Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kosarakból ezek az állatok figyelnek a pandával egyetemben....:music: szerintem simán erre gondolt...:p

2. Tisserand

Tisserand Utánpótlás-írogató

"Nem minden tenyésztés neonos, ez már csak egy ilyen világ" #486

juliannakoczkas, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Ninett!
    Ezek láttán gondolom a disznó és ló tenyésztést illetve a vásárlásukat.:)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

De aki tisztában van a dolgokkal azok nem zavarodnak össze ilyen olyan "kacsák" láttán!;)

HéricsBáró, nagymami2, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó, én nem is fogok... :) De más esetleg igen. :)

5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sajnos, nekem egyik sincs, biztos 2017 október előtti.

juliannakoczkas, -Fülemüle-70 és Imi* kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban 2017 október előttiek egyszerre neonosodtak.:)
    Pontosan itt olvashatsz róluk. Itt szerezhettünk először ilyen ólakat.
    De egy neon lóistállót még itt is "vehettünk".

7. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok, szép vasárnap estét!:)
    Itt, is vagyunk az építkezési területen.:music::p

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Palika :)
    Ez nagyon szép tetszik, alig várom hogy jövő hét vége legyen :) Emlékeztet a beadási ablak pár régi eventre, azok is jók voltak és egész jó nyereményekért, remélem most sem csalódunk benne :)

9. -Palika17-

Szia Gyöngy!:)
    Reméljük.;)Én is szeretem az ilyen típusú eventeket.:)

10. Bözse

Bözse Rutinos

Szilvi már színt vallott a Róla szóló történettel kapcsolatban. Én próbáltam szépíteni a dolgon azzal, hogy ezek csak alkalmanként esnek meg velünk, de Ő lebuktatta a mi ’vak vezet világtalant’ párosunkat. Ezért én is megerősíthetem: Igen, bénázásban verhetetlenek vagyunk. Az olvasás hiánya, vagy a felületes olvasgatás vicces dolgokat tud eredményezni. Ezen a héten hétfőn délután pl megcsörgetett, hogy nem találja a Kacsa Kata koszorúja ideiglenes gköri 2. részét. Mondom Neki, hogy szerintem az csak hétvégenként van péntektől vasárnapig. De azért elbizonytalanodtam, hogy tényleg így van-e. Nem szeretem osztani az észt úgy, hogy nem vagyok benne tuti biztos. Ezért inkább utánanéztem és visszahívtam azzal, hogy péntekig keresgetheti ha akarja, de készüljön fel arra, hogy csak pénteken délutántól tudja majd csinálni. Ezen és a hasonló bakijainkon jókat szoktunk nevetni, így a legtöbb beszélgetésünk már alapból jó hangulattal indul és zárul. Persze a Srácoknak is elmeséljük később, nem fosztva meg Őket a nevetés jótékony élettani hatásától. És ha már a nevetésről írtam, akkor egy vicces variáció illik ehhez a poszthoz.

Csodákkal teli adventet Mindenkinek!:inlove:

A mai barkácsolós videót a 'hogyan készíthető könnyen és gyorsan karácsonyi dekor' címmel lehetne illetni.

Kreativitással teli barkácsolást kívánok Nektek!:)

11. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    Kedves farmertársak, a Kalendárium mai ajándéka 3 "Hófehérke" talányos fa .:)
    Legyen szép napja mindenkinek !

12. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Köszi!
    Kellemes hetet kívánok!

55nagyi55, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezekkel mehetnél az ötletelősbe is.

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szerintem nem volt semmi félrevezető a hozzászólásában.:music: Leírta, hogy ezeket az állatokat vásárolja a tenyésztéshez.
    Ha egyértelműen beírta volna, hogy a tenyésztős eventhez disznó és ló kell, lehet törlésre került volna a hozzászólása.o_O

Még azt sem mondhatjuk, hogy felesleges megjegyzés volt, mert már rég tudtuk, hisz az ismertető megjelenése után azonnal kiszürkült a piac.

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Nóci! :)
    Nem volt az titok, hogy mi kell a decemberi tenyésztős eventbe. Mi tudtuk, hisz te is tippeltél, én meg "csak" olvastalak benneteket, mert ismét visszaolvasási fázisban voltam, és mire beértelek volna benneteket az olvasással, addigra meg is lett a megfejtés :D. Nyilván ő is olvasta, hiszen Jónás erre adott fel rejtvényt a 428. hsz-ben, aminek a megfejtését a 429. hsz-ben Rékuci meg is írta, Jónás meg lájkolta is. :D:inlove:
    Úgy tűnik, hogy annyira besűrűsödtek az események, mind a farmos, mind a VV-s világban, hogy lassan nem győzzük azokat számon tartani, így az agyunk automatikusan szelektál, és egyes dolgok kiesnek a memóriából. :sleepy:
    Azóta megkaptuk a hivatalost is, amely -szokás szerint - egy az egyben alátámasztja kedvenc jósunk feladványát. :D:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 10.12.18
    csio70, -Fülemüle-70, Gio és 11 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jójó, már leesett. :D Csak azt sem tudom hol áll a fejem... :music:

17. -Palika17-

Sziasztok!:)
    Kis Karácsony, nagy Karácsony...:music::p:)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Sokatokban biztos megfogalmazódott a gondolat.Hogy is haladhatunk:music:?És igen még ezt a játékot játszuk:Dcsakis a mi hibánk ez a folyamatos baki parádé,ahogy Bori is írta.Azért mindig megoldjuk a helyzetet,néha nehezített formában,de megoldjuk:).Sajnos vagy nem sajnos,de inkább nem sajnálom,mert tényleg elég mulatságosak szoktak lenni ezek a beszélgetések,mikor bevalljuk megint mit alkottunk.De így szép az élet,kellenek ezek a nevetések.Kívánok mindenkinek ilyen remek társaságot:inlove:

Utoljára szerkesztett: 10.12.18
    55nagyi55, encibaba52, steve223 és 18 más kedveli ezt.
  19. Bözse

Bözse Rutinos

A farmozás tipikus hibája az ’ettem csatnit/töklekit, vagy sem?’ kérdéskör. Nálam a RACS/, húsvéti leki és tavaszi koszorú trió a rendszeres kaja. No már most a problémák a RACS sokkal hosszabb hatásából adódnak. Nem egyszerre tűnnek el a fakkokból, így sokszor jártam úgy, hogy a pinkis húsvéti tavaszi kombó még javában aktív volt, de a csatnimnál már csak rövidebb ideig élvezhettem a jótékony hatást. (Valahogy bénán számolom ki, hogy mennyit is kéne ennem ezekből. Mondjuk nem sok időmet áldozom a számolgatásra, inkább csak ’ex has’ szoktam ráklikkelni a cuccokra.) És ilyenkor jön az, hogy nem eszem rá a pinkis RACS-ra, hanem majd csak aratás előtt akarom a nagy zabát beiktatni. Csak azért, hogy újra pinkizhessem és ne ketyegjen a hatóidő feleslegesen. De az, hogy megteszem-e ezt, vagy elfelejtem, az az igazán izgalmas. És igen, rendre elfelejtem. Perzse nem az aratás elején jut eszembe. Jó esetben közben, rosszabb verziónál a komplett aratás utáni percekben. Ezután akalmanként jöhet a hosszas kisípolós nagy monológ. Vagy a ’Nyugavér és csigalom!’ felkiáltással egybekötött relaxációs rítus. Gondolom Ti is jártatok már így és hasonlóan éltétek meg a szitut. Ezért nincs nekem állandóra beállítva az eventóra alatti rekeszes panel. Mert ha nem ettem semmit, akkor nincs ott az a kis bigyó. Apró szépséghiba, hogy bármilyen felhővel aktivált bónusznál megjelenik, azt az illúziót keltve, hogy tele pocival farmozom. A mai dal picit keményebb hangvételű. Én imádom! És Ti?

Csodákkal teli adventet Mindenkinek!:inlove:

Karácsonyfa díszek házilagos készítéséhez ad ötletek ez a videó:

Kreativitással teli barkácsolást kívánok Nektek!:)

20. dicz

dicz Junior szaki

Sziasztok !
    Kedves farmertársak, a Kalendárium mai ajándéka 4 Party pörgetés .:)
    Legyen szép napja mindenkinek !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.