Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Szerettem volna beiratkozni a kódfejtő tanfolyamra, de lemaradtam a felvételiről! Pótlólag is tanulnék, ha tudnám merre lelem a jegyzeteket!

Samborg, genka53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    De én a fákat szeretek termelni , mert nem sok választ el attól , hogy a boszi alma fa termése 6 számjegyű legyen . :inlove:

De megtaláltam az ólakat :D

nyuszicica1, csio70, Samborg és 20 más kedveli ezt.
  3. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Fuhur! Ha jól tudom, akkor kék = állat, barna = fa és a zöld = növény a pajtából!

Kincső52, maszilva, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Köszönöm! xDxDxD

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ki tudja, mi az új pörgetős főnyeremény?

barbi021951 kedveli ezt.
  6. Meliiodas

Meliiodas Utánpótlás-írogató

Szia
    Őszi gomba-kunyhó
    Érési idő : 22:00 óra
    Amit ad :4000 TP / BTP és 1 db Szerszámok és egyebek láda

csio70, granit, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az adventi naptár 11. ajándéka 10 db sörfesztiválos láda IV.:)

genka53, Rozi472, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia kedves Máriusz :)
    Türelmes ember vagyok, de nagyon kíváncsi is. Szeretném megkérdezni, ha van rá válasz, hogy mikor áll helyre a rend a fórumon? Reménykedtem benne, hogy ma reggel már nincs gond, de sajnos tévedtem. Lassú, szakadozik stb. Kínlódással lehet belépni, tegnap este nem is tudtam sem olvasni, sem írni..
    PS: reménykedem csak benne, hogy ez most nem tűnik el, mint amit tegnap írtam :(
    PS/2. Megkaptam a kérdésre a választ Tamás modtól:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/page-171#post-1054704
    Úgy néz ki jelenleg a türelem működő fórumot teremt előbb utóbb, bár reméljük inkább előbb, mint utóbb :D

Utoljára szerkesztett: 11.12.19
    mizzi73, HéricsBáró, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  9. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Nyugi!
    Minden rendben lesz. Teljesen ura vagyok a helyzetnek.
    :wuerg:

csio70, Kincső52, Vadóc és 33 más kedveli ezt.
  10. mizzi73

mizzi73 Törzsjátékos

Máriusz ?:inlove:
    Nyugodjon meg !!!:cry:

Vadóc, granit, Gio és 11 más kedveli ezt.
  11. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Ez a szakma ilyen xD.

Kincső52, Gio, DevilMókus és 8 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm a megnyugtató szavakat, a képről felmerült bennem egy kérdés:
    Milyen lehet az, ha Te ideges vagy? xD:music::inlove: De tudod mit? Inkább nem is akarnám megtudni :D

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Harmadik napja megy a karbantartás! Mit tartanak karban? A titkárnőt vagy a takarító nénit?Nagyon gáz!!!!!!!!!!!

Boccio71, bugavalika40, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  14. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Költözött a fórum.
    Ennek azaz eredménye, mint az életben egy költözésnél. Megváltozik az utca, házszám.
    Itt ráadásul nem 3 szekrénysorról van szó, vagy asztalokról, pár zsák ruháról, stb.
    Itt rengeteg bútor van, még el kell őket helyezni. A bútorokba pedig visszapakolni sem egyszerű.
    Jelenleg még a zoknik párjait keresik. Sajnos ez ezzel jár. Mindenkinek bosszantó a helyzet, a játékosoknak, modiknak, és azoknak is akik pakolásznak. Semmit nem találni ebben a francos házban, még a szobákat is keverem, a teleszkópom meg ott hagyták a költöztetők a régi helyen. Kapukulcsot sem kaptam, így vagy beengednek, vagy toporgok a ház előtt (502). Sajnos a dolgot még sürgetni sem lehet, és nem is érdemes.
    :):oops::sleepy:

csio70, Bokalmgazda, .barbi1. és 33 más kedveli ezt.
  15. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szia Máriusz! xD

Ez a kép és a mellékelt hozzászólás kárpótol mindent!:inlove: Olyan jót nevettem. Szakadok...xDxDxD

16. HéricsBáró

Most olvastam , hogy jövőhéten elér minket egy melegfront , és akár 15 fok feletti hőmérséklet lesz :eek:
    Na , mindegy , ha már a karácsonyunk nem lesz fehér , akkor itt a virtuális világban építsünk karácsonykor hóembert :inlove:

nyuszicica1, apa9154, .barbi1. és 12 más kedveli ezt.
  17. mizzi73

mizzi73 Törzsjátékos

Hello,
    Tőlünk tették ezt a kiadást;

A központ azt mondja nekünk, hogy 2019. december 19-én, csütörtökön, 14:00 órától CET szerint a város, valamint a játékkeret alatti háttér télen jelenik meg.
    A téli téma 2020. január 6-án, hétfőn deaktiválódik, Közép-európai idő szerint 17.59.

https://board-it.farmerama.com/threads/città-e-sfondo-a-tema-invernale.45990/#post-427772

18. -gyöngy-581

Sziasztok :D

A farmon biztos, hogy fehér karácsonyunk lesz Tamás mod most fél órája jelentette be:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-téma.18919/
    Szóval a kisvilágunkban nem lesz hóhiány, fehér karácsony a való életben már nem is emlékszem mikor volt utoljára, így arról már régen nem álmodozom, de eventezni fogunk tudni karácsonykor is :D
    Nem szeretném elkiabálni, de lehet, hogy hatásos volt a püfölés, mert érezhetően megjavult a fórum :inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 11.12.19
  19. mizzi73

mizzi73 Törzsjátékos

Nem tudtam, hogy a fórumban is írták,Sorry :oops:

De aggódtam amiatt, amit HéricsBáró írt körülbelül 15 fokról ......:cry::cry:

20. HéricsBáró

Annyi lesz nálunk jövőhéten :D
    Itt azt olvasom , hogy a játék hivatalosan 2009 novemberében kezdődött , és visszatérünk az alapokhoz .
    Aztán meg a jövőre jön a 10. szülinapi event .
    Habár , ez az event most megy ???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.