogy nalam meg mindig sok cinege alussza teli almat a pajtaban, azokbol esetleg lehetne kerni egy nagyobb mennyiseget:p

Kukackukac, macska49, dalmata10 és 12 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Csatlakozom a javaslathoz, hozzá teszem, hogy a cinegéken kívül még medvéim is vannak ;), a rókák nem férnek ki nálam, kell a hely a kaméleonnak és a nem létező kivimnekxD

Kukackukac, macska49, dalmata10 és 11 más kedveli ezt.
  6. boszieva

boszieva Fórumszaki

Arra értettem, hogy a negyedik feladatnál elakadtam! xDxDxD

dalmata10 és wiktorka17 kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

georga06, Kukackukac, Palacsintax és 20 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

9. dereret

dereret Fórumőrült

Igen ! Mielőtt kiraktam volna a kaucsukokat, próba-indítottam egy keverőset, meg pár ninját is betettem, reménykedve, hogy ugrik és bejött.
    Már mások is írták, hogy bomm előtt jobb a " leosztás " és van benne igazság.

macska49, dalmata10, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Kukackukac, dalmata10, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  11. agi967

agi967 Fórum biztosa

dalmata10 és wiktorka17 kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Beszéljünk a kacsacsőrű emlősről.. mit fog enni?;)

macska49, dalmata10, boszieva és 3 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jónás megint előveheti a fésűt. :D
    Nem tudom. Szétnéztem, de sehol nem találtam rá utalást, csak az a kép van, amit innen elvittek. :)
    Vajon gazdakörivel jön megint? Vannak még titokállataink vagy kezdjük elölről őket?

A cseheknél láttam, hogy a Valentin napi virág 6 órás, 44 Tp-ot fog adni 2*2-es területen és csak a farmon ültethető.

Utoljára szerkesztett: 4.2.15
    Jucus19, Kukackukac, macska49 és 12 más kedveli ezt.
  14. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én semmit nem teszek ki túl olcsón , ha most nem kel el , majd legközelebb . De gyakorlatilag nagyon nem is merek eladni semmit , mert az árak mennek felfele , így csak akkor szabadulok meg tőle , ha nagyon nagyon jó az ára :)

Baby72, csio70, Numiz és még 1 ember kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Wikiből:
    A kacsacsőrű emlős a víz alól gyűjti táplálékát – rákokat, vízi rovarokat, kisebb halakat. Kitűnően úszik; élete nagy részét a vízben tölti. Üregeit a vízfolyások partoldalába vájja; ezek bejárata a hódokétól eltérően a víz szintje fölött van.

Rákok híján ha halakat fog enni, akkor nálam éhen fog pusztulnixDxD

macska49, Kukackukac, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  16. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nálunk is így néz ki , de nem mertem leírni :) Picit vicces lenne egy lugas feszítő ék a farmon , de már azon sem lepődnék meg :)

PocsékFarmer, Dyny, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A kacsacsőrű után a rák lesz az új állat;) akkor majd eteted szupertáppal és meggazdagszol belőle:)

macska49, progabi, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Ha kapunk megérdemlem, nem gondolkodtam, igazad van teljes mértékben.:oops:
    Ha gazdaköri is lesz kezdjük az elejéről az egész titkosat, mert minden szerepelt már feladatban
    Még az is lehet, hogy vega lesz szegény, mint a farkas.:)

19. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Már csak 2 titokállat van, amit nem nem kértek, a jávorszarvas és a kutya, valamint a pók és a holló.

icus08, boszieva, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

A kutya nem titokállat, és azt hiszem, hogy a jávor sem (bár ebben nem vagyok teljesen biztos) úgy tudom, hogy eventnyeremény volt mindkettő.

macska49, boszieva, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.