Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Málnahab

Málnahab Rutinos

Gratulálok! :)

2. Málnahab

Málnahab Rutinos

Szia! :)
    Igen, végre jó időben voltam jó helyen :D
    Az tuti, hogy ha felment eléggé az ára, mindet eladom! Pedig én gyakran használom a cuccot, de nekem, aki örökös CSPhiányban szenvedek, ez most kihagyhatatlan :)
    Ahogy olvasgatom a hsz-okat, látom, sokan nem tartják sokra a trágyahasználatot, pedig akinek nem áll rendelkezésre végtelen számú szupertrágya, annak igenis jó szolgálatot tesz pl. hosszúérésű növények esetében. Én használom gyakran, egy gondom vele, hogy vetőgép nélkül rettentő macerás egyesével kiszórni a növényt, a vizet és a trágyát :)

Utoljára szerkesztett: 13.2.15
    macska49, Pharmer500#2, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  3. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Ez volt a kérdésem, ha rendszer külön tárolja a saját + vett trágyát, akkor azt én miért nem látom, hogy tudjam meddig növelhetem a saját "rekeszt"?????

wiktorka17 és Numiz kedveli ezt.
  4. -hami-

-hami- Fórum-zöldfülű

A saját rekeszed is megtelik, amikor a piacon vásárolsz hozzá trágyát, így amit az állataid "termelnek" az megy veszendőbe, míg ki nem üríted a trágyadombodat megint.

wiktorka17 kedveli ezt.
  5. szeva50

Köszönöm a választ, de mostmár egyáltalán nem értem. Kb 1 hete a meglévő x mennyiségű trágyámhoz vettem y mennyiséget, és ezzel túl haladtam a 300 egységet. Természetesen elbuktam a 300 fölötti részt. Ehhez képest most milyen változás történt???

wiktorka17 kedveli ezt.
  6. bodocszs

bodocszs Utánpótlás-írogató

Hozzáadódik amit veszel a 300-hoz, akár több ezer is lehet, de csak a vásárolt mennyiség adódik hozzá, ha ólakból kerül trágya a dombra az csak a max(300 vagy prémium gazda 600) értékig kerül hozzáadásra ami a teljes domb pillanatnyi értékre vonatkozik, a többi kuka.

wiktorka17 kedveli ezt.
  7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

HA elveszik a 0 percet, akkor a 6 órás szupertrágya felhősorba bizony minden lefaragott perc számtani fog aki felröppenőt is akar ez idő alatt. Én is pont azt írtam " (most víz, trágya nélkül megvolt a 0 perc) " hogy most nem kellett a 0 perchez semmi.

A teszteken így működött, hogy kirakod visszaveszed és nem sajátra íródik hanem a vásárolt mennyiségbe? Eddig ugyan visszakaptad mikor lejárt az idő de túlcsordult és nem telítődött a trágyadomb így azért ezt csak elméletileg mondanám, hogy vásárlásnak fog számtani a kirakás utáni visszavétel.

A szupertáp vásárlásra is úgy rávezették a népet, hogy most már "giga" csomagot is árulnak xD ugyanez lesz majd a gépekkel is, mert ugye nemrég még minden event napján bekopogtatott a féláras és 2x48 órással jópáran eventeztek most meg valahogy sosem event környékén érkezik. A trágya használata nem volt mindenkinél alap, de 5csp trágyával egy hagyma 10:30 körül érett és csatnival a 3db eladhatónál elhanyagolható volt a vesztesége, viszont aki mondjuk dolgozott 8 órát és 1 óra munkába menet és 1 óra munkából jövet az 10 óra és neki ez jobb mint a sima vizezett hagyma. 8:00 érés után a trágya már nem kevés időket farag lefelé az éréről pl. éjszakai vetésnél.

Dyny, benedekbobe63, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  8. -hami-

-hami- Fórum-zöldfülű

Az a változás, hogy most korlátlanul vehetsz a piacon trágyát, hozzáíródik a farmodon a dombhoz, viszont az állataid alól kipucolt trágya ez esetben már nem számolódik hozzá, hisz meghaladtad az xy kapacitású mennyiséget. (csak egy trágyadombot képzelj el) Amikor kiürül a dombod, akkor ismét xy mennyiségig gyűjtheted az állataid alól a trágyát.

wiktorka17 kedveli ezt.
  9. amezs

amezs Utánpótlás-írogató

Köszönöm! 8)

...és mindenkinek köszönöm a gratulációt!

farmer221278, boszieva, Gio és 12 más kedveli ezt.
  10. szeva50

Akkor ez olyan lenne, mintha nem ehetném a magam által termelt gyümölcsöt, csak az importot?

bátorka, boszieva, marutea és 9 más kedveli ezt.
  11. bodocszs

Igen hasonlóxD, csak ha már megetted a kvóta feletti részt akkor tudnád a magad által megtermeltet használni.

wiktorka17, Kukackukac és boldika188 kedveli ezt.
  12. bodocszs

Gratula, ügyi voltál.

wiktorka17, csio70 és boldika188 kedveli ezt.
  13. icus08

icus08 Járnitanuló

Sziasztok,szép napot mindenkinek. :)
    Gratulálok,ügyes voltál. :)

farmer221278, wiktorka17 és csio70 kedveli ezt.
  14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.
    Úgy okoskodok, olvasva Téged, ha van 100.000 egységem, kidobom a piacra, kb. a közép mezőnybe, hogy ne legyen szem előtt, learatom az ólakat, begyűjtöm a trágyát ééés vissza veszem a piacról a terméket, a kettő összeadódik és következőre újra meg újra megismételhető. De! Meddig? Míg a számláló bírja?

Dyny, benedekbobe63, farmerogirl és 3 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mint már mondtam, nekem majdnem minden jó:)
    Csupán érdeklődtem, Te tulajdonképpen mit szeretnél, mire hajtasz:)

Dyny, Kukackukac, benedekbobe63 és 2 más kedveli ezt.
  16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Meg a zsebed. Azért annak a százezer trágyának a középmezőnyben elég tetemes a piaci 10%-a is:)

Dyny, -orgona-, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Jó reggelt:) Jónás, szeretnék trágyát a komfort talajra, de nincs kínálat;)
    Komolyra fordítva a szót, legyen kínálat és ne vegyék el a döntés szabadságát.

macska49, Kukackukac és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egy apró trükk: kidobod a piacra a készletedet, betakarítod az ólakat - szükség esetén visszaveszed a készletedet.
    Ha beáll a piac, és tartósan lesz kint ajánlat, működni fog:) Természetesen majd a lehető legdrágábban kell kitenned a trágyádat - így lesz 10% veszteséged.

Azt se felejtsük el: a termelésre eddig is megvolt a korlát - most a lehetőségeid nem szűkültek, hanem bővültek a változásnak köszönhetően.

macska49, Dyny, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok a Kockádhoz - a megfejtéshez.

wiktorka17 és csio70 kedveli ezt.
  20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Az az érzésem, hogy egy darabig nem lesz "középmezőny" ;) az event végéig semmiképp sem... kérdés, hogy az azonnali elkapkodás miatt, meddig tud majd felkúszni az ára? az eddigi eventeknél ilyenkor már 150 - 200 csp-t kóstált darabja, most 30 egynéhánynál nem lehet magasabb áron kitenni...
    Úgy látom, azért van még jó néhány nyitott kérdés a trágya bizniszben... talán most lesz az igazi "biznisz" ;)
    Tegnap nekem is sikerült nagy tételek hátulról történő felvásárlásával cirka 70.000 db-ot begyűjtenem és közben azon gondolkodtam, vajon érdemes-e közel 1 milla csp-t erre elszórni?

Pharmer500#2, Dyny, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.