Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hozzám jöhet pl. bármennyi narancs XXL .) Persze azt még nem láttam és van egy sanda gyanúm hogy nem is fogok :)
    A többi fára írtam hogy jobb mint a szivar, mert mehetünk a végén a tüdőszanatóriumba xD
    Meg aztán kapjuk most a bodza XXL-t, hát az se jobb mintha berakták volna a partyba. ;)
    Te csak ne szivarozzál mert megmondalak Farmernek xD

iboly54 kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Majd kiderül, a "szinthez" igazítás megment-e bennünket az xxl alma áradattól:D
    Ha nem, cseberből veder... de a puding próbája az evés.:)

3. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Estét kívánok Mindenkinek!!!

Kukori, ha látnád a régi xxl-es cseriket, ugye elpörgetnéd? :) Csak mert a régi pofis cserkókra vevő lennék.... Tudod, ezer éve a szívem csücske, majd a szívfájdalmam lett......
    A káposzta-tyúk-nyúl-disznó-tehén-re sajna nincs receptem. Sok a hús..... :oops: Imádom a husit, de vajon mi lesz ebből?!? :)
    Tőtikápi, Vadas nyuszkó, Párolt káposztával kacsa helyett tik, tatárbíííífsztek, Paradicsomos káposztás marha szelet...... Na de mindez együtt?!? :(

Csacsihoz új bigyesz lesz, de gőzöm sincs, az íróecset után most mi lesz.... Bááááár... Az Íróecsetet megoldottuk, ezzel a nyú bigyenkáréval is megküzdünk valahogy.... :sleepy:

Megatépé, titokfa: harcra fel mindenesetre! Már akinek a tépé a fonti! Én pííííz-mániás vagyok, de azért ezt sem hagyom ki - így is jóóóó! :)

Jóccakát kívánok Nektek!!!

4. JósJónás

Szia!

Látom, hiába írtam pár napja Andersenről, nem akarja mindenki venni a lapot.:p

5. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Igen úgy látszik, nekünk már semmi sem jó:inlove: Emlékszem még régebben amikor xxl alma döpping volt, akkor is kikeltünk magunkból és Kruci szépen kioktatott minket, hogy bizony milyen drága a gazdaköriben. :oops: Tényleg tud valakik valamit Kruciról?
    Ja és a pudingot szeretem.:p

6. kukori80

Noo, akkor most nagyon le leszek baltázva, mert én a régi cserkót se láttam még meg az újat se. Soha nem voltak kirakva -.- Cseresznyét utoljára gyerekkoromba láttam amikor a fülemre raktam mint egy fülbevalót :)Ha létezik még régi cseresznye a pajtában, nagyon szívesen odaadom.
    Csináljunk egy vegyes állatos tálat káposztával megtöltve;):)
    Jááájjj, nem is ezek kellenek? Nahh, akkor bevittem ma pár embert a málnásba :cry:

7. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Én olvastam, csak az a baj, hogy nagyon régen voltam gyerek, és nem igazán emlékszem az Andersen mesékre, esetleg még egy kicsi segítség, hátha beugrik valami;)

8. JósJónás

Szia!

És a híres 3 majomra emlékszel?
    Egyik nem hall, a másik nem lát, a harmadik nem... :D:D:D

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azonnal válaszoltam a Jónás hozzászólására, hogy ne jöjjön utánam senki az erdőbe. :)
    Ilyenkor mindig megfogadom, hogy jövőre felkészülten várom a TOP valamennyit. Most egy picit sajnálom, hogy nem készültem. :(

nemethpgabi kedveli ezt.
  10. Málnahab

Málnahab Rutinos

Azt hiszem, nem lesz káposzta. Jött a kecske és megette :)
    Talán erre célzott Jónás bácsi, de ez csak tipp.

Gdominik kedveli ezt.
  11. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Vegyes állatos balhéban benne vagyok! :) Legyen bogrács, sok-sok hagyma,szalonna, paprika, (csípős is, mert én szeressem), zsír, só, bors, a husit ezek szerint majdhogynem adják... :) // a többit viszem titkos zsebeimben //

--------- Aláírásomban megleled a régi cserikék gyönyörű pofiját------------------------

Nem beszél.... :wuerg:

12. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Kedves aranyos Jónás

Persze, hogy ismerem, én nem is kértem, hogy beszélt, írjál légyszíves egy szép mesét.:pxD[​IMG]

farmer221278, Gio és csio70 kedveli ezt.
  13. Szaszuke3

Szaszuke3 Utánpótlás-írogató

Anedersen meghalt.....mese nincs!!!!xD

Bözse, katalinweb, PityuGeri és 2 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Azt mondják, tanulni sohasem késő.
    És gyűjtögetni sem.;) 1-2 hónap alatt elég sok mindent be lehet még termelni a pajtába, főleg ha valaki a csp-s malacát is összetöri.:)

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Nálam zöld tea 200 csp, csavarpálma 110 csp.

16. kukori80

Rendben! Akkor irány a bogrács xD Tényleg szépek a cserik, bár az újakat nem láttam, úgyhogy nem tudok különbséget tenni, de kirakok egyet mert most már kíváncsi lettem ;)
    Jónás! Visszahoztad a gyerekkoromat ezzel a malac persellyel :) Nekem is volt egy porcelán és Anyumék azt mondták hogy mindig dobnak bele 1 Ft-ot ha jó leszek és jól tanulok. Hetente megzörgettem hogy mennyi lehet benne de alig hallottam valami kis zörejt xD Gondoltam összeragadtak a pénzek, fogtam és összetörtem. Alig akartam hinni a szememnek amikor pár darab gurult csak ki belőle xD

nemethpgabi, Jucus1949, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szétnéztem egy kicsit a piacon. Majd holnap pihent fejjel megnézem, hogy a szigetből mit tudok kihozni, ott az ananászos süti is besegíthet. Aztán meglátjuk. Többet értem volna vele, ha tavasszal áldozok be 30-40 milliót.

18. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a válaszod! Már váltom is ki a zöld teát, mert időközben meglett hozzá a szintlépés! És a pálmára még úgyis 2 szintet kellene várni:cry:
    Üdvözlettel:

csio70 kedveli ezt.
  19. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Attól függ, melyik piacon vagy.

20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát én készülgetek, a tavalyi végső összeget már simán bedobálnám pár perc alatt. Sejtelmem sincs ugyanakkor, hogy meddig mehet fel a licit, ha pl. egy AB-t adó felhősor lenne a nyeremény (és persze nem 168 óránként örvendeztetné meg a gazdákat)... Vagy esetleg egy magas %-os BTP bónuszt adó felhősör... Na majd még a végén az én kezem is a bilibe lóg...

Utoljára szerkesztett: 3.10.14
    nemethpgabi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.