Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Gondoltam teszt farm, csak olyan szép halom arany, elgondolkodtam, mennyiért lehetne szert tenni rá:eek:, meg mit lehetne tenni véle. :music: (átszámolva forintra, durván 22 milla, na így már jó )

Utoljára szerkesztett: 10.2.15
    icus08, sziszi1965, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megadom magam, én nem kérdeztem Jónástól a jelmezekről semmit és Jónás a semmire nem is válaszolt nekemxDxD Azt hiszem ma ennél okosabbak nem leszünk, holnap is lesz nap, majd kiderítjük, hogy miből is lesz jelmezünk. Mindenkinek jó éjszakát kívánok.:):)

Dyny, wiktorka17, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ez több mint mellé:D
    Nem osztani kell, szorozni :D:p

sziszi1965, dereret, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

5. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Szjah, igazad van , meg késő is:oops:,javítok kb 22 milla. Jaaj de csunya! 8)xD
    ( nézelődve a piacon, elvétve van néhány kamikaze, aki javítani akar az inflálódó csp-n, nincs ideje lepottyanni az áraknak.:music: )

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
    -orgona-, Marika312, kekmaci75 és 4 más kedveli ezt.
  6. CateW

CateW Fórumlakó

Jónás, engem az érdekelne, hogy nem látsz-e a gömbödben egy olyan moderátort közeledni, aki rendet tartana itt? Ahányszor benézek, mindig ugyanazt látom: 2-3 oldalnyi csevegés közt alig pár olyan hozzászólás, amiben információ is van. Teljesen egyértelműen le lett írva az első hozzászólásban, hogy "A pletykafészekben arra fogunk törekedni, hogy olyan tartalmak legyenek olvashatóak, amelyeknek hír értékük van a többi olvasó számára. A hírt nem tartalmazó bejegyzések indoklás nélkül törlésre fognak kerülni.".
    Lehet duzzogni, hogy milyen jól elbeszélget az a pár ember itt is, de fogadni mernék rá, hogy nem vagyok egyedül, akit ez zavar és nem érti, hogy miért nem lehet mindezt a szomszéd topicban megtenni.

linipipi, Barnabás, drunyi és 11 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Van rá esély, még ebben a hónapban ideérjenek;)

-orgona-, ciklon23, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Állatokat tényleg csak saját felelősségre vásároljatok, mert ezek a 6 virágot jelentik. Az állatok kezdőbetűje megegyezik a virágok kezdőbetűjével.

Dyny, wiktorka17, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Egyrészt teljes mértékben igazad van - másrészt törekszünk ennek érvényesítésére, de nem mindenáron. Igyekszünk megtalálni egy arany középutat.
    Nem titok: a legtöbb esetben az én kezemben van a radír - de nem kizárólagos a dolog.

macska49, iboly54, jógazda76 és 17 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

A hétvégén semmi nem derült ki semmiről?
    Karneválról sem beszéltünk ma?

Mi hiányzik még a boldogságodhoz?

Dynnye, Dyny, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  11. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Azért kétszer elolvastam , melegem lett , és picit elgondolkodtam :)láttam kiürülni a pajtám :) remélem csak egy szép esti mesét kaptunk és ez nem a valóság .

Dyny, wiktorka17, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  12. Hermész

Hermész Junior szaki

Jó hogy szóltál. Javítottam! :oops:

wiktorka17, csio70, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Még néhány javítás, és máris aktuális lesz:)
    Valentin-Karnevál
    A fél tucat stimmel, a jószágok stimmelnek - már csak a neveket kell kicserélned.;)

genka53, Dyny, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

Mosómedvemaszk is kell a karneválhoz? Odajutunk, hogy állatot kell a farmon tartsunk. :cry:Most szedtem le a mamutokat és kaméleonólakat, rénszarvasokat teszek a helyükbe, de hogy a tápot is én kevertem, már tényleg a véget jelenti. :D
    Az event nevét vagy az állatok nevét cserélje ki?

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
    genka53, Dyny, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Nyugodtan lehet hanyagolni;)
    Mindkettőt:)

genka53, Dyny, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Akkor bepróbálkozom az állatokkal: kacsa, pulyka, pocok, medve, rénszarvas, farkas?, anakonda?

macska49, Dyny, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Erre csak egy ilyen jutott [​IMG]

genka53, Dyny, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  18. livia775

livia775 Fórum-zöldfülű

Kedves Jónás. Azt írtad hogy a turbómalomra még heteket kell várni mert nem rég volt. Akárhogy nézem január 9.-én volt legutóbb... Nagy szükségem lenne rá... Biztos nem lesz????

babahalak kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Mint már korábban is írtam: ez az akció nincs rendszeresen azonos időközönként megtartva - tehát az, hogy egy hónapja volt, nem jelenti azt, hogy napokon belül meg kellene érkeznie.

Egyébként semmi nem biztos :D
    Itt minden csak pletyka;)

babahalak, genka53, dereret és 5 más kedveli ezt.
  20. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:sleepy: Hát, én is ilyenre gondoltam, mert nem létezik hogy valaki ennyit áldozzon a játékra, bármennyire is "játékfüggő" legyen!!..;)

Dyny, wiktorka17, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.