Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

2. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszi Noci!:)

Elirtam (kicsit);), azt tudom, hogy lesz felropi, csak azt nem, hogy mi lesz az.
    Bar, majd valaki, aki esetleg jobban tudja, majd kiegesziti a tudni valokat az eventrol vagy varunk hetfoig, amikor majd megjelenik a hivatalos event kiiras. :)

terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  3. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok. Kedden lesz az Élelmezési event .. mit gondoltok? Majd csak hétfőn dobják be az ismertetőt?

4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Szerintem csak hétfőre várható.:)

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az is lehet,hogy kedden kezdés előtt ismertetik az eventet.Volt már ilyen.Hogy mi lesz a felröppenő az szerintem lényegtelen.A lényeg az,hogy lesz,tehát nem szabad learatnunk amíg nem kezdődik!!

6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ez az, amit sokszor elfelejtünk.[​IMG]

szemike50, Bátyus és magdi06 kedveli ezt.
  7. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Én is nagyon várom .. én csak egyetlen egy dolgot remélek, hogy nem aranybanán lesz az ára!!! :(

8. gyulaika

Én is ebben reménykedem, talán csillagokat kérnek érte?? Hát, csak találgatunk.:sleepy:

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ecet [​IMG] lesz a felröppenő és a malomban csípős szószt (sárkány tűz mártást?) [​IMG] állítunk elő.
    Nem tudom, mikor kapjuk a Jónás által említett Bahamás felhősort, most vagy majd csak a teliholdas eventeken.
    Valóban izgalmasnak tűnik, de lesz olyan is, hogy nem sikerül az expedíció. Mindenhol arról beszélnek, hogy a szomszédokkal közösen kell a feladatokat megoldani. Az majd érdekes lesz, ha nem lesz netem vagy nem lesz időm játszani s viszem a szomszédaim eredményét is. :oops:

10. Vakarka

Vakarka Junior szaki

"Akciós munkások" mikorra várható? Tudja valaki?

11. dereret

dereret Fórumőrült

A lengyeleknél található pletyka olvasása eddig inkább rémiszt ettől az újdonságtól, mintsem izgalmas várakozást okozna.
    Igaz, a góglis fordítás nem az igazi, de ez van. Egy kis részlet:

Gratulálok
    expedíció befejezése
    Köszönjük, hogy segít a helyi közösség építése egy korallzátony.
    Egy lépés a zöldebb világot!

köszönöm
    Az expedíció nem sikerült!
    Köszönjük a munkáját ... de az expedíció nem sikerült. Kérjük, próbálja újra most!

A végső eredmények:
    A legjobb ezen az úton:
    Bónusz idő:

Kategória:
    Inkubátor (központja a helyi vízi élet)
    Gyártási idő:
    Szükséges:
    Keresés unlock / ültetés a tengeri élet a korallzátonyok
    A hátralévő idő a következő termékek:
    állapot:
    Zárt (Meg kell találni a minta, hogy kinyit ez a fajta tengeri élet egy inkubátorban. Reef Search találni egyet)

Van ...% a tengeri élet ...% ilyen típusú raktáron.
    (A növekedés a termelési és tárolási modernizáció Inkubátorház)

genka53, k.krisztinka, mementori74 és 5 más kedveli ezt.
  12. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ha a szerencsének is lesz az ottani haladásban bármi szerepe, akkor bele sem kezdek. 8)

mária4702, bercy58, soma602 és 2 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

amit eddig olvasni lehetett a lengyel pletykákból: szerencse, szomszéd, idő, saját magam, mindenki.. kell majd ehhez az új korallos akármihez-bármihez.

genka53 és LBetti kedveli ezt.
  14. gyulaika

Hát, nekem kínai nyelven van.8)8)

dereret kedveli ezt.
  15. gyulaika

Általában egy hónapban egyszer szokott lenni, legutóbb szept. 18. körül volt.

Vakarka és törpilla2847 kedveli ezt.
  16. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszi Noci!
    Legalabb ennyivel is elorebb vagyunk ;)

Patrik022004, terika01 és kukac42 kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Nóci.) Ez valóban izgalmasnak tűnik.) Majd elválik hogy ki az igazi szomszéd a gáton xD Már nagyon várom én is, de remélem nem nagyobb a füstje mint a lángja;)

_Cygnus_ és LBetti kedveli ezt.
  18. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Hát ez szép lesz, ha valóban ilyen lesz a korallos., És mi van, ha nincs olyan szomszédom, aki játszik majd ott, akkor én nem tudok csinálni semmit?:oops::( Vagy cserélgessem le a régi jó szomszédaimat?:cry:
    Vagy lehet, hogy oda teljesen új szomszédokat kell keresni?:oops:

pukinyúl, kukori80 és szemike50 kedveli ezt.
  19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nincs pulyka a piacomon. Kellhet mostanában? Tegyek ki egy pár ólat? Van kinn, de a pulykalábas felfalja szegényeket.

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem hiszem hogy le kell cserélni a szomszédokat, esetleg majd kicsit nógatni kell őket hogy többet búvárkodjanak a korallban xD
    Nálam sok eladó van pulykából 500-ért. Szerintem is inkább a főzőbe veszik.

szemike50 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.