Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Legfeljebb együtt fogunk meglepődni.:)8)

Pharmer500#2, iboly54, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Te a nekem szóló kérdésekre is válaszoltál? xD Még a végén hírbe hoznak minket! :p

Kukackukac, iboly54, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  3. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok :) Újra itt!! Bár játszani játszom,csak kevés időm van olvasgatni. Tudjátok a munka :/ Mikor időm engedi ,mindig elolvasom az utolsó 3 oldalt,aztán ha vmi nincs benne,akkor így jártam :D Olyan gyorsan termelitek az információt,hogy lehet jobb lenne azt az összefoglalót többször megejteni,mondjuk 5 oldalanként :$ Eddig ott tartok,hogy van 6 virág amit kérni fognak,de már elfelejtettem melyikek azok :D tudoooom Cavinton,csak azt nem tudom,hogy mi a fene az. Most biztos bugyutának tűnök,de "külföldi" magyarnak születtem és hát nem tudhat mindent az ember :) nah szóval 6 virág,ami orchidea,orgona?? rózsa,zsálya vagy levendula,már nem emlékszem. valaki segítsen :) És arra is kíváncsi lennék,hogy ezekből kb mennyi kell? :) Hálás köszönet meg minden,aki válaszol. Jaj és el ne felejtsem megemlíteni az édes drága szomszédomat,aki mindig tájékoztat,csak hát ne enne ilyen lyukas az agyam :) Talán valaki elvette??? :$ hmm Szép estét.

kekmaci75, Dyny, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Lááátom a jövőőőt- én főzeteket használok xD - a Korall után felfedezzük a Bantahanta indiánok szigetét, és ott papagáj toll lesz a fizető eszköz és Kata lesz ott a Krőzus! xD

macska49, marutea, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Levendula, orchidea, tulipán, pipacs, rózsa, gyöngyvirág és kb. 1000.

iboly54, boszieva, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

A "hírbe hozókról" csak annyit, tavaly ősszel biztosra vették a cserenap hamarosan történő érkezését, mert a baráti körben megbukott játékosok mutogatni akartak valakire. Azt hiszem, azóta már elkophatott a kezük :D

kekmaci75, iboly54, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Nem találtam a jegyzeteim között, hogy hová kértek utoljára és mennyi festékpalettát. Segít valaki?

Addig is Jónástól azt kérdezném, hogy mégis hányszorosa az a többszöröse? Egy vagy kétjegyű számban gondolkodjunk?;)

Nem török én ilyen babérokra, tudod Te azt jól! xD

Az a főzet nem inkább párlat? :p

8. Bözse

Bözse Rutinos

Az utóbbi napokban én is takarékon, olykor-olykor olvasó üzemmódban működtem. Ez a hsz azért tetszett nagyon, mert hasonló passzban vagyok. Más hibájából (slendrián módon végzett munkája folytán) szívtam mint az ETA porszívó fénykorában. Sőt, olyannyira én voltam a hunyó, hogy még meg is fenyegettek ennek kapcsán. A kedvencem az, hogy amikor kiderült, hozzám képest a ma született bárány is vaskos bűnlajstrommal rendelkezik, akkor sem számíthattam 1 'bocsi, tévedtem!'-re. Nem az a baj, hogy elhiszik a giga mega hülyeséget (de az is baj, mert nem adtam rá okot az eddigiekben), hanem az, hogy képtelenek a saját hibájukat belátni. Szerintük fogadjam el az ártatlanul megvádolást, tűrjem el a fenyegetéseket és ugyan ne hisztériázzak már azért, hogy bárki is elnézést kérjen tőlem. Most komolyan! Én vagyok a nem normális, vagy a világ az?! De szeret az Isten, mert sokat foglalkozik velem. Mert erre még ráküldött 1 kis családi viszályt, plusz a kocsim már tényleg elromlott (3 nap vonattal, busszal, gyalog, nagyon utáltam). Ja és vizsgázom hamarosan, amire lássuk be ezekkel megspékelve felkészülni kész művészet. Szóval nálam ezek a mini eventek futottak. Vennem kéne lottót, hátha a rakás trotyiból kinő 1 4levelű lóhere! Még Breki vizsgájáról is lemaradtam. Bocsi, majd jelentkezem pótvizsgára. A producerivel kapcsolatban készülök 1 kisebb esszére is, igaz csak a vizsga után. De azért van fény az alagút végén és nem is a vonat az. FEBRUÁR 8. VAN! Elhiszitek ezt? Itt a kövi TWD első 2 perce:inlove::

És itt a csapatom a lufik likvidálására;)xD:
    http://kepkezelo.com/images/jr4eok2rou0sj62cjvc.jpg

icus08, Pharmer500#2, macska49 és 15 más kedveli ezt.
  9. -hami-

-hami- Fórum-zöldfülű

A legutóbbi 20 festékpaletta volt, ha jól emlékszem :)

_Cygnus_, wiktorka17, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

De most komolyan: miért csodálkozunk, ha összekeverjük a jövőbeni eseményeket, ha már arról sem tudunk biztosat, ami jelenleg is zajlik? :D :p

11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Ami kész már nem érdekes, el van felejtve.

anita219, iboly54, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Mi legyen a következő téma?
    Karnevál vagy a fák az érdekesebbek?

benedekbobe63, kekmaci75, mimi és 11 más kedveli ezt.
  13. -hami-

-hami- Fórum-zöldfülű

Legalább a mennyiséget jól tudtam, már összemosódtak a fejemben az eventek és hozzávalóik... a jövőbeniek jobban érdekelnének ;) (jöhet a karnevál)

anita219, kekmaci75, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ebben a sorrendben jó lesz Mester!

kekmaci75, Khirra, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Melyikre lesz előbb szükség?

anita219, -KiraAngel- és kiszcica kedveli ezt.
  16. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Kedves Jónás!
    Láttam ma a fákat valahol és ott volt a farmarany fa is köztük *-* *-* *-* Nah engem ez izgat a legjobban,mi lesz a sorsa???

anita219, csio70, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Az már a múlt;)
    Ebben a sorrendben jó lesz:)

anita219, sziszi1965, ciklon23 és 5 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Régen volt már péntek este. Sok víz lefolyt már azóta a Dunán. xD

---

Kiváncsiságból betettem az előző mondatomat (Nem török én ilyen babérokra, tudod Te azt jól!) a Bing fordítóba. Muszáj hoznom a végeredményt: Not my kind of Turkey which are Caesar's, you know you do it well!xD
    Szóval legtöbbször ilyen sületlenségekből kell valamit kihámozni külföldi barátainknak. Respekt nekik! :)

Karnevál!! Légyszi-légyszi!

19. JósJónás

Rendben, a karnevál nyert.
    Megpörgetem egy kicsit a gömböcskémet, hátha elárul valamit.;)

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A hierarchia nagy úr;):D lássuk a cinegét:)

kekmaci75, Kata_rzis, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.