Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Az állatok keresésére indultam, de eltévedtem.

Dyny, csio70, énvagyok64 és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon igényes jósunk van, kényes ízléssel, talán holnap sikeresebbek leszünk. Én mára feladom, úgysem tudunk kibűvölni Jónásból semmit amit nem akar megosztani velünk. Nem időszerű még a kíváncsiságunk.:):)

Dyny, csio70, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez olyan mint egy házasság.. csak a pénz miatt nem érdemes csinálni, ha vannak érzelmek/érzések talán érdemes megfontolni.;)

Bözse, kekmaci75, *PalMa* és 6 más kedveli ezt.
  4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Akkor egy friss hír a piacról: - mókuskánál elszaladt az ár már a 4.000-et súrolja! ;)

Pikniktakaró 10.000 csp

csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Valóban, az igazi jósok nem dolgoznak hétvégén, majd hétfőn próbálkozunk újra xD

Dyny, benedekbobe63, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  6. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Pedig Ő akart rejtvényt készíteni, csak valamiért nem tetszett a mesénk.

Dyny, -gyöngy-581, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Remélem ezt a főnök nem hallotta meg, én csak holnapról írtamxDxD
    Nem találtuk el a címet, szereplőket, cselekményt, kiadót, nyomdát stb....:cry:

Dyny, benedekbobe63, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Dorka, szép estét számodra ! én mindig annak örülök, amit kapok, hogy miért ? -mert azt termelem saját célra is, aztán majd jó áron eladom, s ami nincs ---azt a bevételből megveszem. Annyira nem tragédia ez, hiszen azért legyünk őszinték, az ismertetőben is fel vannak sorolva az XL-es fák (is), tehát meglepetés nem érhet. Csak ugye reménykedünk, hogy minket talál el a szerencse, s megkapjuk a legújabbat. (Még annyit, kb. fél évig vártam sünodúra, -mert ugye a feladatba is kell-, megvettem a piacon, feladat teljesítve, s mostanra már 3 sünodúm van). Javaslatom, hogy amid van azt termeld, add el, s az árából vedd meg ami nincs. Mert pl. 1 db kökényfával hosszú hónapok mire megtermeled a feladatba.
    További jó játékot kívánok Neked, találd meg benne az örömet.

Dyny, kekmaci75, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Minél magasabbak az árak, annál jobban megéri termelni ezt-azt. Tehát nem vásárolnod kell, hanem termelni - és örülni fogsz az áremelkedéseknek.;)
    (Csak néhányan már elszoktak a termeléstől.)

Dyny, skalimaci, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Micsoda?xD:p
    Most jön a tavasz, a jó idő, ébredező természet, kirándulószezon :D

Dyny, kekmaci75, patakvera és 12 más kedveli ezt.
  11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Akkor szólok a többieknek, mert egyedül nem túl érdekes. Segíts nekik, hogy megtaláljanak.xD

Dyny, kekmaci75, patakvera és 11 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Nem találtunk el semmit , de
    a főnök mindent hall és lát :)
    Igen, meg az esős tavasz is [​IMG] brrrr. Remélem nem hagyod hogy sátor nélkül megázzunk :)

Dyny, kekmaci75, benedekbobe63 és 10 más kedveli ezt.
  13. Hermész

Hermész Junior szaki

Sziasztok!
    Tessék, egy mese, bár ez még kevés lesz szerintem. Saját iromány, tehát ez alapján ne vásároljatok! :)

Ma reggel a farm lakói a holló vad rikácsolására ébrednek. „Valami sötét árnyat láttam úszni a tóban! Olyan a farka, mint egy hódnak, de annál sokkal nagyobb és ijesztőbb volt!”

A kutyák gyorsan körülszimatolnak a parton, de úgy tűnik, bármi is volt az, már elhagyta a tavat. A lábnyomati azonban megtalálják, amelyek a pajta felé vezetnek. Ki látott még ilyet!? A lábain úszóhártya feszül! Csak nem az egyik halacska unta meg a vízi életmódot?

A pajtához közeledve az állatok döbbenten látják, hogy a pókok fejvesztve menekülnek. „Mégis mitől ijedtetek meg ennyire?” kérdi a jávorszarvas. „Egy nagy szőrös lény ment be a pajtába és felfalja a gyümölcsöket! Mi inkább nem húzunk ujjat vele.” felelik.

A pajtaajtóban hirtelen felbukkan egy csőr. A kacsákéhoz hasonlít, csak épp tízszer akkora. Pár másodperc múlva már az is látható, hogy kihez tartozik. A gyerekek kíváncsian, a felnőttek gyanakodva figyelik az új jövevényt - a farm állatai még nem láttak ilyen élőlényt. Végül a bölcs bagoly oszlatja el a kétségeket. „Ne aggódjatok, barátaim! Nem más ő, mint a kacsacsőrű emlős, aki a messzi Ausztráliából érkezett hozzánk.” Az állatok barátságosan üdvözlik, és bulit rendeznek az új lakó tiszteletére.

Tudom, kicsit erőltetett, de hát most dobtam össze, kb 5 perc alatt. :D
    Az 5 kiemelt állat lenne a lényeg. Az egyik az új állat lesz, a másik négy pedig még nem szerepelt az előző két feladatban. A hollót és a pókot azért vettem bele, mert a denevér is kellett a kivishez.
    De ahogy az elején is írtam, gondolom az 5 még kevés lesz. Itt is inkább 10-12 állatra lesz majd szükség.

Dyny, kekmaci75, KapaKata79 és 26 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Na igen, ez lenne a kérdésem hogy mi alapján választottad ki az állatokat?

Dyny, Kukackukac, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  15. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ez nagyon jól sikerült .... nem csodálkoznék, ha felvennének a fejlesztői csapatba :music:

Kukackukac, csio70, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

1000 szamár egyben a piacomon 2440/db áron.

csio70 és ntamas kedveli ezt.
  17. Hermész

Hermész Junior szaki

28 olyan állatunk van a farmon, amihez nem hagyományos úton lehet hozzájutni (titokól, event, horror, stb). Ezek közül 24 már szerepelt a Farkas szomszéd és a Láda titka feladatokban. A maradék négy a kutya, jávorszarvas, holló, pók. De ha az új feladathoz is csak titokállatok kellenek, akkor lesz ismétlődés is, mert ez még kevés.
    A kacsacsőrű az új állatka.
    Hal, kacsa, hód - ezekre hasonlít az új állat egy-egy része. Nem hozzávalóként írtam ezeket.
    A bagoly pedig csak körítés nálam. Kellett valaki, aki megmondja, hogy ki is ez az új jövevény. Gondoltam a kivire is, aki meghívta a farmra egyik déli szomszédját.

Dyny, kekmaci75, patakvera és 19 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Köszi, de én inkább megvárom Jónást :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.2.15
    Dyny, patakvera, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia Hermész lehet, hogy tévedek, de már többször is szó volt róla, hogy a kutya, holló, jávor és a pók nem titokállat. Pontosan ezért álltam le a találgatással, mert ezek még tényleg nem szerepeltek, de eventnyeremények voltak és nem titkosak. Tehát az eszem azt mondja, hogy most sem szerepelhetnek, ha szűkebb értelemben nézzük a titokólakat. Kukori is pontosan ezt fejezi ki a fenti hsz-ben. Persze ettől még szerepelhetnek, de akkor véleményem szerint az nem titokólas feladatsor lesz.:)

Dyny, patakvera, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  20. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

1900-ért volt kint farkas :D
    Sajna csak 3x3db.

kekmaci75, csio70, Numiz és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.