Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    A "Láda titka" gazdaköri bevezetése óta.:)

Baby72 kedveli ezt.
  2. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A láda titka-feladatsorhoz is kell, meg a 3.képregényes feladathoz (Le Röfivel) is szokta kérni a rendszer!

csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. szalaip

szalaip Fórumprofi

Nem is nagyon néztem eddig, de ma valahogy ránéztem és csak pislogtam mint pocok a lisztben, hogy micsooodaaa:D

csio70, kutyaszálló, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  4. Bözse

Bözse Rutinos

Mindenki szeretne rengetegért eladni és fillérekért vásárolni. Ebben szerintem mindannyian egységesen gondolkozunk. Én is ezt preferálom, ha kibattyogok a főtéren a piacra. Itt nem is veszem zokon, mert ez 1 játék. De amikor a VV-ben (nem a tévésben, azzal nem butítom magam) is ez a trend?! A 7végén idejött hozzám 1 pasi, hogy megvenné a kecskéimet. Mondom meggondolom a dolgot, meg szétnézek a neten, hogy mennyi az annyi a kecske bizniszben. Már akkor sipákolt:cry:, hogy jujj de drága a Jófogás (Apropó, komplett falut is lehet bérelni 210 000 Ft/napért. Szinte ingyen van!:D), ám nem mondott konkrét árat. Megnéztem több ajánlatot, sőt még a kecske.hu-ra is felmentem. Nem vicc van ilyen!:) Így kiokosodva és felkészülten vágtam bele az ár tárgyalásba. Az ilyen típusú kecskéket (szánentáli, 4 láb meghajtásos, 2 szarvval ellátott a fején, szériatartozékként alul tőggyel) 15-ért kínálják a hirdetésekben. A web oldalon 800 Ft/kg élősúlyban határozzák meg a rátehető árcédulát. Na most az enyémek full extrásak, jól tartottak, legalább 25-30 kg-osak. Tehát 20-24 ezer környékiek. Gondoltam nem megyek át kapzsiba, 15-ért odaadom darabját. Ha levágja őket (bár nagyon sajnáltam volna mindkettőt), akkor 15-20 kiló húst el tud adni 1200-1500-as áron 20-30 ezerért. Tehát van rajta haszna. Miután ezt felvezettem az ürgének, belemondta a képembe a saját árát: 5000 azaz ötezer Ft!!!!:mad: Ha ezt 1 dühkezelési problémákkal küszködő hímneműnek adja elő, akkor jó eséllyel a fal adja a másikat típusú találkozásban lett volna része.;)xD Bírom, hogy amiért 2-vel kezdődik a személyi számom, azt gondolják az 1esek a faluban, hogy 1 tök van a fejemben. Mikor udvariasan kikértem magamnak (tényleg, ilyen jól nevelt vagyok), akkor nagy kegyesen azt mondta: na jól van adok érte 6 ezret.>:( Én meg még mindig kultúráltan nem emlegettem fel egyik hozzátartozóját sem semmilyen vonatkozásban, hanem elköszöntem. Mondjuk inkább meg kellett volna kérdeznem, hogy csp-be akar-e fizetni, vagy esetleg plüss kecskét keres megvételre. Hosszú idő óta először bementem a gköri megbízásokba és ráébredtem, hogy magával Menyét Menyussal találkoztam élőben és személyesen. Bakker, én meg elfelejtettem autogrammot kérni tőle!:eek::pxD

5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Hmmm.... annyi biztos, nálam a piacon elfogyott a pók xD a denevér ára 3x annyiba kerül mint szokott :p + a szentjánosbogárért is jóval többet kell költenio_O

csio70, szemike50, macska49 és 4 más kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Kész vagyok!

[​IMG] [​IMG]

Mai napra ennyi elég.........:cry::cry:xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 24.2.15
    csio70, anci091551, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Mert még nem vették ki a feladatból a szentjaniröptetőt;)

csio70, iboly54, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  8. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

xD
    szét nevettem magam a történteken xDxDxDxD

Fokhagyma mire kell 500-as tételben tudja valaki :oops: 2x500-ból már 1 csomagot el is vittek:eek:

9. Baby72

15-öt nekem is megérne, bár gyanítom, nem éreznék jól magukat a panelben:sleepy: még a bundájukat is ledobnák ijedtükben a 23 fokban;)

LBetti, szemike50, kekmaci75 és 3 más kedveli ezt.
  10. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Pedig az állambácsi ettől az évtől engedélyezte az állatok - akár a panelben tartását is - gondoltunk 1-2 disznó elfér az erkélyen - ha már a farmra nem fog kiférni :D:D

csio70, LBetti, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  11. Bözse

Bözse Rutinos

Nem vennék mérget rá, hogy nem tudnának beilleszkedni.;) Autóval hoztam haza őket, de épp nem tudtam futót szerezni, így a hátsó ülésen utaztak. A házat állandóan zárnom kell, mert mindig be akarnak jönni. Lili tudja, hogy le kell nyomnia a kilincset és úgy nyílik az ajtó. Volt hogy szinte egész éjjel a kinyitásával próbálkozott.o_O:sleepy: Ha gépezek mint most, akkor a teraszról az ablakon bámul be. A postaládát is ki tudják nyitni, így eléggé szelektáltan kapom meg a leveleimet.:p Kicsit hülyén veszi ki magát, amikor magyarázkodom, hogy a bio fűnyíróm (én így hívom őket) bekajálta amit küldtek. Ha Téged nem zavar, hogy felugrálnak mindenre és biztos helyre tudod zárni a pék termékeket, pl kenyér és társai, mert azért nagyon odavannak, akkor részemről áll az alku.:D Kézből esznek és szeretik, ha a fülüket vakargatja az ember. Ja és a fejüket a szarvuknál. Ez utóbbit előnyösen lehet használni helyváltoztatásra is. Már hogy megfogod és azzal húzod magad után. Ám elég makacs állatok, így ez időnként elég körülményes.:wuerg: Imádják a banán és dinnyehéjat, a különböző reklám újságokat és a kukoricát. A többit majd kitapasztalod. Szeretnek napozni. Ha Hozzád keveset süt be a nap, akkor ideje beruháznod 1 szoláriumba, hogy jól érezzék magukat. És persze kérek skype elérhetőséget is, hogy a későbbiekben majd tudjak velük beszélni. Ha liftes házban laksz, akkor bepróbálkozhatsz a lift kezelésének oktatásával is. Nagyjából indulásnak ennyi!

csio70, PocsékFarmer, LBetti és 14 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Malacom van, tengeri:);) kicsi a fogyasztása és a helyigénye is. Az igaz, hogy tejet viszont nem ad:p

csio70, PocsékFarmer, LBetti és 4 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Csöpi ! Gazdaköri feladat - Kertészeti kiállítás, vagy talán még a Gazda sorsa is azt kér, jó nagy mennyiségben.

-gyöngy-581 és Csöpi02 kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam az egyik cicám volt ajtónyitogató. Minden kilincset függőlegesbe kellett állítani, így nehezebben ment neki, de ha nagyon akarta így is sikerült.
    A piacon trágyából árultam pár százezer csp-t, de rögtön el is költöttem állatokra.

csio70, PocsékFarmer, kontra.sz és 7 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Felülvizsgáltam a kijelentésemet ennek tükrében;) napos, tágas, meleg a lakás - ami a szoláriumot illeti - a természetes D vitaminra szavazok, nem a művire és nem is káros annyira ablakon keresztül. Tekintettel arra, hogy üvegezett az erkély, ha hűvösre vágynának az erkélyajtó kezelésének betanulása után - ki is mehetnének levegőzni. A simi garantált, csak Manó a tengerimalac nézne nagyokatxD Gondolom ezeknek az intelligens állatoknak a hűtő sem ellenfél így önkiszolgáló üzemmódban intéznék az étkezéseket;) Lift van. Szerinted ha leengedném Őket, mennyi idő után találnának vissza? Mert lássuk be, érdekesen néznék ki 2 pórázon sétáltatott kecskével xDxD;) A dinnyehéjon lehet összevesznének - a malacka is imádja - de még ezt sem venném biztosra.

csio70, Marika312, kontra.sz és 4 más kedveli ezt.
  16. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

A vámpírok ellen :)

17. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

18. Baby72

csio70, kekmaci75, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Nem tudom, mi van nálam a piacon, de mindent visznekxD pedig hóvége van:)

Kökény, mandulafenyőmag, ginkó, karigömb készletem felvásárolták;)

csio70, Marika312, Bözse és 3 más kedveli ezt.
  20. Bözse

Bözse Rutinos

A felmerült új paraméterek alapján a javaslatom: a hűtőre lakat, de vmi komolyabb, mert nem az a feladós típusú a banda.:pxD Manóval kapcsolatosan szükségesek hathatósabb óvintézkedések, mert elég apró és ezáltal sérülékeny is a kecskékkel szemben.:eek: Bár nem igazán vérengzőek, inkább figyelmetlennek mondanám őket a kisebb állatokkal szemben. Pár csibe bánta már a velük való találkozást.:cry: Nálam a sétálásban vannak önkiszolgáló üzemmódban jelenleg, de mindig hazajönnek.:D A pórázon korzózás menne szerintem és Ti lennétek a lakótelep sztárjai. Hogy ki mit szólna ehhez, én nem foglalkozom ilyenekkel.;) A kerítésen való átugrálásukat lánccal oldottam meg. De nincsenek helyhez kötve. Ők a lánc egyik végén, a másikon 1 használt autógumi (így lehet öko tudatosan és alternatív módon hasznosítani). Ez megakadályozza az ugrabugrát, de teljes mozgásteret ad nekik. Saját fejlesztésű találmány, mely most lép majd a 2.0 verzióba. A láncot a nyaki részen használt slag darabon vezetem át, megakadályozandó a beakadásos incidensekből származó kisebesedést. Sajna az 1 éves intenzív használattól elkopott és eltörött a lánc, a jövő héten eszközlöm az újabb beruházást. Hogy a szomszédok mit gondolnak a mentális állapotomról?o_O :wuerg:Halvány ködfoltom sincs róla.:D Engem csak 1 érdekel, bevált.;)xD Aki jobb, netán olcsóbb módszert mond, annak
    [​IMG] x[​IMG]
    köszönetem. Ez nem kecskés, de nagyon cuki:

Dyny, Esztike9809, csio70 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.