Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözse

Bözse Rutinos

A spanyoloknál olvastam, hogy szerintük a Rackónál ideiglenesen látható panel vmelyik event előfutáraként jelent meg. Mint amikor tavaly nem csak a napi belépési ajit és pörgetést kaptuk Tőle, hanem még sütivel is megörvendeztetett bennünket pluszban.:inlove: Amiket utána a farmon kitéve még érlelgetnünk/növelnünk kellett. Jónás bá, ezzel kapcsolatban Neked van vmi infód?
    Tegnap Mindenki a Valentin/Bálint napra fókuszált, de a február 14.-e 1 másik jeles eseményhez is köthető. Sőt ez utóbbi kevésbé osztja meg az embereket. Mert a Szerelmesek napja ilyen-olyan indokból (idegen ünnep; csak a virág/csoki/képeslap/plüss mütyür biznisz miatt van; nincs kivel ünnepelni; van kivel, de minek; stb), de nem Mindenki tetszését nyerte el.:sleepy: Ez a másik viszont az internet népének, azaz minden egyes polgárának a számára egyaránt a szívéhez közel álló.;):inlove: Bármelyik földrészen, bármelyik országban és bármilyen nyelven posztoljon vagy olvasson is az illető bármit. A tegnapi nap volt a jutyúb szülinapja. Az ötletgazdák 2005. február 14-én kapták meg a youtube.com webcímet. Igen, már 10 éves a mi kicsikénk!
    Nincs netező ember a mini manóktól az aggastyánokig, aki ne használná és ne szeretné ezt a vizuális zsibvásárt. Mennyivel szegényesebb lenne az életünk e nélkül a csoda nélkül.:eek:;):pxD Itt megtalálhatjuk az Arany banánra éhezők himnuszát, az orbitálisan nagy Star Wars fanok kedvencét, a 'lüke vagyok a PC-hez, de van nálam is nagyobb' megnyugtató dalát, az eventek végén mindig tyúkozók slágerét. Egyszóval bármit és mindent, amit csak látni akarunk. Akik kíváncsiak (mint én is alapjáraton), azoknak itt a Minden idők 500 legnézettebb videójának listája szemezgetésre és hiánypótlásra. Bár én ettől sem kaptam kedvet sem 'Dzsasztin Bibi'-re, sem 'Nikki Minázs'-ra.

boszieva, Dyny, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Nálam így alakulnak a piaci árak:

Holló:1620-2120 Rénszarvas:6020-9042

Ami érdekes lehet még, az aktuális gazdaköribe kért állatok közül:

Farkas: 17.888-26.290 Kivi:37.045-50.098 Sün:1278-2398 Sztjani:1500-2900 Kaméleon: 1735-3521

A fatremések is érdekesen alakulnak:

Kökény:6998-11.635 a Japán naspolya ára 2400-ról leesett 1790 csp-re!

Aranylevél: 50 csp/db Ringló:73 Ginko:81 Gesztenye:56 Bodza:88

Dyny, -gyöngy-581, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  3. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

14700 db kakukkom van a pajtában! A kapott ólak csak díszek lesznek nálam :)

wiktorka17 kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Eredeti kínait :D
    Vagy esetleg hamis álbajuszt.:);)

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elixírfa? :eek:
    (Jó szomszédaim küldik az elixírt, ha nincs event, de akkor a felröppenő a fontosabb. Nagyon nehezen érem el az 5. szintet. :( )

6. JósJónás

Tessék:

Többen ezt becézik zokninak - nem rám kell haragudni, ezt tőletek tanultam :D

*magus., Dyny, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Jó napot kívánok.
    Kedves Jónás! Látod-e már a cirkuszos kocsit vágtatni a prérin?

csio70 és wiktorka17 kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Talán tegnap volt róla szó: már bevette a balkanyart.;)

Utoljára szerkesztett: 15.2.15
    boszieva, Dyny, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  9. Borzas.Kata

Köszönöm. Remélem a sárkánytojás nem tört össze a nagy vágtában. :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.15
    macska49, Kukackukac, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Már korábban jeleztem: érdemes igyekezni, nehogy megzápuljon, és kidobják.;)

Dyny, kekmaci75, macska49 és 9 más kedveli ezt.
  11. Borzas.Kata

Igyekszem én, még rá is ülök, nem csak sapkával óvom az egészségét. Tényleg kérdeztem tegnap is, de a sok malmos hozzászólás közt sajnos nem találtam a választ. :(
    A malmos felhősorhoz egy pozitív pletyka: Zárási idő 24 óra, és a játékosok, (értsd a fenntartóink) óhaját figyelembe véve, a bónusz idő is 24 órára változik. :p

macska49, bogisaci60, Bátyus és 4 más kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Nincs haragxDxD
    Ma annyira aktív voltál, hogy csak kapkodom a fejem:
    * jön 2 új titokfa, extra csomagban is kaphatóak lesznek, új gköri is lesz hozzá
    * 2 új rémséeges növény horrorra, új kütyüvel, új gkörivel
    * Party kerék új kitehetővel, amit majd a társaival együtt később felhőre pakolunk
    * kakukkolni is fogunk és lesz szép színes kakukkos ólunk/aminek a terménye álbajusz lesz
    * érkezik a 8. képregény
    * érkezik a Valdemár vidámpark, utolsó alkalom lesz a sárkánytojás megszerzése
    * átalakulóban a malom
    * átalakulóban a szerencsekerék

Van még valami ?xD:)
    *

Dyny, magdi06, kekmaci75 és 26 más kedveli ezt.
  13. Borzas.Kata

Új recept Alkimista Pistához! Valami olyan amit használni is fogunk. [​IMG]

macska49, csio70, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

én ezt faltalpnak hivom

minden mag van kivéve a cserenap, gőzös,legalábbis nekem hiányzik

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.15
    boszieva, Numiz, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Most már érted a zoknit?:D Én is így hívom, nekem ezért nem volt sem furcsa sem új:) Van elegendő sajtod? mert, ha igen átköltözöm hozzád, ekkora választék mellett nem tudom jól lakatni az egereimet. Szegénykéknek fel fog kopni az állaxDMég mit szeretnél? A hódok fafaragó műhelyében gyárthatják a botot, ha kimegyünk a piacraxD.
    Ezt a kettőt én is szívesen venném be még a programba;), bármikor is lenne:)

boszieva, macska49, mimi és 7 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szia Jónás:) Jegyzek bizony mindent, anélkül egy tapodtat se sehova:) Khmm, khmm, de milyen nyolcadik részbe kell beírni? Tehát lesz a kakukkhoz sima ól ha jól értem.
    Szia Dereret:) Hááát valóban nem tudom miről van szó xD De majd kicsikarjuk Jónásból:)
    Ejjj-ejjj, már ilyen gyalázatosan állsz? xD

Dyny, kekmaci75, ciklon23 és 10 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hogy mennyit írtatok, nem érek a végére!
    Még a turbómalom előtt volt néha olyan minievent, hogy gyorsabban kevert a malom, de azonnal visszaállt az eredeti időre, ahogy befejeződött az akció. Amúgy tegnap én is megvettem a felhőt a Pharmer hozzászólása után:music:, pedig tudtam, hogy most nem jól számolt. Drága Szomszéd, ha nem emelik a víztartály méretét, akkor a változtatás után sem tudjuk a malmot csak szupertáp keverésre beprogramozni, hisz csak 8 db előállítását teszi lehetővé a tartály. :( Feltételezem, hogy minden hozzávalóval kell rendelkezzünk mielőtt a 3 fajta tápra beállítjuk a malmot.
    Tegnap láttam az Épeknél, hogy napok óta kínlódnak még páran a farmmal. Ez van. :(
    Gratulálok, ügyes vagy! :) Minden hónapra találnak ki valamilyen tenyésztős küldetést, egyszer a bahások is sorra kerülnek.
    Így van, el kell fogadni, hogy ez nem a Szeretetszolgálat, de nem is muszáj mindent megvenni, hisz az üzletből sem veszünk meg mindent. Nem értem miért éreznek egyesek késztetést arra, hogy mindig mindent megszerezzenek.
    Emeltem ugyan egy szintet a kupán, de még mindig van 15000 kakukkom. Remélem ennyi csak elég lesz valamire.
    Az utolsó virágom hiányzik :(, nem lesz cserélhető?
    Na de melyik eventhez karcolja be?

Dyny, kekmaci75, Jucus1949 és 7 más kedveli ezt.
  18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Na, ma már ez a második legördülő kő :p ha tényleg a kakukkokról van szó, akkoriban nagyon sajnáltam, hogy lecsúsztam az infóról és nem dobáltam be a kupába a fiókákat... a növényesem végig kész, de az állatosba már a 12. szinttől sajnáltam a jószágot... anno lajhárokat gyártottam e célra, de közben jött a Baha változás és a gazdakör helyett inkább a piacra araszoltak a kis lustikák ;)
    amúgy Pharmerrel ötleteltünk már erről néhány hónappal ezelőtt, a tölgyön kiváltható rúna kapcsán:

Dyny, Palacsintax, macska49 és 7 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Kata:) Én papagájokból csináltam meg az állatost és néha vettem hozzá ezt-azt. Nem mondom hogy 2 nap alatt kész lettem, de nekem ez volt a legolcsóbb.

Dyny, Cyra65, Kata_rzis és 4 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! :)Már szerencsére helyreállt a rend és tudok normál módon játszani. A 8. Képregény eventhez kéne Kukorinak beírni a jegyzetekbe, közben kiderült:)

Dyny, macska49, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.