Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözse

Bözse Rutinos

Varun eléggé hiperaktívnak tűnik.:eek: Szerintem szerinte nem ő gyors, hanem mi vagyunk túl lassúak.:oops: Bennem már régóta megfogalmazódott Vele kapcsolatban 1 kérdés, csak még eddig nem írtam le. De most érzem eljött az alkalom: Varun! Warum?!o_O Azok kedvéért akik nem németesek, leírom magyarul is, csak úgy nem poén: Varun! Miért?

2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó éjszakát [​IMG]

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehet, hogy leszünk egy páran akik nem bírják majd a tempót és lemorzsolódunk szép lassan, pedig már felküzdöttem magam a 94. szintig.... de közel sem biztos hogy a 95.et is elérem:(

4. Bözse

Bözse Rutinos

Keresni akartam 1 'Jó éjszakát!' képet, hogy stílusosan búcsúzzak el.;) Majdnem én is orgona macis kis egerét raktam fel, de még időben észrevettem, hogy az már foglalt.:D És a kutakodásom közben ebbe futottam bele.o_O Ez új dimenzióba emeli a 'Kicsi a világ!' fogalmát.

farmer221278, Dyny, dalmata10 és 9 más kedveli ezt.
  5. iboly54

[​IMG] nagyon jó Vagy BözsexD

[​IMG] Jó éjszakát.... szép álmokat!

Dyny, dalmata10, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Mivel hamarabb fognak bennünket rémnövényekkel bombázni, mint új ólakkal, felmerülhet egy kérdés. Mire készüljönk hétvégén egy kis rejtvény?
    Mielőtt könnyen lesöpörnénk a kérdést, egy apró emlékeztető: új rémséges gazdaköri is várható belátható időn belül:);)

csio70, macska49, farmer221278 és 15 más kedveli ezt.
  7. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Jónás nagy kérdésem lenne, hogy igyekezni kell-e a gazdakörivel,vagy.lazán.vehetjük :p:)

farmer221278, dalmata10, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jöjjenek akkor a rémnövények.:D

macska49, Dyny, dalmata10 és 7 más kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Orgona ! köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi.

farmer221278, dalmata10 és iboly54 kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Remélem nem a lábgombához hoznak egy hajkorpát! Agyvelőhöz, velőscsontot!
    Nekem ugyan kész az összes rémségesem, na de alig van valami a pajtámban még belőlük. Idő még nem volt a feltöltekezésre.

betjoli, macska49, farmer221278 és 15 más kedveli ezt.
  11. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

nálam is ennyiért lehetne kitenni, valaki majd csak megkezdi az eladást, onnantól meg uccu felfelé az ára ;) most egész véletlenül az eladói oldalon állnék, tehát nem bánnám ;) a bahamás ame akármit pedig potom 1273-ért lehetne eladni

csio70 kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerintem lazán vehetjük, csak ha jól emlékszem lesz ott egy BTP-ot adó kitehető, azt nem mindegy mikor szerezzük meg, főleg úgy hogy ingyen van. A titokállatokból meg pénzt csinálhatnánk, igaz már nem is merek semmit eladni.:cry:

farmer221278, Numiz, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  13. Csöpi02

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.2.15
    csio70, macska49, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukac ! nekem még maradt rémséges feladat, mert azon az egy napon nem tudok "rengeteget" termelni, megcsináltam a Rémséges üzlet felsőhorra a kitehetőket,még külön múmiamedvéket, mert ez 2X1-es kitehető más felhősorokra....démonihoz növényeket előre letermelni..... vagyis sokkal több idő kellene a rémséges növényes termelésére.

Numiz, Dyny, dalmata10 és 7 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ez teljesen egyéni, ki hogyan áll hozzá, neki éppen mi a fontos. Ha tippelnem kellene, a többség nem fog vele kapkodni.

Jut eszembe: pénteken érkezik majd az új naptár.:)

macska49, farmer221278, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  16. Csöpi02

köszönöm a választ és infot, megnyugodtam, a felrakásba meg belerázodom majd idővel ;):)

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kérjük szépen a rejtvényt, kíváncsi lennék rá, hogy milyen lesz az új rémséges, de a titokállatok is nagyon érdekelnek, úgyhogy rád hagyatkozom a döntésben, hogy mi legyen a témája.

wiktorka17, szemike50, dalmata10 és 3 más kedveli ezt.
  18. anita219

anita219 Fórum mestere

Szép jó reggelt mindenkinek.

Nem lenne itt a tempóval semmi gond,ha lenne elég területünk mindenre. :) De egyenlőre(legalábbis nálam) vagy ültetek,vagy etetek. Ha mindkettőt próbálnám egyszerre semmi nem szaporodna.

19. iboly54

[​IMG] Jó reggelt szép napot mindenkinek!
    Szia Anita! Az a baj, hogy amúgy is nagyon kis területek vannak.... a teliholdasra pedig csak annak töredéke jut:oops: BP-nek azon kéne törni a buksiját (mielőtt feladatok áradatával halmoznak el )hogyan bővítsen területet...... a körülményeket kellene javítani ( területek, hibák, lassú játék.... stb):oops: nagyon ügyesen kell taktikázni ahhoz, hogy haladni tudjunk és mindenből legyen a pajtánkban elegendő mennyiség:music: ez lassan már művészet leszxD

20. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A hibák, lassúság javításával, és még azért a teliholdassal is egyetértek, de azt se feledjük el, hogy ha mindenkinek bőven lenne területe mindenre, akkor nem lenne kihívás a játékban, nem lehetne piacozni, stb. Egyszerűen csak az unalmas tömegtermelés menne mindenhol.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.