Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Én is épp ezt nem szeretem benne.. nagyon nehéz úgy összeválogatni ólakat, hogy nagyjából egyszerre érjenek be.. annyi pénzem meg nincs, hogy mindből sokat tartsak... (felesleges is lenne) :)

Dyny, wiktorka17, Numiz és 5 más kedveli ezt.
  2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na jó ha laza akkor belazulok és nem görcsölök rajta tovább.Vettem gyorsanba farkast a piacon 12ezerért...az jóóóóó....6 db rohangál most nálam.-xD
    Na igen...rengeteg ól van..mindenből kéne...ki tudja igy csinálni.Rendes gazda révén aratok vetek állandóan....most csak növényezek......de utánna állatok jönnek...mindenhol...bele sem merek gondolni milyen összevisszaság lesz a farmon....nehéz időziteni nem egyszerre érnek...szóval káoszxD

macska49, genka53, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Amikor 93. szintre léptem, arculatváltást eszközöltem a farmon. Addig veteményeztem ezerrel, tervbe vettem, hogy a rókagombától felfelé minden növényből 10.000 db lesz a pajtában. Na, ez soha nem valósult megxD. Azóta csak fákkal van tele a szédült, a tölgyesen mamutok és magas tp-t adó ólak vannak, a főfarmon szintén fák és titkos valamint alap állatok fejlesztett óljai. Terményesek egyáltalán nincsenek kint. Ha event van, lebontom az ólakat és azon a területen termelek. Bahama szintén tele fákkal és állatokkal 9 db 2x2 komforton növény ami megy a gazdaköribe. Sokkal jobban haladok, napi 1x aratok és március végére terveim szerint elérem a 94.szintet. ;)

macska49, icus08, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Nagyon jó stratégia...én is elterveztem hogy mindenből elérem a 10ezret...meg is valósult...azóta feljebb toltam a lécet....és most azon a nyomon haladok...a 92 szintett taposom..eszek minden mindennel...szóval van mikor látom hogy haladok...de a szintmutató be szokott szorulni....és akkor elmegy a kedvem is:wuerg:
    Egyébként jól csinálod...ezzel lehet tényleg haladni.

macska49, genka53, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Nóci kaptál egy yes kockát, ezt a kockát ha meglátom kiver a víz. [​IMG] Ezek szerint nem jók az állatok, de mint olvastam nem is fontos mert keveset fog kérni. A mosómedvemaszkot elvetettük a Karneváliból?

iboly54, Dyny, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Heti célkitűzéseim vannak, persze ha event van borul az egész - az meg van, egymás hegyén-hátán :). 3-4 nap alatt összejön 1.000.000 tp. Ebben a paszuly is benne van.:)

macska49, genka53, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  7. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Az én piacomon kezd elszabadulni a rénszarvas ára:
    - ma reggel 6900 csp/db-os áron futott!

Már megéri kitenni a retró+ ólakat is akár a kaméleon helyére mert 3db-ot lehet egy rénszarvas árán megvenni :p

csio70, Marika312 és kekmaci75 kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Már itt volt az ideje, hogy kapjak egy ilyen kockát. xD Gyorsan le is tettem a további találgatásról. :D
    Szerencsére nem kell maszk, mert jól felment annak is az ára.

iboly54, -gyöngy-581, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Nekem is mindig van...idejövök olvasgatni....mindig van valami érdekes infó...taktika...ne maradjak már ügyefogyotan..követem a nagyok tanácsait,instrukcióit...néha elveszek..és mert ciki visszakérdezni arra amit itt mindenki ért...megpróbálom megfejteni...xD
    Az 1millió tp összejön nekem 2 nap alatt...1-2 hete számoltam össze....;)persze nekem is felhősorral együtt

macska49, genka53, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Köszi:) Azért vettem pehelytollat , mert ugye az is toll és manapság már nem lehet tudni miben turpizik a Bp.xD

macska49, iboly54, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

3770-6200-ig van rénszarvas nálam
    viszont a zene halkul, 6db ajánlat van csak,a repcsiszőnyeg is pár darab:p
    bizti valaki zenés szőnyegen akar karneválozni:D:inlove::D:inlove:

Bözse, csio70, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Azt tanították anno a suliban, hogy úgy tanul a gyerek ha kérdez;) nem szégyen az, én is szoktam a nálam rutinosabbaktól kérdezni :)

macska49, genka53, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Kérdezzél csak nyugodtan, én is állandóan kérdezek és mások agyára megyek xD

macska49, benedekbobe63, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Azért gondolom olyan sok tolat csak nem kérhetnek...az egész farmot csak nem kell tollruhába öltöztetnixDvagy deee???anakondákat is?xDelefántot nem akarok...:cry::D
    Persze igazad van...egyetértek.:)
    Mindig itt esz a fene...olvasok és olvasok..ha sok van akkor szelektálok....:wuerg:na abba szoktam belezavarodnio_O

Oks...majd csak kirakják a szűrömet ha értetlenkedek állandóanxD

macska49, iboly54, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  15. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:D Hát még a kakasnak milyen szépek a farktollai??!!:D;)

benedekbobe63, iboly54, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én ezt egyszerűen megoldottam - érési időrendbe vannak kitéve az ólak a tyúktól - a hódfaüzemig :)
    (Bár a Januári bónusz elvétel kicit bezavart - de ez van - ezt kell szeretni )
    Napi 3x aratok - reggel 7kor -13kor -du7kor Így ami gyors érésü azt 3x ami hosszabb azt 2x - ami nagyon hosszú érésű azt 1x aratom :)

Csak a főfarmon zölccségezek de így is a gazoknál az 1 oldalból megvan a 10.000db a 2.oldalból 5.000db mindenből :)

---------------------------------

JÓNÁS!

Az új kitehető "Jószág" mikor érkezik meg???

macska49, icus08, -gyöngy-581 és 12 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szerintem anakonda nem kell, csak a többiek találgattak.
    Az a legszebb a világon xD Csak nehogy az is valamikor termény legyen mert még kitépkedi valaki az enyémeket ha nem lesz a piacon xD

iboly54, genka53, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Sziasztok!

Mi történt?
    Elfogyott a tyúk a piacról. 20 ajánlat van fenn, 300 körül csp-ért.

hihi.. 64-ért tett fel valaki... gyorsan megvettem.

12 ezerért nagyon jó sztem.. nálam 20 ezer körül szaladgálhatna a farmon.

Kíváncsi leszek, végül mit kér a feladat.

Utoljára szerkesztett: 10.2.15
    macska49, genka53, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  19. agi967

agi967 Fórum biztosa

No megvan a hagymám! Hurrá! xD Könnyebben jött,mint a rózsa,7.-nek adta a hőn áhított nemesítést,azt nem számoltam,hogy hányszor nem lett belőle nemesebb növény,de 2 üvegházasból jött össze a szupitrágya imádat. Most kicsit pihentetem a nemesítést,még az articsókának vagy a pórénak akarok nekirugaszkodni.

macska49, benedekbobe63, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Gratula, megy ez, látod.

genka53, Dyny, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.