Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

A farsangon az ünnepi menübe ezekből kell beadni. Az ólomvirág az utolsó feladat gyémánt rekeszébe kell, ahol 1 cinege és egy ordas odúxD az ajándék, no meg egy papagájtoll fa, pótolni a felvásárlók miatti veszteségeinketxD

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Semmi rendkívüli okról nem tudok:)

csio70, -vadocka70-, barbi021951 és 3 más kedveli ezt.
  3. KTibi

KTibi Utánpótlás-írogató

Köszönöm! De a remény hal........

4. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Most a legutóbbi baby-boomnál mindenki elhasználta a szupiját.Most megint baby-boom,tehát aki tenyészteni akar,vegyen szupitápot,vagy fa-t.Így extra bevétele lesz a BP-nek.Na ettől extra a holnapi baby-boom...:D

kekmaci75 kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Mondhatni, langyos a dolog. Az esemény már megvan, és valóban a beadandó dolgokhoz van köze.

Mivel feladvány, természetesen nem ezekre lesz szükségünk.;)

Dyny, kekmaci75, énvagyok64 és 5 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Aki valóban költ a játékra, és kicsikét is előre gondolkozik, mindig többet vásárol szupertápból, mint amennyire éppen szüksége van.
    Gondolva arra, mi van ha legközelebbi tenyésztés eljövetele akció nélkül érkezne meg - vagy csak simán tenyészállatokra van szüksége egy eventhez - és jó piaci üzlet van benne:)
    Hidd el, akik nagyban gondolkoznak, előre is néznek;)

Numiz, csio70, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  7. Bözse

Bözse Rutinos

Ezt most találtam és nagyon cuki.:inlove: Ha körbemegy a fórumokon és beindul a 'biznisz'ennek kapcsán, akkor részesedést kérek. :pxD Amúgy ez is beleillik a tollas vonulatba.:D

nemethpgabi, csio70, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nálam is kicsapta kicsit a biztosítékot a két hír xD, főleg együtt, de hát ez játék, amelyiknek a felkínált részét vagy használjuk, vagy nem, meghozhatjuk a döntést, hogy élünk-e vele, vagy sem;).
    Ezek a beadandók (6 féle) lánykori nevei?

Dyny, kekmaci75, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Igen nagyban gondolkodunk sokan, csak más véget is alakulhat a kimaradás.És most venne de nem tud, persze 20 aranyért lehet venni 20 szupitápot Akkor most ez is így kimarad.

Dyny, ciklon23, Kukori.és.Kotkoda és 3 más kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Hiszen nézek én is előre:cry:jelenleg van 150 tápom,a malom is túrbosítva keveri és veszek is holnap...:cry:

Dyny, macska49, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kapkodom a fejem mint a bagoly:) csak nekem nem fordul körbe 270 fokban;). Most lemegyek alfába.. majd jövök, ha nem maradok lentxD Elszaladtak a piacra a népek?

kekmaci75, genka53, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Ugyan átestek egy keresztelőn, de igen:);)

dalmata10, énvagyok64, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Tökéletesen egyetértek Veled, van megfelelő mennyiségű szupertápom, de nem akarom elhasználni "csak úgy" egy extra boom kedvéért, ha nem tudom újra pótólni. 20 FA-ért pedig nem fogok venni. Ezért nem tenyésztek (nem tenyésztem el az esetleges jövőbeni szükségletet)

14. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Szemérmetes leány erről nem pletykál. :p De segítek: állatokat és fákat is szállít, és úgy csinál, hogy: si-hu-hú! :D De a BP részéről egyelőre pottyantanak az én boldogságomra. :p

nemethpgabi, Dyny, Borzas.Kata és 11 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Mondom én, be van tárazva előre:);)

Dyny, dalmata10, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Te lenni szemérmes lány? Olvasni event hozzávalókat virágnyelven?;)

dalmata10, genka53, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Bözse, Noci, ma láttam egy gyönyörű Ferrarit. Tudom, hogy mindkettőtöknek a gyengéje.

Azon törtem a fejemet, hogy ha választanotok kéne Bill Gates pénze és a világbéke között.... a Ti Ferraritok milyen színű lenne? xD

Numiz, Dyny, dalmata10 és 16 más kedveli ezt.
  18. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Az a helyzet, hogy egy múltkori kódfejtésnél, mikor már egymás alá meg fölé pakolgattam a számsorokat, és annál ezerszer egyszerűbb volt a megfejtés, úgy döntöttem, hogyha nincs isteni szikrám, én itten maximum szurkolok, ha kell, fordítok, de nem nagyon fejtek. :D Most épp a kezdőbetűkön gondolkodtam, de igazából annyi jellemzője van egy-egy növények (tp, pajtaérték, hány betűből/szótagból áll a szó, milyen szinten van, érésidő, etc), hogy nekem ez ma estére már sok. Ez a csudiokos társaság holnapra meg úgyis megoldja, mert addig biza nem alszik. :D

Dyny, Jucus1949, dalmata10 és 12 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Erre most alszom egyet xD

macska49, Baby72, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Szuper ez a tenyésztés megint, de legalább a kakukkot betették volna!!! >:(

genka53 és wiktorka17 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.