Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Nos valószínűleg igazad van és én kevertem a két vakondot egy csárdában. Köszönöm, hogy kiigazítottad a tévedésemet. Kíváncsian várom, hogy mikor, milyen tulajdonságokkal fog megjelenni :D Karácsonyra már biztos, hogy nem jön, de újévig még befuthat :)
    Addig is kívánok Neked és mindenkinek áldott békés karácsonyi ünnepeket :)

2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Kedves gumicsizmás farm társaim,Áldott Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek :inlove:.

pisti243, -W-595-, nagymami2 és 24 más kedveli ezt.
  3. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Gyöngy!:)

Viszont kívánom!:)

Sziasztok!:)
    Mindenkinek áldott,békés és boldog Karácsonyt szeretnék kívánni!:)

HéricsBáró, pisti243, -W-595- és 27 más kedveli ezt.
  4. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Milyen taktikát javasoltok anakonda ügyben?
    Köszi

kelleri és kutyaszálló kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok
    Szeretnék Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánni mindenkinek,akinek a Farmeramához köze van:inlove::inlove::inlove::inlove:
    gondolok a családtagokra is:D

6. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Csillag száll az esti égen,
    Utat mutat sötét éjben.
    A szeretet ma újra éled,
    Halkan szól most minden ének.
    Körülölel mint egy bársony,
    Legyen boldog a Karácsony!
    Áldott , Békés Karácsonyt minden Játékostársamnak és Moderátornak!

7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánni!Puszi és ölelés:inlove:

8. gődények

gődények Törzsjátékos

Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek De Különösen Neked Palinka17 El ne tűnjél az életünkből :)

pisti243, -W-595-, Kincső52 és 19 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

Szia gődények!:)
    Nagyon szépen köszönöm!:)
    Hülye gondolataim:sleepy: ellenére, még mindig meglepődök, hogy mennyien örülnek, hogy itt vagyok.:)

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Áldott, békés karácsonyt kívánok mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 27.12.18
    pisti243, -W-595-, Sali~*.* és 22 más kedveli ezt.
  11. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Mindenkinek Áldott békés karácsonyt kívánok!:inlove::D nyuszi63

pisti243, -W-595-, Sali~*.* és 18 más kedveli ezt.
  12. Bözse

Bözse Rutinos

Eljött az adventi kalendárium utolsó napja. Ma kinyílik az utolsó ablakocska. Remélem Mindenki talált Magának olyan történetet, ami tetszett Neki, esetleg hasonló Vele is megesett. Itt persze a bakijaimra gondolok. Én mindig nagyon lükének érzem magam egy-egy ilyen ballépésemnél, de elég felhívnom Szilvit vagy Valakit a Bandából és máris megnyugszik a lelkem, hogy nem vagyok egyedül a bénaságaimmal. Igyekeztem azért pozitívumokkal is szolgálni Nektek, hogy meglegyen az egyensúly és harmónia. Úgy gondolom a sztorik között volt elgondolkodtató, tanulságos és szórakoztató is. Bevallom én is jól éreztem magam, miközben írtam Nektek, vagy a videók között válogattam. Köszönöm, hogy elolvastátok és külön köszönöm a lájkokat. Igazán megtisztelő érzés, amikor ilyen egyértelmű jelet kap az ember, hogy Mások értékelik amit írt, illetve tett. Nagyon örülök a régi ismerős neveknek, amikor évről évre látom ezeket felbukkanni. De az újak is legalább akkora örömet szereznek. A Karácsony a szeretet ünnepe, mondják. Én ezt kiterjeszteném az év minden egyes napjára. Mert a szeretet nem pénz kérdése. Nem fogyhat el a hónap végére. És nincs limitje. Bármennyit adhatsz és kaphatsz belőle. Ebből most hatalmas adagot kaptam Tőletek.:inlove:
    Aki már az elmúlt években is olvasgatta az adventi naptáramat tudja, hogy ilyenkor az előző évi dalt szoktam kiposztolni, plusz az én legkedvesebb karácsonyi nótámat. Idén próbáltam volna poénosra venni és a tavalyi Carol of the Bells koreai változatával akartam előrukkolni. csak hogy egy kis ázsiai feeling is legyen, ha már akkora fan lettem. De ez sajna hiánycikk. Így most némileg formabontásként kaptok hármat egyszerre. A 2017-es mellé kézhez kapjátok az első naptár (2014-es) Jingle Bells koreai zumba változatát, ha már a sok kajától pocak tájékon lerakódott zsírtól némileg szabadulnátok. És az én szívem csücskét, a Piramistól a Kívánj igazi ünnepet. Hogy nekem miért is ez a legkedvesebb, azt már leírtam régebben. Nem akarom ismételni magam, ezért a kíváncsiaknak inkább csak belinkelem az indoklásom.

Áldott, békés ünnepet kívánok Mindenkinek! Legyen az elkövetkező pár nap csodákkal teli Nektek!

(A töltött káposzta és a halászlé legyen Veletek!)

Millió puszka és ölelés Bori / 보ㄹㅣ

13. -Palika17-

Sziasztok!:)
    Emlékeztek, hogy Alex hangyákat említett:music:,nos hát Januárban lesz egy hangya event.;)

A hangyák mindenhol vannak! Segítetek?
    Vezessétek vissza őket a hangyabolyhoz, és jó feltételeket biztosítsatok számukra a fejlődéshez. Mentsétek meg most a hangyákat!

Segítségre van szükségetek az eventben? Akkor, ha kell vásárolhattok kosarakat is.

Kisegítő Küldetés:
    Zavart hangyák
    Segítségre van szükséged az akcióban? Játszd ezt a küldetést, hogy hasznos elemeket kapj, beleértve a nyüzsgő hangyát. Ennek köszönhetően hangyát fog kapni az esemény során.

Látogass el a különleges akcióterületre, ültess selyem mohákat, gyűjts hangyákat és tölts ki a főhaladási sávot.
    Ha először az oldalsó sávokat töltöd ki, akkor jobb jutalmat és további kedvezményeket kaphatsz a végén!

Lesz majd egy megszerezhető dekor, ami 6 óránként 4 faanyagot ad.
    [​IMG][​IMG]

Utoljára szerkesztett: 24.12.18
    Imi*, Sonche, -vadocka70- és 27 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Boldog Karácsonyt :inlove::inlove::inlove:

Ez a baha fejlesztés azt jelenti , hogy megtoldják a 600 szintet még ?:p
    Szia
    Én történelmet ? :eek:Pont én ? o_O:inlove:
    Hangyafa ? :D

-W-595-, genka53, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  15. -Palika17-

Szia HéricsBáró!:)
    Átjavítottam csak hangyákra.:music:Van egy kis nyelvbotlás, tudod néha nem értelmes szó jön ki.:D

Imi*, HéricsBáró, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  16. Tündégbogár

Tündégbogár Járnitanuló

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

pisti243, genka53, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jövőre is állok rendelkezésedre az év minden napjánxD,tuti nem változik a stratégia nálam,de az az érzésem Nálad sem:music::D:inlove:Köszönöm én is mindenkinek aki olvasta az ámokfutásainkat,remélem pár perc mosolyt csaltunk az arcotokra:)

genka53, Kincső52, Sali~*.* és 18 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Áldott, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

19. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Ki szeret, és kit szeretnek
    az szegény nem lehet.
    Szeretteidre gondolj,
    s töltsd boldogan
    az ünnepet.
    Áldott Karácsonyt mindenkinek
    Zsuzsa

20. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Áldott,Békés Szép Karácsonyt kívánok mindenkinek !

pisti243, Tündégbogár, -W-595- és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.