Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Attól függ az etetés, milyen ólról beszélünk.
    Eventes?
    Sima ól?
    Terményes?

dereret, kekmaci75, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    17 szupitáp keverést tudok mindíg indítani. 35 víz kell egy keveréshez. Ha jól emlékszem turbó módban ez 66 óra.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, de akkor a kérdés még mindig nyitott számomra, miért kéne nekem egy kakukkos óllal foglalkoznom: van nagyon sok tojásom, maradék tenyészállatom különböző szintűnek, esetleg szupertápom is akad, de mi értelme van? Látsz reális esélyt arra, hogy fel tudom bármi okos dologra használni?

Dyny, csio70, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A ki mire tudja majd felhasználni, jó kérdés... majd kialakul:)
    Egy biztos: a következő képregény szerves része lesz a dolog.:)

dereret, kekmaci75, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáljuk akkor összerakni az információt. A 8. képregény eventen lesz egy eventes ól, mégpedig a kakukk. Event nyereményként megkapjuk az igazi kakukkólat, esetleg a terményesét is. De a terményes lehet csak később kerül játékba, a kakukktenyésztés bevezetésével egyszerre. Már csak az a kérdés, hogy a pajtánkban található kakukktojásnak és színes kakukknak is szántak valami szerepet?

6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

valami szerepe biztos lesz, mert akkor (ha visszakanyarodunk az elejéhez) nem főne a fejük azoknak, akik jó sokat bedobáltak a kupa fejlesztésébe ;)

Kukori.és.Kotkoda, Dyny, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én most aktiváltam a felhősort, prémium tag vagyok és turbó malomra is előfizettem. Ennek ellenére 5 db szupitápot engedett indítani a víznél mitatta a hiány jelet:oops: akkor most hogy is van ez?>:(

Dyny, Marika312, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jájjj, ilyen kérdést feltenni elalvás előtt? xD Úgy gondoltam mint a kaméleont. Eventben kapunk egy sima ólat, egy másik eventben kapjuk a terményesét amihez kell majd felreppenő barkács ami még nincs játékban. Ezek szerint nem biztos hogy eventben kapjuk az ólat hanem előtte és az eventben kapjuk a terményest?

kekmaci75, Dyny, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  9. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Megvettem,aktiváltam,gondolkodott, ki-be léptem, 300-as tartály, 8 szuptáp/24 óra. Víz kevés esetleg?

wiktorka17, Marika312, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Ha nem vagy prémium tag akkor csak 300 a vized meg kell hozzá a turbó malom is

wiktorka17, Marika312, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ez nem létezik, én nem vagyok prémium tag, de 8 szupertápot el tudok indítani. Vagy nem váltottad ki a tölgynél a nagyobb víztartályt?

12. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

és még Te panaszkodsz az elalvás előtti kérdésekre? ;) most egész éjjel ezen kell gondolkodnom :p akárhogy is lesz, még mindig nem értem a több 10 ezer kakukk szerepét
    na, jóccakát mindenkinek :)

13. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Valami csinóbli van, mert mért főne a fejem, ha van 29 ezer, és mittudom mennyit beszórtam. Előbb be kell fejezni minden feladatot, hogy tenyésztés jogát megkapjuk,hogy az ólakhoz jussunk és ha az ólak megvannak, jön a gazdaköri, amiből felhősort kapunk, ami pedig csodát ad a farmra. De! További kakukkot, csak az ólakból kapunk már. Ölég rémisztő ( körömrágó szmájli), na milyen? xD:p

boszieva, kekmaci75, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én sem vagyok prémium tag, de nekem is 8 szupitápot enged elindítani és 24 óra alatt kész.

15. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ja igen! + turbó. (bocsi)

wiktorka17, Marika312, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ha "csak" ezüst premcsi lennél is kevés ez, mert nekik 300-as a víztartály arany és gyémánt 600. A tölgyön a nagyobb víztartály rúnának 5/5-ön kell állni ha végig ki van váltva.

Utoljára szerkesztett: 15.2.15
    dereret, wiktorka17, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A tölgynél ki van váltva a gyorsabb tápkeverés rúna?

wiktorka17, Tigrislady, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Az lenne nagy dolog, ha a tojásokat beváltanák igazi kakukkra. :)

19. kukori80

Én sem értem a kakukkost, de majd apránként kiszedjük Jónásból.:) Még messze van az event, addig meg a külföldiek fordítgassák a sületlenségünket xD

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

HoppácskaxD meg van a bűvös szó....a tölgyxD a tartályból semmi nem volt kiváltvaxD:oops: csak a prémium tagság miatt volt 200-as a tartályom:oops: hogy én mekkora h..... vagyok:( köszönöm Nektek a segítséget:inlove: mivel eddig nem kellett a 200 l nél nagyobb, így nem is figyeltem fel a hibámra:oops:

Kukori.és.Kotkoda, Gio, dereret és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.