Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Nekem biztos, hogy megéri, mert legalább tudom, hogy 1 új, értékes lesz benne.
    A kökényre se tudtam szert tenni titokfákból, de megsajnált a rendszer és az egyik event alkalmából adott titkosból az lett, de ha a 30-ban még meglapulna még 1 új és talán 1 kökény is, akkor teljesen elégedett lennék.
    A szigeten egyedül tamarinduszom nincs, így remélem ott is lesz 1 megbújva az új mellett.
    Kicsit sok szerintem is a 420 FA, de mivel közel 1 hónapja tudjuk, hogy több, mint 300 FA-ba fog kerülni, így előre lehetett vele számolni.
    Remélem szombat-vasárnap kapunk egy Mega tp akciót is, így teljes lenne a hétvégi siker.

mimi, macska49, Kukackukac és 18 más kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok! Valakik ugy gondoltak a piacomon, hogy eddig tul sokba kerult a zab. 20 oldalon keresztul van kint 2000-s csomag teljesen ugyanazon az aron:), es vagy 10 CSP-vel olcsobban mint a kovetkezo ajanlat. Na ez mi, ha nem monopolium?
    Hiaba na, mar a zabot is elerte a korrupcio:D

Persze johiszemu vagyok, es az is lehet, hogy csak osszekevertek a zabot a tragyaval, es azt hittek a zabot is ugy kell a piacon tarolni mint a tragyat. Vegulis barna az ikonja mindkettonek, konnyu am megzavarodnixDxD

Pharmer500#2, mimi, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  3. -Viharka-

-Viharka- Utánpótlás-írogató

szia! lehet ugyan azon a piacon vagyunk, csak nálam nem az első 20 hanem az első 38 oldal néz ki "ugyanúgy". :D

csio70, dalmata10, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  4. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nálam is valami hasonló van, és nem is ugyanaz az eladó. Ezek összejátszanak -.-

-orgona- és Dyny kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Erdekes, mert nem hiszem hogy ugyanaz a piac. Most visszaneztem, es a 2.oldalon kezdodik, es tart kb. a 24. oldalig.

Nem tudom melyik piacon lehetsz, de ha mar 3 kulonbozo piacot is erint, akkor eleg osszehangolt dologrol lehet szo. Nyilvan nalam sem ugyanaz az elado, mert ennyi oldalt nem tud megtolteni 1 ember.

Eddig azt hittem csak az en piacomon van ez a kis anomalia, de igy mar nagyon erdekesen hangzik. Ugy latszik valakik nagyon szeretnek lenyomni az arakat es olcson felvasarolni.

Az mar mas kerdes, hogy miert eri meg a raktarozasi dij kifizetese (20,000 zab @ 29,01 CSP x 10% = 58,020 CSP), ugyanis nyilvan nem kerdes hogy ez a mennyiseg nem fogy, es igy 1 het mulva repul vissza a pajtajukba, a piaci dijat meg buktak.

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Bizonyára vannak közöttünk Zsuzsannák is...kívánok Nekik Boldog Névnapot![​IMG]

macska49, Kukackukac, Numiz és 17 más kedveli ezt.
  7. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Nálunk a kaméleont "kipucolták". 3681 CSP-ért van kint néhány ajánlat.
    Rénszarvas 10700 felett.
    A zab kartell nálunk is elérhető oldalakon keresztül.
    Dinnye 77
    Papagáj 950

Utoljára szerkesztett: 19.2.15
    dalmata10, dereret és Dyny kedveli ezt.
  8. maya

maya Fórumprofi

Van moziiiiiii! Kaptam 15 pontot. Hurrá!
    ---------------------
    Nem láttalak a talicskával, biztos hogy ebbe a moziba jöttél,?
    --------------------
    Köszönöm a jókívánságot, én is köszöntöm a druszákat!

macska49, Kukackukac, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  9. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Üdv Kedves gazdatársak, zab ügyben több oldalon keresztül 2000 db-os tételek, 20 csp áron; réni 6189; papagáj 960; dinnye 79; kami aránylag sok van 2000 db

dalmata10, Dyny és -orgona- kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Zab nálam is 2000 tétel rengeteg.

dalmata10 és Dyny kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Pedig voltam! Engem nem szerettek, még a névnapomon se engedtek mozizni ! Gonosz manók ! Nos akkor Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából velem együtt !:):)

dalmata10, maya, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

[​IMG]Boldog névnapot Zsuzsik!

sramli_zs, dalmata10, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jónás drága, nem látsz valamit a gömbödben, ahova zab fog kelleni a közeljövőben?

Esztike9809, dalmata10, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  14. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Papagáj 900; birkagyapjú 4716; dinnye 79; ananász 73,56
    Nálam nem vészes, 232 tétel van kinn zabból, a legolcsóbb 18,55, az is 3 db ezres tétel

dalmata10 kedveli ezt.
  15. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Most láttam én is az új gazdakörit. Szuper, az utolsót kivéve holnap én is mindet meg fogom tudni csinálni. A gangnak köszönhetően még a múltkör bevásároltam abból ami nem volt. gesztenye, ginkó, karifagömb.:)
    Köszönet mindenkinek!

csio70, dalmata10, macska49 és 10 más kedveli ezt.
  16. Dyny

Dyny Fórumgróf

Ideje a versenyhatosaghoz fordulni, ez mar tisztan kartellezes:mad::mad:

Vagy pedig a sajat kezembe veszem az igazsagszolgaltatast, es amikor csak van lehetosegem, lepucolom a piacot eloluk.:D

17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én mostanában nem panaszkodom. Külföldről belépve rendszeresen járhatok moziba (otthonról ez nem így volt) - igaz, egy szót sem értek a reklámokból. xD Az Európai Bizottság Erasmusos videóit viszont megszerettem, mert jól "tejelnek" és még soha nem kellett fél órát várni a következő filmre. [​IMG]

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.15
    dalmata10, kekmaci75, macska49 és 15 más kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

csio70 kedveli ezt.
  19. mindennévfoglalt1280

mindennévfoglalt1280 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A megzabolázott zab az én piacomon is fellelhető, a 3.-tól a 17. oldalig 2000-es tételek 20,01 csp/db áron és ez nem azonos Dyny piacával, ugyanis az 5 farmom közül az egyiken szomszédok vagyunk, de nem ezen és megnéztem a többi farmomon is hasonló a helyzet. Valakik meghekkelték a piacot, vagy esetleg összefogva tiltakoznak valami ellen? :music:

20. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Nálam a cinegét 1640-tól 2650-ig árulják.
    A zab ár helyzet: van pár 2000-es 20,01-ért, 21,01-ért és rengeteg 2000-es csomag 28,01-ért.

csio70, dalmata10 és Dyny kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.