Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Mondjuk én pusztán az eventek végett vettem meg ezt a felhősort,mert szerintem a jövőben is befognak tenni bizonyos keverési cuccokat mint most az ámor nyila,és lehet olyan is közte aminek sokkal hosszabb az ideje mint most az ámor nyiláé,az hogy egy kis baki történt és adja végig a szupitápra az csak hab a tortán,de viszont tényleg ha már így alakult én nem a játékosok hibájából akkor hagyják is így,mert a kiírást tényleg sokan teljesen másként értelmezik.

Kukackukac, csio70, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  2. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Sziasztok!
    Jobbára olvasni járok a klubbotokba és eddig mindig sokat segítettetek az eventekre való felkészülésben. Most tanácsra lenne szükségem. Van 176 banánom, amit a Korall szigetre tartogattam. De így nem haladok a bahamás gazdakörikkel. A hírlevélből nem tudjuk, pontosan mikor indítják. Szerintetek várjak az utolsó kamra és a benne lévő növények kiváltásával, vagy csináljam bátran, van még idő összegyűjteni a banánokat. Mondjuk az sem biztos ugye, hogy az kell hozzá.
    Köszönöm előre is.

Kukackukac, csio70, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  3. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    szerintem 100-at tartalékolj ,és a felette levő banánokból váltsd ki a kamrát és a benne levő növényeket,persze nem egyszerre.Én így csináltam ,és kész vagyok a feladatokkal ,és van 165 aranybanánom,és minden ki van váltva.

Kukackukac, DorkaMano, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

A lengyelek kicsit lemaradtak hozzánk képest, mert én már pár napja "gondoltam" rá és mivel Jónás nem reagált rá, így biztosra vettem, hogy lesz a levesesnek folytatása

https://board-hu.farmerama.com/inde...és-jós-jónás-otthona.7666/page-62#post-166960
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.11086/page-305#post-167128
    Sikerült is olcsón vennem egy arany tyúkot is ill. 1-2 rózsaszín jószágot, viszont néhány aranyos terményesével szúkiben vagyok, mert picivel többet tettem piacra, mint kellett volna legutóbbxD, így még jó pár zoknit és pehelytollat is vennem kellett és fájtxD, mert nagyon apad lefelé a csp-vagyonkám.xD

Dyny, kekmaci75, PocsékFarmer és 13 más kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszi, Nóci! Ez még én sem láttam sehol. Ezek szerint paletta, pehelytoll, kecsketej, tojás, angóragyapjú, birkagyapjú vásárlásra fel. A szűk keresztmetszet a rózsaszín ólakhoz itt is a kaméleon terménye lesz...

Nem bánnám, ha az új feladatsor nem szupertrágyából adna olyan sokat, hanem inkább szupertápból... ;)

Dyny, kekmaci75, ciklon23 és 9 más kedveli ezt.
  6. marutea

marutea Törzsjátékos

Kedves Jónás!
    Ezeket, ugye nem a gömbödben látod?
    Tudjuk, működik sok teszt farm, a fejlesztésekre rengeteg időt fordítanak (pl. korall) és a BP szereti az öreg motorosokat, a rutinos rókákat is.
    Ezt a felhőt pont ilyen hatással képzelték el! :D

csio70, -orgona-, macska49 és 5 más kedveli ezt.
  7. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Kedves Jónás!

Hasonló bónusz a paszulyon a tenyészterep gyorsítója is. 1 perccel a vége előtt kirakott tenyészterep idejét is felezi, függetlenül attól, hogy az éréskor már nem aktív a bónusz.

Elég rossz üzenete lenne a BP-től, ha ez nem egységesen működne, ill. ezen változtatnának.
    Van elég ember aki ezt végiggondolja, tesztelje. Mi sem vonhatunk vissza a játékban hibás lépéseket.

Egyébként csak remélni tudom, hogy nem azért írod ennyiszer a változtatás lehetőségét, mert a BP-nél meggondolták magukat és
    így "készítenek" fel rá.

Dyny, kekmaci75, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Elég rég kapálgatok már, hogy óvatos legyek.
    Mint már korábban is írtam, és láttátok a képet is: ráncfelvarrás lesz a malomnál is... Egy ilyen alkalommal pedig bármi megtörténhet. Amire mi úgy gondolnánk, hogy egy negatív változtatás a másik fél részéről, az az Ő szemükben csak egy korábbi "hiba" korrigálása lenne. Lásd ólvarázslat rúna működése.

Ha valóban az lett volna az eredeti szándék, hogy egyfolytában, állandóan gyorsabb legyen tőle a malmunk, akkor megtehették volna azt is, hogy a felhősor lezárási ideje megegyezik a bónusz idejével. Nem is beszélve arról, hogy így mennyivel mutatósabb és elegánsabb lett volna a dolog:)

Dyny, kekmaci75, PocsékFarmer és 12 más kedveli ezt.
  9. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Kedves Jónás!

Természetesen a játékot mindig lehet javítani, fejleszteni. Biztos van sok olyan játékelem ami most már nem hatékony, akadályozza a játék fejlesztését.
    De ez az elem most lett bevezetve. Véleményem szerint meg már annyiféle állat és terményese van, hogy szinte képtelenség
    minden tápot lekeverni. Nem lenne baj, ha a malom gyorsabb lenne.

csio70, -orgona-, macska49 és 3 más kedveli ezt.
  10. -manoka25-

-manoka25- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,a malmos téma most nagyon menő, lehet ,hogy a fejlesztők nem is gondolkodnak azon ,hogy megváltoztassák,
    csak a gazdák fejében fordult ez meg.

dalmata10, Ági4646, kontra.sz és 3 más kedveli ezt.
  11. icus08

icus08 Járnitanuló

Sziasztok,szép napot mindenkinek. :)
    Nagyon köszönjük az infót Nóci.;)

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép reggelt mindenkinek!:) Természetesen igazad van, de azért reménykedem benne, hogy túl nagy változást nem fognak a fejlesztők az új felhő tulajdonságaiba beletenni. A villám malom akcióra nem emlékszem, nagyon régen lehetett már:)
    Abban amit írsz igazad van, köszönjük, hogy felhívtad a figyelmünket rá, sajnos az ólvarázslat azóta is sokunknak "fáj", de meg fogjuk szokni ezt is és a malom változását is, ha lesz.:)
    Szia Nóci én tegnap este a farmon nem tudtam semmit csinálni, olyan lassú volt, a fórum rendesen működött. Köszönöm a hírt amit hoztál, lesz mit tenyészteni az elkövetkező időben. Még a Levessel sem vagyok kész:)

Dyny, _Cygnus_, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sziasztok.

Tudom ez nem a panasz topik, de itt emlegetitek a malom "hibás" működését, amivel kapcsolatban van egy apró észrevételem. Ennak alapján - szerintem - akkor a mostani eventkiírás is hibás vagy félre értelmezésre ad/hat okot:

"Tulajdonságai:

Részben tematikus felhősor!
    Az aktiváláshoz az eventben megnyerhető két kitehető (Szárnyaló szerelem, Szerelmem Kacsa Kata) és egy szabadon választott 1x1-es méretű tárgy szükséges!

Lezárási idő: 24:00 óra

Amit ad:
    • 5%-kal gyorsabb termelés a terményes ólaknál 00:30 óra (műhelyes ólak és fejlesztéseik)
    • Farm Tp szinted *35 Tp
    • Bahamarama szinted *35 Bahamarama TP"
    A korábbi "magyarázatok" alapján, akkor ezek az ólak 30 perc után visszaállnak eredeti termelési idejükre? - mert ha nem, akkor a kedvezményes malom is hasonlóan működik. Valószínűnek tartom inkább, hogy a malom "ráncfelvarrására" azért fog sor kerülni, mert ezzel meg lehet magyarázni az eddigi hibás vagy "bugos" működését, de ne legyen igazam. Bár a répás-almáscsatni működését is megmagyarázták anno .... kb:2 éve.

Update: a turbó malom, legfeljebb percekkel, ill. addig teker tovább amíg a megkezdett táp keverése BEFEJEZŐDIK, a következőt már "rendes időben" keveri, s nem napokat, volt alkalmam kipróbálni.

További szép napot.

mamszi5107, iboly54, macska49 és 2 más kedveli ezt.
  14. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Sziasztok!Elvesztettem a fonalat,pedig füzetkém is van... :p A karnevál eventhez az állatokon és a terményen kívül kell majd még vmi? Eventgaz,felröpi lesz? Köszi! :D

wiktorka17 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia! Eventnövény és felröpi biztos lesz, az állatok és a termények kellenek még hozzá, másról én sem tudok, de még van idő, kiderülhet más is.:)

iboly54, _Cygnus_, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  16. JMagdi

JMagdi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Újabb tenyésztős gazdaköri?? Lassan már megrémülök. Szeretem ezt a játékot, de ezek a tenyésztések kifognak rajtam, ebben egyáltalán nincs sikerélményem. Már 4 éve játszom, a 91. szinten vagyok, de még egyetlen tenyésztős gazdakörit sem sikerült befejeznem, mivel még soha nem tudtam aranyállatot kitenyészteni. Egyet sem, nemhogy hármat. Ebben nem tudnátok tippet adni, hogy csináljam jobban?

-orgona-, dalmata10 és wiktorka17 kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Szerintem is lehetne már "hanyagolni" a témát.
    Élvezzük jótékony hatását, amíg lehetséges, ha pedig változtatni akarnak majd rajta, akkor sem szólhatunk semmit, hisz feketén-fehéren le van írva: 6 óra -10 %.

kekmaci75, mamszi5107, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Valahogy volt egy ilyen megérzésem-ezért próbáltam be a pulykát-ami be is jött:music:
    http://kephost.com/image/F8ZT

1-et már piacosítottam - 1-et meg talonba megtartottam :wuerg:

----------------------
    Én abba nem merek belegondolni - mi lesz a kaméleon után---> Baham tenyészetesaranyállatos :oops::oops::oops::sleepy::sleepy: / Hollós / Denevéres....áááá Gyilkos küldetés :wuerg::cry:

Utoljára szerkesztett: 15.2.15
    kekmaci75, PocsékFarmer, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  19. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Ehhez maximálisan csatlakozni tudok!

Dyny, mamszi5107, marutea és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia, jelenleg nekem is a pulyka az egyetlen amiből van arany. Merészen keverted, szerencsés voltál, gratula hozzá :). A holló és a deni már nagyon régen szerepelt bármiben, minden elképzelhető...:cry:

Dyny, csio70, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.