Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Persze ez csak találgatás, nem pletyka - majd Jónás megmondja, hogy jó vagy nem -, de úgy képzelem el, hogy ezzel megoldják a pajtában maradt kakukkok sorsát, a kakukkos felhősort pedig megvásárolhatóvá teszik. Akinek csak egy kitehető hiányzik, az csak azt veszi meg, mások meg az egészet. Így senkinek nem lehet panasza. :music:

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Megfelelő programmal kinyerhető belőle.;)

Pharmer500#2, csio70, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  3. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Eddig nem számolgattam az extra malmos szolgáltatás után,de ennek is lesz jelentősége a mostanin kívül, ha megváltoztatják, ha nem ( nem hiszem - hitesség vesztésnek mondhatnánk akkor), mai napi sajnálom, hogy nem voltam mikor a gesztenye felhősort meg lehetett szerezni:cry:. Azért ez a Varun cseles gyerek, annyi cuccot sóz Ránk, lassan biztosítást kötök a farmomra.:music:

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Milyen kakukkos felhősor? Ez nekem nincs is felírva :p Mit fog adni a felhősor?

Numiz, Dyny, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hehe. Nem tudom mit ad, nekem nincs meg. De van olyan, az utolsó kakukkosnál lehetett megszerezni és sokan azért várják vissza a kakukkot, mert hiányos a felhőjük.

Kukori.és.Kotkoda, Dyny, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

• Érésidő: 08:00
    • Amit ad: Bahamarama szinted x 15 Bahamarama TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott (fejlesztett) dekor elemek helyezhetőek rá. (Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.)

boszieva, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 11 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Jajjj, hát most bevittél az erdőbe, azt hittem valami új felhő lesz xD
    Köszi:)

Dyny, genka53, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Kakukk felhősor (2014 november)

• Érésidő: 08:00
    • Amit ad: Bahamarama szinted x 15 Bahamarama TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott (fejlesztett) dekor elemek helyezhetőek rá. (Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.)
    A felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek. Bővebb infó itt.

FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    Ahhoz, hogy a Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárni.

Dyny, icus08, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most,hogy írod,azt akartam kérdezni,hogy az melyik!! :D

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Biztos, bár örülnék neki, ha elárulnád milyen nyomot is járkálunk körbexDxD.
    Szerintem Jónás nem a kakukkokra értette a "meg fogja bánni" kifejezést, hanem más állatokra. Sokan fejlesztik a kupát bahás, farmos állatokkal, amiknek még nincs túl nagy jelentősége jelenleg pl: papagáj, elefánt, rénszarvas, kutya stb, de könnyen lehet, hogy pár hónapon belül lesz. A kakukk-kal kapcsolatban csak azt tudnám elképzelni, hogy mégis csak piacképes lesz :), attól kezdve van értelme az egésznek. Akkor értem a képregény nyereményeként szereplő ólat is, (ha egyáltalán jól értettük) amihez esetleg terményest is kaphatunk. :) Nem tudom, hogy miután befejeztem a kakukkos feladatsort én például mit kezdenék másként egy ilyen óllal ?;)

boszieva, dereret, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szerintem a kakukkra értette Jónás a bedobálást, a többi állatnak nem lenne értelme. Az magánügy hogy mit dobálsz be a kupába, de kakukkot nem tudsz szerezni csak eventkor. Amilyen rafinált a Bp. mostanában, el tudom képzelni hogy nem lesz több lehetőség kakukkot csinálni az ólakból, ami most van abból kell majd gazdálkodnunk.

dereret, Dyny, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  12. Numiz

Numiz Fórum veteránja

No ez komoly lehetőség, így jobban értelmezhető a : :cry:. Annyira természetes volt, hogy kakukkor jön a tojás, most a meglepetés jön...o_O

Dyny, genka53, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Nem akarok senkit megijeszteni mert én is csak találgatok, viszont jön majd egy kakukkos ól, abból gondoltam hogy majd onnan fogjuk kapni a kakukkot és annyi lesz amennyi ólat kirakunk. Viszont nem tudom hogy azokkal mi lesz akik még nem fejezték be a kakukkos feladatokat :p Lehet hogy adnak valami lehetőséget a befejezésre, vagy nem tudom.

Dyny, genka53, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kedves Jónás kérlek áruld el, hogy melyikőnk tippje a helyes? Kukorié vagy az enyém? Kupába kakukkot csak egyszer lehetett betenni, az első alkalommal, azóta csak szaporodott a tojások száma. Ha Kukorié a jó, akkor számomra és azok számára akiknek nincs már célja a kakukknak mi lehet a motiváló arra, hogy mégis foglalkozzon vele?

Kukori.és.Kotkoda, dereret, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én csak nem bírtam magammal... xD
    http://kepfeltoltes.hu/150215/leg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Ma sok embert boldoggá tettem a piacon. ;)

Kukackukac, kekmaci75, pormacska1 és 12 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Én is várom a választ:)
    A képregényes eventbe fog kelleni ezek szerint de lehet hogy teljesen más formában mint ahogy most kinéz a kakukk. Pl. új ól- új etetéssel és teljesen más felállásban fogják bevezetni.

Dyny, genka53, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Kukackukac, Dyny, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  18. Hermész

Hermész Junior szaki

Sziasztok!

A németeknél megjelent a Karnevál event meseszövegének egy részlete. Ismét Kacsa Kata lesz az event főszereplője. A Bahama szigetre szeretne menni egy trópusi karneválra, de ehhez szüksége lenne egy szuper jelmezre - ez utóbbi feladatban kellene segítenünk őt. A szöveg említi a gyümölcsöket (lehet, hogy a gyümölcskalapra gondol, amiről már volt szó). Nem tudom, hogy a "Papageienblueten" az event növény lesz-e (papagájvirág), vagy valamilyen hozzávalót takar. Ha jól emlékszem, volt már utalás a papagájtollra mint hozzávalóra.
    Ezen kívül más nem nagyon derül ki a szövegből.

CitizenZero, a szkarabeuszbogár-ólad már bejárta a német és a cseh fórumot is! :D Egyébként nekem is tetszik, felőlem jöhetne. :)

Láttam, sok mindenről volt itt szó, két dologhoz én is hozzászólnék.
    A tölgyre felkerültek anno a kakukkhoz tartozó tenyésztős rúnák, nem is kevés csillagért. Ez alapján szinte biztosra vehettük, hogy valamilyen formában (vagy eventként, vagy állandó feladatként) a továbbiakban is találkozunk még ezzel a madárkával és annak színes verzióival. Ha nem így lenne, akkor ezután nem lenne értelme kiváltani azokat a rúnákat. Nem tudom, ki gondolt erre, ki nem, de az hogy a kakukk talán állandó állat lesz a farmon, nekem nem okozott nagy meglepetést.

A másik dolog a malmos felhősor. Ha változtatnak rajta, azt mondom, bizonyos szempontból érthető a dolog, de ez esetben ne csak egy irányú legyen ez a változtatás. Arra gondolok, hogy amikor aktiváljuk a bónuszt, azzal megváltozik a tápok keverési ideje, amikor lejár a bónusz, akkor is ugyanez történik, csak másik irányba. Ha az egyik esetben (lejáratkor) automatikusan megváltozik a keverés alatt álló tápok ideje, akkor a másik esetben (a bónusz indításakor) is automatikusan csökkenjen le a folyamatban lévő tápok ideje arra a 6 órára. Ne kelljen a bónusz aktiválása után indítani a keverést.
    Tehát röviden: Vagy mindkét esetben (bónusz indítása, lejárata) automatikus legyen az idő változása, vagy mindkét esetben csak az új keverésre vonatkozzon a megváltozott idő, a folyamatban lévőre ne.
    Lehet, hogy kicsit bonyolultan fogalmaztam meg, de remélem, azért érthető. :)

19. kukori80

Jónás az új kakukkos ólat mivel kell majd etetni ? Remélem nem kivivel vagy kökénnyel :p:cry:

kekmaci75, csio70, PocsékFarmer és 5 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Kukori gondolatmenete jobban karcolja az igazságot;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.