Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Most értem az éjjeli írásod olvasásához:)
    Ez akkor azt jelenti, hogy még márciusban sem fogjuk a kaméleonokat tenyészteni ? vagy azt, hogy márciusban 2 tenyésztéses eventet is kapunk a nyakunkba ? vagy a "valamilyen" szó a kaméleonokat takarja ?xD:cry:
    Még jó, hogy te magyarul írsz - én meg magyarul olvasok, és mégis úgy jön le, mintha mindketten két különböző nyelven kommunikálnánkxD

mimi, kekmaci75, PocsékFarmer és 17 más kedveli ezt.
  2. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Erre a TGV-re nem akarják még a terményeseket felengedni? A múltkori virágvadászaton a kerék megdobott jó pár guanó, kecsketej, csacsikovács, stb. terményessel. Egyedül a tojástojót látom...

Dyny, genka53, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Napi 3x kell nevetni jóízűen, nekem már kettő megvolt, még egyet szeretnék valakitől kölcsönkérni xD
    Pont ezt akartam én is kérdezni xD Örülök hogy nem csak én nem értek magyarul :) Szegény külföldieket sajnálom :)

énvagyok64, mimi, kekmaci75 és 16 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Na megyek sétálok egyet, mert a családban már erős kételyek merültek fel az épelméjűségemet illetően.:D:D:D
    Az a baj, hogy a tojástojót csak itt látod, a gőzösön már nem láttuk. :)
    A 2 nekem is megvolt 5 perc alatt. Ha a könnyeim is potyogtak utoljára, az nem számít kettőnek? :D

boszieva, Jucus19, kekmaci75 és 16 más kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Így, "kizárásos"xDxD alapon marad a biztonságos léghajó.
    Bizony nem mindegy a kettő !xDxD
    Virágnagyhatalom vagyok, így ha semmi mást, pár nevet azért már felírtam,;) akinek nem volt "szerencséje" - legyen meglepije.;)

mimi, kekmaci75, PocsékFarmer és 15 más kedveli ezt.
  6. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Nekem ilyen hozza az állatokat... [​IMG] ...már lebeszéltem. Az első farkast, a második kivit, a harmadikról még ő sem tud :)

anita219, Fatther, kekmaci75 és 14 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lehet, hogy a külföldiek jobban értik, mint mi, akik elméletileg magyarul írunk és olvasunk:)
    Reménykedsz benne, hogy cserélhető lesz? Reménykedsz benne, hogy lesz csere?:)Párat én is tudnék ajiba adni azoknak akiknek nincs, de .... ahhoz nem csak nagyhatalomnak kell lenni, másra is szükség lenne:)

Dyny, macska49, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Írta Varun, hogy gőzerővel dolgoznak a cserén.
    Mivel a gőzxD már a kertek alatt, így lassan csak ideér az a léghajó is /húsvétra tenném/
    Szerintem cserélhetőek-küldhetőek lesznek, mert önmagukban ugyanolyan kütyük, mint bármi más farmos kitehető.
    Nem FA-ért beszerezhető egyedi tárgyakról van szó, így ....:)

mimi, kekmaci75, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Legyen igazad, én is örülnék neki, ha a gőz füstje is megcsapna és örömet szerezhetnék vele másoknak:):):)

Dyny, macska49, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  10. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

A Mester áll derékig a csatornában. Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki. A Mester nagy levegőt vesz, befogja az orrát, lebukik és igazít valamit. Feljön, kér egy kalapácsot, lebukik, igazít valamit. Ez így megy egy darabig, míg el nem készül. A Mester kijön, csöpög róla a matéria, a csatornapatkányok riadtan menekülnek.
    Odaszól a segédnek:
    - Na látod fiam, ha tanultál volna, nem kellene egész életedben csak a szerszámokat adogatnod!

Mindenkinek jó vonatozást kívánok holnapra, most pedig vidám estét, izgalmas éjszakát.
    És hogy ne legyek off, itt a legújabb pletyka: A szomszédasszonyt kerülgeti a postás ember. :D

énvagyok64, Fatther, -inci7- és 23 más kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szerintem ne izgulj! A nyereménylistát úgy tudom elképzelni, mint a kaméleonnál. Ha nincs ólomvirágod, ami mondjuk az utolsó feladatba kell, akkor azt nem csinálod meg és legfeljebb nem 20 kakukkólat kapsz az eventből, hanem csak 15-öt. Hogy Jónás szavával éljek, elég lesz egy kisebb "kamiont" bérelned az ólak hazaszállítására. ;)

Utoljára szerkesztett: 16.2.15
    mimi, kekmaci75, szemike50 és 11 más kedveli ezt.
  12. kukori80

A könny potyogás csak egynek számít xD Tessék még kiharcolni az utolsót is xD
    Az a baj hogy sokszor én magamat se értem, de mindig reménykedek hogy majd elmúlik xD

mimi, kekmaci75, szemike50 és 9 más kedveli ezt.
  13. Bözse

Bözse Rutinos

Na most nem vagyok szőke (úttörő becs szó![​IMG] ), csak baromira fáradt.:sleepy: Ebből 1 büdi bötűt sem értettem.:eek::oops: Meggugliztam, de nem oszlik a homály.:wuerg::cry: Nem tudom ez mennyire tabu téma itt a fórumon, jó nekem privibe is, ha vki osztja az észt részemre.

kekmaci75, Dyny, macska49 és 6 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

legyen igazad :) bár a varázsfa is sima titokfából "született", eddig mégsem volt cserélhető... sajnos :oops: mondjuk annak is örülnék, ha a mamutokat és az óriás ólakat is kivonnák a tilalom alól :p felpezsdítené az amúgy sem unalmas csereeventet ;)

Dyny, icus08, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kövezz meg, de narancs vagy piros ólnak én jobban örülök majd. (Mindegyik óriásólból van egy mutatóban - talán összesen egyszer szellőztettem meg őket.)

Dyny, kekmaci75, macska49 és 6 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Jajj, nem is a rutinos rókáknak írtam, hanem azoknak akik eddig dobálták vissza és most meg alig várják a gőzöst :)

Dyny, iboly54, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  17. Kata_rzis

Megnéztem az ismertetőt és nekem is lelohadt a lelkesedésem. Nálam a kerek kerék akciók miatt az angórasimikkel és a birkanyírókkal lehet Dunát rekeszteni... Úgy tűnik, nem most sikerül tőlük megszabadulnom... :cry:

Dyny, lukimi, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  18. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

A másik oldal - összeomlanának a szerverek a:
    kínálok: xl alma, kérek: xxl szupertrágya mamutfa és társaitól. :( /én ezt az oldalát tuti korlátoznám valami módon.../

Az állatos gőzös jó jel, szerintem pár hét és jöhet a párja is, mert ha jön az egyik, fél éven belül eddig számíthattunk a másikra is. :eek: :) Hátha nem húzzák úgy el, mint a rétestésztát. ^^ [​IMG]

Vééégre szükség lesz a mandulafenyőmagra, amiből már van lassan egy tonnányi... :)

Szerintetek kapunk holnap kérdőívet? A múlt héten kimaradt. [​IMG]

Na én lassan [​IMG]

Jóéjt mindenkinek! :)

Dyny, lukimi, icus08 és 18 más kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    nálam ilyenkor már nem kérdeznek semmit,mert már az elején szólok mindenkinek,hogy olvasok ne kérdezzenek ne csodálkozzanak semmin:D;)
    ja ha véletlen valaki később jön haza és macerál,a másik figyelmezteti,hogy nem ám zavarni,mert farmeramázik:p

Jucus19, levianyu1, mimi és 12 más kedveli ezt.
  20. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Oké, akkor már keresek is egy szállító céget és időben kibérelem a kamiont.xD

wiktorka17, Kukackukac, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.