Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megpróbáltam visszakeresni Jónás válaszát a terményekre, de nem találtam meg, feladtam:oops:. Úgy emlékszem azt írta, hogy "étlapról" ez nekem azt jelenti (lehet, hogy tévedek), hogy nem lesz megszabva hogy miből, csak az, hogy milyen mennyiségben (értékben):)

boszieva, CitizenZero, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  2. Edythke

Edythke Fórumlakó

wiktorka17 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Én csak azt szeretném tudni hogyan nemesíted a szuper trágyát 60%-osra.
    A másik meg honnan van 10% trágya bónuszod,mert nekem még az ajánlatok között sem szerepelt a hagyma nemesítésnél.

farmer221278 és wiktorka17 kedveli ezt.
  4. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Jós Jónás!

Értem az általad leírtakat, csak azt nem értem, hogy ez mire volt jó? Ugyan is tegnap óta a piacon egy db trágyát nem tudtam venni.
    Szerintem ez nem jó, sőt nagyon is rossz. Én mindég trágyáztam az event növényeket, sajnos ezek után ezt sem tehetem mivel a piac egyenlő a 0-val.
    Üdvözlettel: dalmata10

5. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Szia!

Tölgyön a rúna kiváltása adja ezt a lehetőséget, 60 % szupi és 10 % sima trágya bónusz. A többi a növény nemesítésnél jött.

6. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia! A 3000 db szabadon felhasználható, ha úgy tetszik 5 x 600 db-os bontásban.

7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Hát pont én is igy gondolkolom a dolgot.Én termelem, állatozom, aki meg csak fázik megveszi amennyit akar, én meg 300 db-al gazdálkodhatok, és vásárolhatom vissza annyiért amennyit nem szégyelnek kérni érte? Pont forditva kellene lenni, ha megtermeltem az enyém korlátlanul ha el akarom adni, adjam el én és ne más!

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Megérni mondjuk megérné, mert már most négyszeres haszonnal tudom kitenni.
    Ne feledjétek el, a trágya nagy része a mi kezünkben van, most nem várhatunk a külföldiekre, hogy besegítsenek az áremelésbe. :D

Pharmer500#2, Dyny, Numiz és 2 más kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

köszi :)

10. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Volt kint pár ajánlatom a trágyásnál 300db mennyiségben 5-10 csp áron. Pont tegnap reggel gondolkoztam rajta, hogy lassan be kéne venni, és újra kirakni magasabb áron
    Erre tessék...ma lecsúsztam a dolgokról

Csak azon tűnődöm, hogy erről egyik gömb vagy külföldi oldal nem szagolt meg semmit előre? :oops:

-vadocka70-, Manneken-Pis és Baby72 kedveli ezt.
  11. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Már olyan rég váltottam ki a tölgy rúnáit,hogy erre már nem emlékeztem.elméletileg így is lehetne 0-ás.Ki kell próbálni event mentes időben.

12. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Sziasztok! Jól emlékeztek:
    "Terményekből majd dobálni kell be egy adagot, de "À la carte" néz ki a dolog." (A füzetembe volt kimentve.)

Szia! Eddigi továbbképzési ismereteim szerint, annyit használsz fel a 3000 db-ból amennyit akarsz. Viszont, ha saját ólaidból hozzáteszel, akkor bajban vagy. Azt is meg kellene sétáltatnod a piacon. (vámot fizetsz.)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.2.15
    farmer221278, boszieva, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Azért mi voltunk az elsők, akik értesültünk róla. :D

csio70, Dyny, Kukackukac és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Tanácsot szeretnék Tőletek kérni. Úgy nézem, h ez az új tojás se nagyon ér meg 300 FA-t. A felhősort viszont szerintem meg fogom venni. Ahhoz még annyi kérdésem lenne, hogy pl a szupertápnál szerintetek érződik a hatása, vagy, ha letelik a 6 órahossza, akkor minden elindított táp visszaáll az eredeti keverési idejére? köszönöm szépen annak, aki válaszol!

wiktorka17 kedveli ezt.
  15. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia! Én kipróbáltam a szegfűvel, nem lett 0 perces már nem emlékszem pontosan de kb 2 óra .. perc lett, a 0 perces csak a felhősorral lesz meg, igaz akkor vizezni meg trágyázni sem kell

16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Most puskáztam mert ezt is elfelejti az ember a kivi állatka után is jár 5db trágya+ ba ad, ezek után minek!!

Utoljára szerkesztett: 13.2.15
  17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

igazad van én sem értem. kiváltod a trágyabónuszt de azt nem lehet 2x számolni. he jól emlékszem nem 5 hanem 10 %-al. de az a 60% szupitrágya honnan jött?

farmer221278, dalmata10 és wiktorka17 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Valaki csak kell termelje is a trágyát. :D:D
    A tölgyön van olyan rúna, ami 10%-kal emeli a szupertrágya hatékonyságát. Így a szupertrágya nem 50%-kal csökkenti az érésidőt, hanem 60%-kal. De van erre külön topic.

farmer221278, boszieva, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Igen,az ólak termelik, csak ismét nem tudja a bal mit csinál a jobb vagy ha tetszik fordítva

20. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Jónás a terményekről a 6849-es hozzászólásban írt.

boszieva és wiktorka17 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.