Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem abban a nyitogatósban lesz felhő is;)

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Szívesen eláznék akár bőrig is. A mostani TOP is adhatott volna legalább egy felhőt, emlékeztetőül.:)
    A bedobálások utánni ládákból nekem semmi érdemleges nem jön.
    Érdekességként egy arany ládában 6 zokni volt. Khm, khm. khm.:(

-Fülemüle-70, Domos52, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Advent környékén hasznos a zokni:p Én is kaptam:wuerg:
    Legalább lesz mit kitenni a Télapónak;)

Jó kis felhőt kaptunk;)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szüreti-holdfesztivál-felhősor-vásár-2018-november.17434/#post-940925

sőőőt még egyet...
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/arkádia-felhősor-vásár.17435/#post-940947

Utoljára szerkesztett: 27.11.18
    -Fülemüle-70, Gio, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  4. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Jók a Palika által feltett képek. ;)
    Vajon melyik területen szafarizunk? 3 bahás ???

5. Tisserand

Tisserand Utánpótlás-írogató

"Egy kis útikönyv a szafarira készülőknek: kulacsot nem kell vinni, lesz majd eső. Természetesen bahás buli lesz, de még ott is válogatósak: ahol sok víz van, az kiesik. Mivel ilyen messze kell utazni, a pajtát nem vihetjük magunkkal. Szerencsére nem is kell"

-Fülemüle-70, R.Daneel, Gio és 9 más kedveli ezt.
  6. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Szia Holdfény!
    Szeretném,ha megírnád,hogy melyik kitehető hiányzik a felhősorra, és én szívesen segítek.Ha meg van nekem, elküldöm Neked cserenapkor,csak akkor figyelmeztetni kellene, mert elfelejtem.
    Üdvözlettel -picikefarm-

-Fülemüle-70 és csio70 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Köszönöm kedves felajánlásod;)
    De félre értetted;)... nem 16 kitehető hanem 16 komplett felhő hiányzik... :oops:
    Volt egy év amikor nem igazán eventeztem...
    Később voltak olyan akciók amikor retro felhőket lehetett megvásárolni... :p de akkor ezek nem szerepeltek a kínálatban...:wuerg:
    S van egy olyan érzésem, hogy már nem is térnek vissza... mert max a gyűjtőknek érdekesek.. a haladást nem igazán támogatják:music:

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Genka, Holdfény és Sali!:)
    Először is nagyon szépen köszönöm, de dicséret inkább egy kedves farm barátomnak, Alexnek köszönhető.:)
    Tavaly csinálta, azóta őrzöm és használom.:)
    Őszinte leszek, még olyan friss a decemberi téma, hogy még semmi infóm róla.:sleepy:
    Ezek az első nagyobb képek decemberről, majd remélhetőleg szépen sorban jönnek a pletykák.:music:;)
    Elviekben ezek a képek, valami gazdaköris eventhez tartozhatnak.
    Lehet, hogy négy részes lesz, ahogy az adventi gyertya jelképezi a képen.:music:

9. -Palika17-

Sziasztok!:)
    Ha már a témánál vagyunk, további képek.:D;)
    Nocsak, akkor mégis jól gondoltam, ez valami négy részes adventi event lesz a Gazdakörben.:music:
    Hűm, a képen látni egy adventi gyertya kitehetőt is, úgy látszik TP-t ad majd. :p
    Már csak arra leszek kíváncsi, hogy milyen hosszú lesz, ez az event.:music:
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

10. -Holdfeny-.

Advent 4 hetes.... ez sem lehet hosszabb...

11. -Palika17-

Szia Holdfény!:)

Az biztos.:):D Úgy értem, hogy egy átlagos 6-7 napig tartó event, vagy ahogy íród 4 héten keresztül tartó lesz e. A több event növényből a képen kiindulva.

12. -Holdfeny-.

Egyhangúlag megszavazom... legyen 24 napos:music:... aztán 12 nap atatt lezavarjuk8).... és várjuk a ráadást:p

-Fülemüle-70, ljanika6, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. -Palika17-

Most jövök egy kis friss kiegészítéssel, ami egyben a válasz a dologra.;):music:

Új küldetések jelennek meg a szövetkezetben "Zosia Koszorúja" néven.
    Szeretnétek, ha a karácsony hamarabb jönne? :music:
    A karácsony előtt minden hétvégén az eventben megjelenik egy új feladat, hogy nagyszerű nyereményeket nyerhessetek!

Mindenki meg akarja nyerni a Zosia-versenyt a legjobb koszorúért! Különösen Borsty.

Folytassa a legszebb koszorú keresését, és nézz át Lenny Lepus válla felett. Nyerni fog a nyúl tudós? Az idő fogja megmondani!

Csatlakozz a versenyhez! Nyerj nagyszerű nyereményeket és derítsd ki, kihez tartozik a legszebb koszorú. Jó szórakozást!;)

14. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

óó ;)
    Akkor remélhetőleg 2 területen nem kell sokat dolgoznunk

15. -Holdfeny-.

Jónak tűnik;) Itt van már?

16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Valahol azt olvastam hogy oroszlán, krokodil és tigris kell az evethez :) Vagy másik eventrol volt szó?

17. -Palika17-

Szia Holdfény!:)
    Szép aláírásod lett.:)
    Hát valamikor egyszer biztos ide ér.;) Apropó, elviekben a naptár is megérkezik, majd a héten valamelyik nap.:music:

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Palika :D
    Igen rejtvényes lettél ma.. ;) Valamelyik nap? :) Nem december első napjának éjfélétől lesz a naptár indulása ahogy évek óta mindig? :D:D:music:

19. -Palika17-

Szia Gyöngy!:)
    Hűm, ez attól függ, hogy melyik naptárról beszélünk.:music::D
    Jelenleg az Eventnaptárra gondoltam.;):)
    No, de igen, az akkor kezdődik.:)

Sziasztok!:)
    Akkor folytassuk a témát.:):p
    A szöveg szerint, az event növényeket a Bahamaramán fogjuk termelni, illetve csomagokban is lehet majd szerezni.:music:
    Továbbá a nyeremény, azaz az adventi koszorú a képen, egy egymásra rakható fejlesztésű lesz.;)

[​IMG][​IMG][​IMG]

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
  20. -Holdfeny-.

Hm.. vajon ma mennyi eventismertető érkezik?
    Naptár.. és Adventi küldetés... valószínűsíthető;)

-Fülemüle-70 és pormacska1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.