Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Egyet értek az előttem szólóval.... Nagyon remélem,hogy csak szomszédok által küldött ajándék valamiről lesz szó...
    Nem is attól tartok,hogy nekem nem sikerül,hanem,hogy a szomszédomnak nem rontsak el semmit....:oops:

Gio és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Már fogalmazom a levelet egy online hirdetési oldalra: használt, de még jó állapotban lévő pajta eladó.:D

Hiába fogok csak a kispadon ücsörögni a többséggel együtt a nagyok TOP versenyén, amire átrágom magam az "alap" feladatsoron, kongani fog az ürességtől a pajtám. Üresen meg minek álljon ott.:D

3. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok, jó estét minden játékosnak, fórumozónak!
    Nekem eddig, az online játékokban a kooperatív részekkel csak gondom volt! Ez a multi-móka, közös, kollektív dolog buktatókkal van tele!(Nem ér rá játszani vagy elvárja a társaság egy része, hogy a többiek cipeljék a célvonalig) Ráadásul semmit nem tudunk, a jutalomról amit a korall-sziget teljesítéséért kapnánk! Én még mindig a hasznos termőterület bevezetésének pártján állok! Bár soha nem lesz belőle semmi, vagy addigra nem fogok játszani. Több értelmét látnám.

4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Ez akkor jelentheti azt is hogy nagyon sók mindennel kell készülni?

babahalak kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Jónásnál most jelent meg:

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Már fogalmazom a levelet egy online hirdetési oldalra: használt, de még jó állapotban lévő pajta eladó.:D

Hiába fogok csak a kispadon ücsörögni a többséggel együtt a nagyok TOP versenyén, amire átrágom magam az "alap" feladatsoron, kongani fog az ürességtől a pajtám. Üresen meg minek álljon ott.:D

Na, ha ezt gyorsan megfejtjük a külföldiek előútt, akkor nyert ügyünk van

genka53 kedveli ezt.
  6. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,
    En is nagyon kivancsi varom a hireket, hogy miben is lesz szukseg a szomszedokra. Kivancsian, de inkabb tartva tole, mivel en eleg mas idozonaban jatszom mint a szomszedaim, ugyhogy ha valami osszehangolt akciokra van szukseg, akkor nem igazan tudom mit is csinalok.:oops:

7. dereret

dereret Fórumőrült

Jónás látomására egy esetleges megfejtés:
    mint általában, a TOP-ot egy event előzi meg,"alap feladatsor", ami úgy néz ki, hogy nagyon sok pajtacuccot fog kérni, így vagy elkezdünk most mindenből jól bevásárolni vagy éjjel-nappal ültetünk mindenfélét.
    De ha már az alaptól konghat a pajta, akkor mit pakolok be a TOP-ba???xDxDxDxD

genka53, _Cygnus_ és Claunyuszi kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

Hát, nem a kezdő gazdák számára lett kitalálva az event, az biztos.;)

dereret, babahalak, katinka és 4 más kedveli ezt.
  9. Málnahab

Málnahab Rutinos

A "mint általában" esetében érdemes volt akkor is elvégezni a megelőző feladatsort, ha nem akartál részt venni a TOP buliban? Vagy akkor felesleges még odakacsintani is?

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Eddig úgy volt hogy volt előtte egy event de oda ültetni kellett, nem kellett beadni semmit. Viszont: lehet hogy most nem csak ültetni kell hanem be is kell dobálni ??:p Szépen nézünk ki akkor.
    Szia. Lehet hogy pont az lesz a jó hogy 24 órás műszakban fogtok tudni dolgozni.;)

Pharmer500#2, _Cygnus_ és dereret kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

Ha jól emlékszem, ilyenkor lehetett az "alapban" megnyerni a csatni és egyéb klassz recepteket a többi jó dologgal együtt.

Jónás most írta a topicjában, hogy "hát nem a kezdő gazdáknak" lesz kitalálva az event.

Málnahab kedveli ezt.
  12. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok! Valamikor régen volt olyan, hogy a közösbe kellett bedobálni, és a csík ment felfelé. Miután a saját feladatot megcsináltad, akkor dobálhattál a közösbe. Én ilyenre gondolok most is.

13. Málnahab

Málnahab Rutinos

Az pedig milyen jó volna! :)

14. JósJónás

Szia!

Ahogy kedvenc női hangom mondaná: újratervezés :D

15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Hat erre a 24 oras muszakra nem is gondoltam:D es lehet tenyleg az lesz a joxD

_Cygnus_ kedveli ezt.
  16. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Üdv, végre, egy igazán jó hír :) tehát nem termelős, hanem már alapból bedobálós lesz, amit ha végig viszünk, akkor indulhatunk a top 500-ban? (kérdés, mi a nyeremény, megint megvehető lesz-e, érdemes-e érte pajtát kongatni - remélem, igen; és 500 lesz-e ama top, vagy több?).

dereret, babahalak és Bokalmgazda kedveli ezt.
  17. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

_Cygnus_, Gio és kukori80 kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

19. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Nagyon úgy fest, hogy az idén bele törik a bicskánk már az elején, ha eddig voltak is illúzióim, hogy esetleg belevágok a top 500-ba, ez Jónásunk jóslata után elmúlt :D

Gio kedveli ezt.
  20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    Tavaly, ha jól emlékszem, november végén volt a TOP500, a szüreti eventtel egybekötve... viszont a TOP-ban csak az indulhatott, aki az összes feladatot teljesítette...
    hát kíváncsian várom, idén mit találtak ki számunkra ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.