Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nekem sikerült egy csomó fatermést eladni, mióta a migrénes feladatsor megjelent. Volt rendesen, több 10.000 ezekből, így inkább túladtam rajtuk. Majd leesik ezeknek az ára is, úgyhogy itt volt az ideje az évek alatt felhalmozott készletektől megszabadulnom. Állatokat és fákat tartok csak a farmon, bahamán növényezem a gazdakörihez, némi állattal kiegészítve. Venni nem nagyon szoktam az utóbbi időben, szerencsére olyan feladatok voltak amit meg tudtam oldani saját készletből.
    Titkos állataim mind megvannak, azokat termelgetem. Narancs, piros és rózsa állatokat adó ólak vannak kint, terményeim 100 db körül vannak, ha kell tudok venni hozzá.
    Ne keseredj el, lehet taktikát kell váltani, átgondolni, hogyan tudsz jobban kijönni az adott helyzetből. Sikerülni fog meglátod:)

Dyny, csio70, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  2. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

A remény hal meg utoljára:)

Dyny, _Cygnus_, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nem tudom, hogy Jónásnak tetszik-e, nekem nagyon. Szemléletes, színes, érdekes, gratulálok.

sziszi1965, Coff66, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  4. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

erre én is nagyon érdeklődő lennék, mert azt hiszem sok sok lappal ezelőtt 1x már tisztázódtak a levesmester 2 nek a belevalói...o_O
    most meg ilyen szemekkel meredek a monitorra, hogy mégsem?? segitség:oops::cry:

Dyny, iboly54, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  5. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Estét/Napot kívánok Mindenkinek!!!

dereret, gratu-matu a kockához és a lasztihoz!!!!
    Reggel elkezdtem visszaolvasni a tegnapot, kiírtam a számsort, osztottam-szoroztam,nem sikerált semmisemnem.... Tovább olvastam.... Megtaláltalak :)))
    Azért azt nem sokan mondhatják L Magukról, hogy Rubik és Pötyi - tulajdonosok is egyben :)))

Titokzatos eventtel kapcsiban van egy mindenki által érezhető megérzésem: Kacsacsőrű jön, gazdikörivel és ezzel a ragsztóbalhéval (megint lesz gondunk a pálcikához hasonló fémhulladék beszerzésével kapcsolatban)
    Breki felhívta Ciklon figyelmét a jövő 7végi tenyésztésre.. Szeretnék órákat venni én is, Brekkencs, ha lehet :) Beszkennelem a bizikéimet, hogy elhidd, jó tanuló voltam/vagyok :)

Napéj1enlőség... Nya, ezzel aztán most +fogott a BP, de Jónás-Apu is....
    Mi vár Ránk? Szeretnék egy leheletnyi rejtvényt kapni ezzel kapcsiban.... Ha lehet....
    (dereret, wiktorka, Dyny megoldja :) )

kekmaci75, Dyny, Tündégbogár és 9 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szeretném tudni, hogy mennyiért látjátok a piacon az amherstiát? Nálam 5900-nál van az alsó ára.

levianyu1 kedveli ezt.
  7. Baby72

Nálam 7500 csp/db a legolcsóbb.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. levianyu1

levianyu1 Aktív író

6679,70 :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gyöngy ! Amherstia nálam : jelenleg 6.679,70 csp, a 30 oldalnyi árú van - 10.900 csp a vége. Délelőtt 5.400 csp-ért is láttam.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam egy darab sincs, 6400-ért tudnám kitenni.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az új kisállat a kacsacsőrű emlős. :) Sokszor mi is túlkombinálunk mindent.:D
    Annyira szeretlek ilyenkor!:D:p Volt ott egy kérdés, amire mindenki várta a választ, de miért is azt vetted volna észre?xD
    Remélem, nincs harag. Csak azért mertem poénkodni veled, mert közülünk valónak tartottalak, de tettem szmájlit, hogy lásd, nem gondoltam komolyan.
    Azért mindig tudtuk, hogy amire Te rábólintasz, az már több mint pletyka.:)
    Nem tudtam mi következik ilyen hosszú bevezető után, de ennyi eventtel én már nem merem megjósolni, mikor lépek szintet. Pedig kéne csipkedjem magam, mert a szomszédom szégyenszemre kielőz.xD

Dyny, -orgona-, Tündégbogár és 11 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Nálam nincs a piacon. Mi mindig hátul kullogunk.

Lackó, Mikszafarm nagyok vagytok! Köszönöm Nektek a táblázatokat! :)

genka53, ntamas, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Kószi, de nem csak az a 3-4 gangos itt a jó megfejtó, hanem szinte bármelyikünk, csak legyen épp fórumközelben, jó nyomon induljon el és a többi már csak hab a .. jut is eszembe, még Málnahab is klassz megfejtő, és persze neked is van ám már kockád Jónástól, meg Cygnusnak is, és még sokan másoknak.
    Mennyi kocka xDxDxD Csak jutna eszembe, hogy milyen kiváltsággal jár egy-egy ilyen birtoklása:oops:xD
    Tudja valaki egyáltalán, hogy mit "ér" ? Jónástól lehet kérdezni valamit és neki azt kertelés nélkül meg kell válaszolnia ?xD vagy nem tudom..., de az ötlet jóxD

kekmaci75, Dyny, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek, nem idéztem be senkit, túl sok helyet foglalt volna el, ezek szerint nem drágább a piacomon többi piacnál, de legalább van:)

Dyny, _Cygnus_, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

A labdáért lehet kérdezni, úgyhogy még van egy beváltatlan kérdésed.:) Mi nem láttunk azóta kérdést Tőled.:D

Dyny, Jucus19, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  16. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szép estét mindenkinek!:)
    Végre van egy kis időm írogatni is, nem csak gyors olvasni:)
    Először is jobbulást kívánok minden betegnek!
    A napéjevent engem is érdekelne. A nevén kívül asszem semmit nem tudni róla:(
    A titokevent kb 48 órás lesz. Vajon mit és menyit kel beadni?:sleepy:
    Lesz a kacsacsörü és még mi??????:mad:Az ólat kapjuk meg vagy a terményesét?

kekmaci75, Dyny, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Az ötlet jóóó, de..erre Jónás fog mutatni Neked egy nagy fityiszt xD
    Jelentem nem olvastam vissza, ha valaki kapott ma kockát az jelentkezzen !xD
    Szia Nóci:) Kérdezni lehet csak nem kapunk rá választ xD

kekmaci75, Dyny, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Én se láttam, te se láttál, akkor tényleg kérdezni lehet a fociért ?xD
    És mennyit ?xD
    Mert ha csak 1 mondatban, akkor én tudok ám szép hosszúúú tómondatokban is kérdeznixD

kekmaci75, Dyny, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  19. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Köszönöm :) örülök. hogy tetszett :)

_Cygnus_, kukori80 és szemike50 kedveli ezt.
  20. Baby72

Lássuk a cinegét..xD

kekmaci75, sziszi1965, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.