Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Szia! Nem vakvágány. A gyöngyvirágos sor a Valentin-hez kell majd, most pedig a farsangihoz kellene kitalálnunk a rejtvény növényei kapcsán az állatokat.

nemethpgabi, macska49, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  2. anita219

anita219 Fórum mestere

Ezek a virágok a valentin-hoz kellenek,amiről pedig most ,,társalgunk,, a farsangihoz. :) Azt hiszem. :p :) és itt már állatokról van. A növények valamiképpen kapcsolódnak egy-egy állathoz. :)

PocsékFarmer gyorsabb voltál. :D

nemethpgabi, wiktorka17, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  3. boldika88

boldika88 Fórum bárója

wiktorka17, _Cygnus_, bodocszs és 5 más kedveli ezt.
  4. boldika88

boldika88 Fórum bárója

bodocszs és Marika312 kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

macska49, wiktorka17, Numiz és 8 más kedveli ezt.
  6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

nemethpgabi, boszieva, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  7. -Viharka-

-Viharka- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    szerintetek az számít, hogy 3 gyümölcs, 2 virág, és 1 zöldség van megadva?

wiktorka17, énvagyok64 és anita219 kedveli ezt.
  8. agnes48

agnes48 Utánpótlás-írogató

Mi van akkor ha azt nézzük melyik állat tenyészthető,szerintem nem véletlen a boom

boszieva, wiktorka17, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  9. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm!

Közben megjött az event lövöldözés nem hiányzik.leírás. Nagyon jó, de a lövöldözés nem hiányzik :((

sziszi1965, _Cygnus_ és anita219 kedveli ezt.
  10. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

A Róka öltözik solyomnak! ;) Meg a a bagoly is lehet...de mosómedvét se zárnám ki! Ja és az átváltozás és ácázás nagymestere! Kaméleón!!!!8)

wiktorka17, Baby72 és anita219 kedveli ezt.
  11. anita219

anita219 Fórum mestere

Végül is lehet. :) Így akkor gondolkodhatunk 3 házi állatban, 2 erdeiben és 1 állatkertiben. :D

macska49, boszieva, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  12. anita219

anita219 Fórum mestere

Hát,a videót elnézve a kilőni való lufik elég kicsikék. :p De majd csak megoldjuk ezt is,mint a többit. :) Menni fog. :)

wiktorka17, _Cygnus_ és iboly54 kedveli ezt.
  13. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nem lehet köze a feladványnak a színekhez?
    Áfonya - fekete - holló
    Eper - vörös - róka, pulyka
    Ólomvirág - fehér - galamb
    Uborka - zöld - kivi, béka
    Ibolya - lila? - tehén? :D ha kék, akkor páva?
    Ananász - sárga? - kacsa?

macska49, boszieva, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  14. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Elnézést , nem találom a Bálintnapi csevegőt. ***

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.2.15
    Marika312 kedveli ezt.
  15. mimm72

mimm72 Utánpótlás-írogató

Üdv Mindenkinwek

Szerintem eljött a 3. szintű tenyésztszállat igénye a feladatokhoz, ami nem, is lesz soká, remélem, azon állatok igénye, ami még nem igazán volt vagy régen, a ló, a kecske, s nyúl, ja az úgyis mindent visz. :)
    Meglátjuk. :)
    Bár a barna birka kicsit elbizonytalanít, de a szalontai ára nem igazán változott, viszont a denevérek nagyon elszálltak, nem beszélve a kaméleonról, ami - elvileg -alig várja a fejlődést. :)
    Nekem a TI cinegétek tünik a legforróbnak, de a színes páva is eddig nem igazán jutott szerephez, pedig már igencsak játékban van. :)
    Nem beszélve a Bahamáról, ahol is szegény Elefánt már igazán fejlődne. :)
    Szegény papagály is a tollából igazán nem fog érdemben fontos lenni, csak esetleg, ha valakik nem kérik a jelenét.
    Valószínű a Bahama változni fog -remélem - kicsit így, kicsit Úgy, de olybá, hogy a termelés a fejlődést is fogja segíteni a Korall előtt. :)
    Na ez a pletyka, amit Valaki kitalál s szeretne s Terjed.

:D :D :D

Sok Síker Mindenkinek.

16. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Szeretnék egy kicsit off lenni. Ha esetleg valaki tud olyan játékot ahol lufikat kell lövöldözni, nagyon megköszönném ha feltenné. Sajnos nekem nem megy a lövöldözés valdemárnál sem sikerül. Köszönöm.

wiktorka17 kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem mondhatjuk, hogy nagy a csend róla, a mostani hírlevél is megemlíti, persze nem úgy, ahogy mi szerettük volna. :( Most arról van szó, hogy a korallsziget megjelenése előtt átalakítják a malmot.
    Így tettem én is, kiváltottam gyorsan a gyömbért.:D Gondoltam, még egy évet elvacakolnak a szigettel.:D
    Ez nekem nagyon tetszik, dobhatna már Jónás egy kockát rá. :D

boszieva, wiktorka17, dereret és 12 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Az is lehet, hogy előbb viszi el a cunamixD
    Már annyi variációt írtam én is össze az állatokra még tenyészállatokat is, de vakvágány. Jónás meg azt ígérte, csak a jó válasznál lesz jelenése8)

wiktorka17, dereret, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  19. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Akkor az ólomvirág lehet a tyúk is. :)

wiktorka17 kedveli ezt.
  20. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Nekem is nagyon begyere ez, de az ananásznál a csacsi helyett jobban tetszene a disznó, mint kakisfémgombás; illetve az ólomvirág is sántít sajna picit, mert az hosszú ó, s lett volna Jónásunknak rövidje is, ha akarta volna:eek:rchidea pl.

:(

Baby, ha tényleg nem jön Jónás a fullos válaszig, akkor úgy tűnik, ma igazándiból Apátlanok maradunk :((((

Utoljára szerkesztett: 11.2.15
    nemethpgabi, boszieva, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.