Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz kedves Máriusz! :)
    Köszönjük a figyelem felhívást! Úgy tűnik lassan minden hó vége felé menetrendszerűen jön a felhőszakadás;).
    Bár inkább itt, a virtuális világban jöjjön, mint a VV-ban, tönkretéve a termést, itt meg felvirágozhat, aki él (v. élni tud) vele. ;)
    A szitálva-kötögető vajon mit eszik? Látni valamit erről a csillagokban?

HéricsBáró, Kuzdern, -Palika17- és 9 más kedveli ezt.
  2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Nyári naptár 28-án indul.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen nem figyeltem a naptárat, de most ahogy szóltál megnéztem... törlöm amit írtam :) Bár őszintén szólva sajnálom, hogy nem a nap-éjegyenlőséghez fog kötődni :)

4. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszönöm!;)

Sanyat és Kuzdern kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Szia Máriusz, szép napot Neked és mindenkinek aki olvassa amit írunk :)
    Köszönjük a jó hírt :)
    Viszont elgondolkodtam azon, hogy mire jó, hogy két felhőt kínálnak, holott lehetne egyben is, minden területre hatóan. (Erről sajna csak a gazdasági háttér jutott az eszembe :oops::music:.)
    Aratás előtt amikor aktiválom a felhőimet és a háziállatokat, tp-t vagy egyebet adó dekorokat alig tudom átlapozni a bónuszórát.. Nem fér már lassan ki, átláthatatlan és követhetetlen számomra :music:xD:cry:xD . Jó lenne, ha valahogy megreformálnák, hogy jobban és gyorsabban visszakereshető lenne bármi amire kíváncsiak vagyunk, hogy aktív lett-e. Pl: ha azt kéne megkeresnem, hogy a rendelés után kapott százalékos bónuszt jóváírta-e a rendszer vagy nem. Örülnék neki, ha itt valami átláthatóbb visszajelzést kapnánk a bónuszórában arról, hogy mi az ami az adott pillanatban segíti aratás előtt a haladásunkat. Szeretném megkérdezni, ha lehet tudni róla valamit, hogy nem látsz-e valami elmozdulást ebben a kérdésben. Felfénylenek-e a csillagok, ha erre a kérdésre ránézel?

Domos52, HéricsBáró, Kata_rzis és 9 más kedveli ezt.
  6. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Úgy látni, ebből is abból is kóstolgat a drága. Szereti a szép virágot, de azért keserű tőle a szája íze. A lóretket sem veti meg ízesítésül.
    8)

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia Máriusz!!
    Az ízesítés egy folyékony kenyér alapanyaga? ( ha jól gondolom ! ) Jó hidegen a nagy nyári melegben igen jól tud esni!
    A második meg nekem elsőre ez jön be , ( talán ) amitől a gyerekek ettől tanulnak meg fütyülni ? (Füttyös Peti , Pék Péter )

Utoljára szerkesztett: 18.6.19
  8. -gyöngy-581

Szia :)
    Kicsit kutakodtam a lóretek után és ezt találtam a Google barátunknál: "
    Csodanövény: moringa, vagy lóretekfa

Csodanövény: moringa, vagy lóretekfa"
    A szép, de keserű virágra pedig én a pitypangot tippelem, bár lehet, hogy nem jó, mivel a rovarunk bahás lesz. Elképzelhetőnek tartom még a keserű gyömbért is (viszont az meg nem virág, hanem egyéb növény) szóval az még képlékeny állapotában van nálam :)

9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Helló.Feladom,golgota virágra gondoltam,de úgy tudom az nem keserű.Színe,alakja,magja?Egyre nehezebbek ezek a találgatások.Vagy én gyengülök ebben a melegben:music::oops:

10. JövendölőMáriusz

Szia!
    Nincs ebben semmi nehéz. Én úgy csináltam, hogy beleképzeltem magam egy tanult ízeltlábú helyébe. Repültem a bahamákon, vert a víz a melegtől de csak repültem repültem. Elfáradtam és leszálltam egy virágra. Bár tanult ízeltlábú vagyok, ettől függetlenül aminek virága van az nekem simán virág, nem veszem figyelembe, hogy milyen kategóriák vannak. Szóval ülök a virágon, továbbra is ver a víz. Gondolok egyet beleharapok a virágba, ami olyan keserű, hogy a potrohom is összemegy egy pillanatra és ha nem összetett szemem lenne akkor duplán látnék. Mivel baromi keserű így úgy vélem, talán a nevének is köze van hozzá. Elrepülök a piacra ott általában a sátrak között hűvösebb van és beazonosítom a nevét, melyik ez a virág, amibe soha többé nem harapok, mert nem szeretnék korán fűbe harapni.
    :wuerg:xD;)

11. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Kedves Máriusz!
    A baha szintemeléséről mondanak-e valamit a csillagok? Meddig kell parkoló pályán állni?

Kuzdern, genka53 és Sanyat kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Azt hittem új növény lesz.:music:Megnézem a felhozatalt a piacon.

Utoljára szerkesztett: 18.6.19
    Kuzdern és JövendölőMáriusz kedveli ezt.
  13. JövendölőMáriusz

Szia!
    Semmi ezzel kapcsolatosat nem látni.
    A farmos szintekből kiindulva, hirtelen nem tudom, hogy ez jó vagy rossz dolog-e.
    :oops:

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok, szia, Máriusz!
    Nem látod a Tejúton közlekedő "szekéren lobogni a "tündérpankánk" haját? A kicsin elkészült a magasles, csak nincs, aki magaslati levegőt szívjon.

15. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Köszönöm szépen! Erre nem is gondoltam, mert ha gondolnék, még a víz is leverne :)

JövendölőMáriusz, Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Máriusz, szép reggelt neked és minden a Padon megpihenőnek is :)
    A kiemelt mondatodat felírom valahová, hogy ne felejtsem el a következő rejtvény megfejésekor figyelembe venni, mert ugyan az erdőben jó hűvös van mostanában, de otthon maradni is jó, nagy és felesleges séták, kerülők helyett :D
    PS: Visszajöttem, mert kiderült a titok amit Palikával fejtegettünk pár napja egy kép alaján :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/teliholdas-horrorcsomag-ajánlat.18222/#post-1007033

17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

18. bocsika67

Szia Máriusz!;)
    Szép napsütéses az idő most nálunk,remélem felétek is jó az idő és estére csillagos lesz az égbolt:p!
    Ha véletlenül Te is nézed a csillagok állását és még véletlenebbül felfedeznél egy időpontot,hogy egészségesen mikor kezdjünk el nézni egy jó paródiát?:inlove:Már nagyon várom !;)(ha csak le nem maradtam már valamiről?)xD

19. JövendölőMáriusz

Szia!
    Sajnos nem látok ezzel kapcsolatban semmi biztatót, egyenlőre.
    Szia!
    Ha semmi nem változik a csillagok állásánál, akkor kb kétszer hét báránykát kell számolnunk még.
    :)

20. bocsika67

Köszönöm szépen!:inlove:

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.