Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, Igen, most is 10-15 db Ló, Tehén, Disznó, stb. kellett, .... de a hosszú érésű ólak állataiból is ennyit kérjenek....ez nagyon jó lenne. Szeretnénk akkor az eventet és teljesíteni is tudnánk.

Dyny, wiktorka17, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

Régebben a lengyelek írtak erről az új titokállatról olyat, hogy egy 3 részes valamivel érkezik.
    A 9-es számot Jónás dobta be, és megspékelte olyannal, hogy ha répmségesnek érezzük a beadandókat, akkor nyugodtan szorozzuk meg kettővel.
    Ebből nekünk az jött át, hogy ide is - oda is szinte ugyanaz a 9 titkos kell.
    Nagyjából itt tartunk.

Dyny, kekmaci75, Palacsintax és 13 más kedveli ezt.
  3. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

Engem az sem érdekel, ha a kivit meg a farkast 100.000 csp/db áron tudnám megvenni, és legalább 20 kéne belőlük, ha mondjuk a nyeremény egy 50%-os tp-t biztosító makkos mókus lenne. mint amit2010-ben a szüretifesztivál top500 résztvevője kapott. :D Amit kapnánk érte az sem elhanyagolandó. Sztem. :)

Dyny, kukori80, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  4. Bernadetti

Bernadetti Aktív író

ÁÁÁ így már érteném, hogy miért kell megszorozni kettővel :D Hát én valszeg kihagyom majd, de azért kíváncsi vagyok Jónás mit mond majd az eddig elhangzott állat tippekre. Köszi a felvilágosítást, kedves Dereret. :)

Dyny, wiktorka17, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Melyik bolygóról jöttél ?xDxD
    Majd kapunk 3 titokólat, amiből előbújik nálam 2 tojástojó és 1 sárga tyúkólxDxD, de kit érdekel majd az én keserú sorsom:cry::cry:xD
    A lényeg, hogy ez az event is kipipálva és 2 nap múlva már a feledés homálya...xD

Dyny, kekmaci75, icus08 és 19 más kedveli ezt.
  6. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

ÚGY LEGYEN !!! :D

7. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

De Jónás azt is írta,hogy már mindent tudunk,csak senki sem meri leírni. Akkor most mi van????? :cry::cry::cry:

kekmaci75, kukori80, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  8. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én a titokólból még szoktam kapni tehenészetet is.:D

magdi06, kukori80, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  9. dereret

dereret Fórumőrült

A mázlista ! xDxDxD

kekmaci75, Kriszti, CsakJucinak12 és 14 más kedveli ezt.
  10. Bözse

Bözse Rutinos

Annyi itt a találgatás, mint égen a csillag!:p És utána nehéz megtalálni, hogy jól emlékszem-e amire egyáltalán emlékszem.o_O Mert ugye nekem is vannak gyöngeségeim. Ilyen pl a memóriám.... Mit is akartam mondani? Ja igen, amúgy időnként a memóriámmal apróbb zűrök vannak. Néha 1-1 újra bootolás elkelne nálam is. Bár az op rendszer frissítése is aktuális már.;)xD Na szóval ezért jegyzetelek. Ha vmi konkrét infó megjelenik az erdőben, akkor átmentem Word-be. Azt viszont nem írtam mellé, hogy kitől is van.:oops: Amit Lackó írt (Kivi-farkas-kakas-béka-sün-gólya-galamb-mosómedve), arra talán azért nem reagál Jónás, mert már előbb tisztázva lett, hogy a Nóci által kirakott (denevér, szentjani, béka, rénszarvas, kenguru, egér, galamb) jószágok nem stimmelnek. Így a béka és a galamb (béke galamb?!xD) kiesik. Ha vmiben tévedtem, akkor mea culpa, ha nem, hát akkor nem. Nem bírom ki, hogy ne hozzak vmi vidámságot, arra a sok szomorúságra, amit az előbb felraktam.
    Jónás apó, esetleg a videón szereplők között van találat?

Dyny, kekmaci75, Matildka15 és 14 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Úgyis gyűjtöd őket mint én a sárga angórát:p

wiktorka17, genka53, énvagyok64 és 8 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Leírtam: farkas, kivi, kakas...:D
    Az már mindjárt jobb!xDxD Érdemes dolgozni miatta.:D

Dyny, kekmaci75, icus08 és 14 más kedveli ezt.
  13. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én is bekapcsolódok a találgatásokba az erdő szélén :jávorszarvas,farkas,holló,pók:sleepy:

wiktorka17, dereret és LBetti kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A farkas kivételével a többire azt mondta Jónás az Orgona hozzászólására reagálva, hogy nem jó.

Dyny, kukori80, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Ebből tarts meg egyet, a többi Hermész kitalált meséjéből bejárta már az egész Világot, de nem kellenek most.xD

Dyny, kekmaci75, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!
    Csak 2 napig nem voltam aktívan a gangon, de 10 oldalt kellett visszaolvasnom ;) mit mondjak, jókat derültem a hozzászólásaitokon xD formában van mindenki ;) kivim és sünim nincs... nálam a kakas volt a favorit :D
    Szeretném megköszönni mindenkinek hogy lelkileg támogattatok a lányommal kapcsolatban :) Baby,Cygnus,Böbe,mimi,Marika,Iboly,
    http://sharon.honlapepito.hu/tarhely/sharon/kepeslap/96346.gif

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.3.15
    Dyny, iboly54, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  17. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

Ajjjajjj:) miért érzem azt, hogy még csak szomjasnak sem vagyunk szomjasak, de elvisznek megitatni,és szomjasan kerülünk vissza???:DxD

Utoljára szerkesztett: 1.3.15
    kekmaci75, sziszi1965, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pontosan ezért feszegettem én is a nyeremények kérdését, csak Jónás elveszett, de reméljük jönni fog, és kisüt a nap. Bár ilyen nyereményekben én nem reménykedem:).

skalimaci, Dyny, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Bibibí - én Angórasimogatót is kapok....

Dyny, Ria5805, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Jónás nem mond semmit, sziesztázik, mert szerintem úgy gondolja, hogy már mindent elmondott, csak mi nem tudjuk kihámozni belőle az igazságot. De akkor kivel van a baj?

Dyny, kukori80, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.