Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kedves Jónásunkat megcsapta a TOP 500 szele?;) " Nem hívtak meg mindenkit a bulira", lehet erre utal? Már nagyon izgatott vagyok;)

babahalak és Manneken-Pis kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mondták tegnap: ma gyönyörű kiránduló idő lesz, de nem hittem volna, hogy ennyien szót fogadnak, és járják ma az erdeinket.8);)

staramajka, babahalak, kishamiss és 8 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Mi már csak ilyen természet-kedvelő kisgazdák vagyunk:D, de Te voltál az, aki rászoktatott Bennünket erre a hobbira.:D

Idézet Tőled:
    A buli végén volt egy hatalmas tombolasorsolás, benne rengeteg party pörgetés nyereménnyel (6/26), a fődíj pedig 200 party pörgetés volt - persze ez a győztesnek sem volt ingyen.;)

A tombola nálam azt jelenti, hogy: lutri ! Van akinek szuper nyeremény, van akinek szinte semmi. Vagyis eventezünk vakon a nyereményért?
    Fődij: ez érthető - valamit valamiért

4. Petramama

Petramama Törekvő

szerintem is én is inkább arra tipelnék

babahalak kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Az esőtánc, pocsolyabuli, lufiállatka az event 3 kitehetője. :) A harmadik kitehetőről nem láttunk képet, de a matricában is szerepel egy ilyen lufiállat. [​IMG] Azzal a bizonyos teaszűrővel a sört ugyan nem tudjuk a teától szétválasztani, de a Rackótól kapott sütiket becukrozhatjuk vele, hogy gyorsabban érjenek. Érésidőtől függően lesz S, M, L, XL méret belőle, minél nagyobb, annál értékesebb. Ezeket a tortácskákat a feladatba kell majd beadjuk. A 6/26 szám vajon mit jelenthet, 6 feladat lesz és 26 party pörgetést kapunk? Nem volt ingyen a 200 party pörgetés...hmmm, venni lehet FA-ért vagy nagyon sok termény kell érte? A 200 akkor is sok, annyit nem adnak minden eventet befejező játékosnak. De ki lesz a győztes, esetleg fórumjátékot hirdetnek az új fórum beavatására?o_O
    Megvárom, míg valami bűbájjal rá tudod venni ezt a néha (gyakran xD) offoló társaságot, hogy bemenjen egy törzsgárdával rendelkező topicba. :pHa sikerül, én is követem őket, pedig a tavalyi Top 500 után megfogadtam, hogy többet nem megyek olyan topicba, ahol törzstagok vannak.
    Jó lenne, ha kezdenének valamit a sok csillaggal, de a vágyálmoddal nem sokat érünk. :D
    Köszönjük, ez már használható információ! :) Annyit árulj még el, légy szíves, hogy új kamra is van a láthatáron?
    A vakon eventezés nem hangzik túl jól, de nem mondhatnánk rá, hogy unalmas. ;)Az erdő meg ősszel is szép! xD
    [​IMG] A cukormáz lesz az egyik felröppenő, a képregény a másik [​IMG] . A tükör formájú szűrő után beszélgethetünk a 200 party pörgetésről. :D

L.Dynus, staramajka, feketemaria és 10 más kedveli ezt.
  6. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!
    Mozigépészünk filmvetítés helyett egy kérdőívet nyomott az orrom alá, kitöltöttem, és járt érte a 30 pont. :)

A "tombola" témához: talán az eventet leghamarabb befejező játékosok között sorsolják ki a 200 pörgetést?
    A győztesnek nem lenne ingyen, mivel ha biztosra akar menni, rengeteg KK- és szupitrágyát, csatnit és egyéb termékeket, stb... fel kell használnia, nem beszélve az időráfordításról.
    Jó irányban tapogatózom?

babahalak és _Cygnus_ kedveli ezt.
  7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Köszönöm a választ nekiállok sütögetni,meg gyűjtögetni,esetleg az még elárulnád kedves Jónás hogy inkább a növényekre öszpontositsunk vagy a tp-t adó termékekre csokis palacsinta bólé,stb

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.14
    babahalak kedveli ezt.
  8. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Kedves Jónás!
    Nem látsz a Varázsgömbödben közeli gazdaraktár akciót, ahol féláron meg lehetne venni a hiányzó recepteket ?? Már az időt sem tudom megmondani mikor volt utoljára :(
    Szégyen ide,szégyen oda, nincs elég FA.:( Jó,ha néha-néha egy pár titkosat vagy munkásokat tudok venni, hogy ne szakadjon le a kezem a sok kattintgatásoktól :(
    Köszönöm Jónás előre is, ha jó hírt hozol :)
    Szép napsütéses időt mindenkinek! /Itt most éppen esik :( /

Ninettácska, babahalak és CitizenZero kedveli ezt.
  9. scrat

scrat Fórum-zöldfülű

Ilyen szörnyű dolgot jobb , ha ki sem ejtünk a szánkon8):mad:

babahalak, CitizenZero és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Szia. Nem állt szándékomban ijesztgetni senkit, de időnként Jónás Nostradamus szinten fogalmaz. És az emberek összeesküvés elméleteket gyártanak a morzsákból. És, ha a tapasztaltakat is hozzáadja, óhatatlanul is belevész az erdőbe! xD UI: Legalább a farmon kívül is szórakozunk egy kicsit! Kémleljük a jövőt, hátha a régen várt dolgok felbukkannak a homályból!

babahalak, Manneken-Pis és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. vándor

vándor Fórum-zöldfülű

Jó jó, csak nehogy a vihar helyett a feldühödött parasztok borítgassák az asztalt.Zárjuk ki a Toppokat ebből a sztoriból inkább..

babahalak és CitizenZero kedveli ezt.
  12. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Jós Jónás lesz valamikór valami új állat PL: Oroszlán,tigris,Leopárd,Párduc (Rózsaszin párduc xD:D),Farkas(vagy az a kutyáknál),És a többi + tenyésztések??kutyánál,ott több fajta is van mint a macskánál így akár több lehetne a kutyáknál a tenyésztett állat!?? És Egyszerre ebben az Évben?

babahalak kedveli ezt.
  13. Manneken-Pis

Manneken-Pis Utánpótlás-írogató

Nagyon sok, érdekes dolgot olvashat az ember a pletykarovatban. Egyre többen sürgölődnek a gömb körül, mindenki beleakar látni a jövőbe!:p:D Renzo és a gazdaraktári akciók várásában teljesedne ki a sok gazda, de sajnos nem akarnak jönni. Nem tudni, hogy Renzo melyik országban vendégszerepel?
    Pedig el kellene egy kis móka a megfáradt gazdáknak.;)

babahalak és CitizenZero kedveli ezt.
  14. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Szia!!..Ha jól emlékszem hamarosan lesz egy új állat, az pedig a kakas!!..;)..de ne vedd készpénznek, ezt itt olvastam anno 1 hónapja!!..;)

babahalak kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mivel különböző méretű torták lesznek, lehet ez alapján lehet szerezni party pörgetést. És aki az összes tortát XL-ként tudja leadni az nyerheti meg a fődíjat?
    Csak egy ötlet :p
    Szerintem nemcsak hogy sokan megyünk az erdőbe, de sokan ki se találunkxDxD

babahalak és _Cygnus_ kedveli ezt.
  17. farmerMck

farmerMck Fórum-zöldfülű

babahalak és alpha58 kedveli ezt.
  18. zánkamama

zánkamama Járnitanuló

Remélem a kakas grafikáját láthatóbbra tervezték, szemüveggel is alig-alig lehet megkülönböztetni a tenyészállatokat..
    Igaz a fáknál is jeleztük, de semmi eredménye nem lett....

19. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Kedves Jónás, gazdaraktár akció mikor várható? Illetve valaki tudja vagy emlékszik a tavalyi top 500-ra?! hogy mennyi volt a legtöbb és legkevesebb beadott mennyiség(pénzben)? Üdv.

babahalak kedveli ezt.
  20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Utoljára szerkesztett: 8.9.14
    Markitooo, staramajka és babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.