Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

De ha minden nyítva... akkor gondoltam egy kis izgalom is lenne, vajon melyiket csukná be?

mimi, énvagyok64, Numiz és 8 más kedveli ezt.
  2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó akkor legyen egyforma számú banán.

sziszi1965, wiktorka17, dereret és 4 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ne is mond a tenyésztést:oops:..... már annyit kevertem oda-vissza...csak simát.... csak fordítottatxD a vége mindig csakkk a következő:oops: talán ha a majmot össze lehetne keverni a pandával.....xD szóval se ehhez, se a valdemárhoz nem volt eddig szerencsém, ebből kifolyólag a lufihoz sem lesz.:(

Gyorsan szerezz be egy hintaszéket, magas lábtartóval a vérkeringésed helyreállítása céljából xD és ha meg van ... ki is pihented magad, akkor elő a notesszel, jó sokat lapozz vissza.. és mit látsz? hát azt, hogy mennyit küszködtél, amíg idáig eljutottál és a kutya nem törődött vele Te mit szeretnélxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.2.15
    Kukackukac, boszieva, Dyny és 17 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha jól érzed magad itt a játékban, a világ minden ideje a tiéd lehet itt és most:D
    Akinek nincs minden kamrája nyitva nem biztos, hogy érti amit írtál;). Nem szeretném egyik kamrával sem újrakezdenixD, (jobb lenne új kihívás esetleg....) elég volt anno a majomtenyésztés újrakezdése, magas szintű tenyészállatokkal a pajtában, csak azért, mert nem váltottam ki a Tölgyön a hozzávaló rúnát. Elég nehezen emésztettem meg akkor és azóta sem értem tisztán az okát:)

Utoljára szerkesztett: 8.2.15
    csio70, boszieva, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  5. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Valdemárék nem szoktak túl gyakran jönni, szóval szerintem ha még a régi felállásban is visszajönnek akkor az új műsorra még várhatunk hónapokat. ( Nehogy így legyen!xD)

csio70 és babahalak kedveli ezt.
  6. Bernadetti

Bernadetti Aktív író

Köszönöm a választ! Ahhoz még fejbe kell kólintanom pár vakondot xD:p

genka53, _Cygnus_ és babahalak kedveli ezt.
  7. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

A majom anno nálam is rendesen kiverte a biztit!>:(

8. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Aha, hőkövetős, infra vezérelt, páncéltörő nyilakkal biztos meglágyul a csaj.... :p

Mindent ami a Bahán előre segít. ( ásó , bozótvágó, exavátor, mindegy csak haladjunk a dzsungelben... )

Gabimami, Kukackukac, sziszi1965 és 15 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás!
    Please, hoznál képet, hogy a Valentin napi kitehetők hogy fognak mutatni a farmon?
    Addig is szorgalmasan gyakorlom a nyilazást... :music:

genka53, sziszi1965, kekmaci75 és 16 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ezt én most nem értem. Sajnos a Tölgyön én sem váltottam ki a majom tenyésztőcsomagot (sajnálom is, mert csillagom, mint a tenger), de attól a szigeten nem kellett kiváltsam újra a tenyésztést. Csak annyi történt, hogy azoknak, akik a Tölgyön kiváltották a csomagot és a gorillát, szerencséjük volt, mert még egyszer kiválthatták a szentélyben is. Nem is beszélve arról, hogy akik a bug alatt kiváltották a gorillát a szentélyből, a javítás után nem kellett visszaadják.

Kukackukac, csio70, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Egy biztos, ha nincs mit kipletykálni mi gyártunk magunknak "híreket" ;) aztán gugli fordító legyen a talpán ezt a sok információt lefordítani különböző nyelvekre, melyeket aztán majd tovább csűrnek-csavarnak a külföldi fórumokonxDxD

12. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Őszintén? Már leszoktam a másik népszerű közösségi oldalról.

sziszi1965, iboly54, kekmaci75 és 3 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Nekem is már törlődött az oldalam azt hiszem;) a belépési jelszóra sem emlékszemxD

csio70, wiktorka17, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Amikor az új bahát megkaptuk a következő boom-kor tenyészteni akartam a majmot közölte velem a rendszer, hogy nincs kiváltva a tenyésztés joga a szentélyben, holott előtte már tenyésztettem és volt magasabb szintű állatom több és többféle is. Ki kellett váltanom AB-ért, azt amit előtte már elnyertem. Azoknál történt ez meg akik a majom rúnáját nem váltották ki a a Tölgyön, köztük voltam én is. Lehet, hogy pontatlanul írtam és nem az egységcsomagot, hanem a magasabb rendű állatot nem váltottam ki? A bug alatt nem foglalkoztam a majmokkal, ott szintet léptem, amit elvesztettem.
    Javítom az előző hsz-t.

Kukackukac, kekmaci75, dereret és 3 más kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szóval a nevedhez híven már nem raksz fel a farmodról ilyen képeket a közösségi hálóra?xD[​IMG]

Dyny, Marika312, Manneken-Pis és 8 más kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Kaptam a moziban kérdőívet és 30 mozipontot.

macska49, anita219, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  17. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Fufff! A való világban is szeretem az ilyen gurigákat... 8)xD

csio70, wiktorka17, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Én csak szeretném ;) nálam lapjára van vasalva. Kisebb helyet foglalxD

meszimarsi, wiktorka17, Annabogyó és 7 más kedveli ezt.
  19. ntamas

ntamas Aktív író

Csak sajnos a való életben nem ekkorák :D
    Pénztárnál: látja mekkora a pénztárgépem? Akkor akkora pénzt hozzon, ami belefér :D

macska49, csio70, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csak azért írtam, mert én sem váltottam ki semmit a Tölgyön, de tőlem nem kért AB-t a majomért. Igaz azóta is ott van mindkét szobor kiváltatlanul a szentélyben nem csak a majomhoz, de a pandához és tevéhez is. Ha majd nem lesz mit csináljak az AB-nal, akkor kiszedem onnan a szupertápokat meg a tenyészállatot, de egyelőre AB hiányban szenvedek.

macska49, Jucus19, csio70 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.