Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Magukhoz a neonólak építéséhez is szükséged van barkácsra...
    Az ól mennyisége Máriusz képen soknak tűnik

Lehet, hogy túl élénk a fantáziám, de nekem ezek inkább neonos kategóriáknak tűnnek, mint konkrét ólaknak..
    Hogy ebből mi fog kisülni végül is arra nagyon kíváncsi vagyok.

Lehet, hogy bevezetik a boldog neonól napot? Valami kedvezményes ólépítési akcióval és persze tenyésztéssel összekötve, hogy legyen elegendő aranyállatunk is hozzá? Remélem később kiderül :D

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Persze de ha vehető vagy nyerhető akkor nem kerül szerszámba;)o_O;)xDVagy nagyon kusza , de vehetők lesznek a neon dekorok:p és azok használatával spórolunk szerszámot?o_O:music:
    Mindenesetre valami neon és állat:eek: abból rossz nem lehet.;)xDxD

3. ÁdámMarika

ÁdámMarika Járnitanuló

de mi az mert nem tudom megállapitani

4. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Talán újabb raktárház és újabb manufaktúra.
    Esetleg sok mindent leporoltak már talán Óriás ólak xD

Utoljára szerkesztett: 6.12.19
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Vagy neon raktárházak ? És oda csak neon ólakat tehetünk be ?
    Vagy egy olyan neon raktárház , ami raktárhárház tároló ?
    Az előző neonos eventben volt távcső is .
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-9-2019-június.18158/

Nekem is tetszik :D:inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.19
  6. mizzi73

mizzi73 Törzsjátékos

Ez lesz a karácsonyi esemény?
    Látom a levelet, Mikulásnak?:inlove:

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Én is azokat várom már, főleg vadaskert volt már régen, mert legutóbb is csak a manufaktúra és a füvészkert beszerzésre volt lehetőség. ;)
    Ámbár valószínűbb a neonosodás, egyesek szerint holló és lúd lesz az "áldozat" ;)

Fatther, Vyca-cica, vcsaba18 és 13 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az adventi naptár 7. ajándéka 10 db Kacsa Kata szupertrágyája.:)

9. mizzi73

mizzi73 Törzsjátékos

Utoljára szerkesztett: 8.12.19
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Gondolkodtam a dolgon és valamire rájöttem.
    Magamból kiindulva az én vadasaim is neonokkal vannak tele. A sokféle neonól egyvelegére amit kedvenc jósunk képén látunk ez is egy jó magyarázat lehet, hogy ki-ki kedvére tehet 2X2-re sok fajtát neonból. Ebben az esetben vadasok érkezését is jelezheti a kép, mert neont csak oda tudunk betenni, terményes neonunk még nincsen.
    Úgyhogy lehet, hogy igazad van és tényleg érkezik újabb raktárház. No majd később kiderül, addig csak furkálja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy vajon melyik ötletünk a jó :D
    Kár, hogy a területkorlátok nem változnak meg így, ha ez a feltevésed beigazolódna akkor egy új területre kell már kitenni következőt amit megveszünk esetleg..
    Szia Mizzi!

Régen jártál már felén, örülök, hogy itt vagy :D

December 11.-én egy új tárgykeresős event kezdődik, ahogy az előzetes képeket hozták a fiúk (Jancsika és Palika is) új ünnepi helyszínek (illetve ünnepivé alakított havas, karácsonyt idéző hangulatú helyszínek) is lehetnek benne.
    Nekem nagyon tetszik :)
    Ahogy nézem a képeket amiket hoztál a tárgyak is megváltoztak, bővültek egy picit, pár karácsonyi tárggyal.
    Szeretem ezeket az eventeket, köszönjük, hogy hoztál róla képeket :D:inlove::inlove:

Kincső52, maszilva, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. mizzi73

mizzi73 Törzsjátékos

Hello -gyöngy-:inlove: ,
    Igen, láttam a decemberi naptárat.:inlove:
    A segítséget nyújtó számítógép és azután a költöztetés között sok időt és sok hírt vesztettem el.:cry::cry:

12. -gyöngy-581

A lényeg az, hogy túl vagy rajta..
    A pletykák/hírek pótolhatóak, csak kérdezned kell és kiderül amit tudunk :D
    Biztos vagyok benne, hogy Máriusz is segít, ha megmutatják már a csillagok.
    Ebben a hónapban nem sok lehetőség van a pletyikre, hiszen a két főbb event átöleli decembert: a Téli szezon és a Téli mesék, mindkettőről ismertető van már egész hónapra.
    Maradt a tárgykeresős, a karácsonyi és a szilveszteri event amiről kutatgathatunk, találgathatunk..

13. HéricsBáró

Szia.
    Most kezdődött a hónap ....... :Do_O:cry:

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én már látom az áprilisban érkező tojásokat is. :D ;)

15. HéricsBáró

Szia
    Nekem az előbbi tenyésztési joga nincsen kiváltva . Mindig a kicsik maradnak ki a jóból . :cry:

nyuszicica1, -gyöngy-581, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Jó messzire látsz!
    :D;)

GA-BI-O-Farm, genka53, Rozi472 és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Jancsika!

Milyen csodára vársz a decemberi pletykáknál? Igazad van még csak 8. van, de ismerjük a Téli mesék mind a 4 hetének anyagát (négy gombóc tészta amiből 1-et már kinyújtottunk rétesnek és hétfőn jön a következő gombóc hozzá)
    Tudjuk mi várható az elő-, fő-, és utószezonban.. nem sok minden marad amiről nem tudunk és találgathatjuk még egy picit ezért írtam amit leírtam mizzinek is...

Varjútenyésztési jogom nekem sincs, de szerintem másnak sincs.. Nálam a holló az ami egy varjúnak látszó madár..

Egyébként mióta kicsi a 229. szint? Esetleg lusta, vagy hanyag, de nem mondható kicsinek..
    Jön a hónap végén egy teliholdas esemény akkor még pótolhatod amit elmulasztottál .. ha akarod.
    Egyébként látod, Te sem a decemberről pletykálkodsz, hanem az új évről...

18. HéricsBáró

Felültem a pletyi vonatra , és robogok előre .:DUtaztam 3 megállót , és leszálltam itt :inlove:

nyuszicica1, GA-BI-O-Farm, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Köszönöm szépen a pletykát! Érthető, tiszta "beszéd"!:inlove:

20. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!
    Egyik dolog nem zárja ki a másikat.
    :)
    Áldozat? Tenyészteni kell majd, vagy légpuskával lövöldözni?
    :D
    Én az életben két dologról tudom megkülönböztetni a két külön fajt.
    A hangjukról. Valamint, hogy az egyik, télen reggelente .... a szélvédőm. Utóbbi miatt a hollót kulturáltabbnak tartom. Egyébként, nálam az énekesmadarak közé tartoznak, csak rockerek.
    :D

-Szemecske-, HéricsBáró, Fuhur és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.