Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  HéricsBáró kedveli ezt.
 2. dányiréka8

  dányiréka8 Junior szaki

  Lehet,hogy rosszul fogalmaztam,nekem ezzel a módszerrel tökéletesen működik:)
  Mindennap kinyitom a ládákat,nem gyűjtöm össze
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 3. esztokyka2

  esztokyka2 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! nagyon sok oldalt visszaolvastam, de nem találom sehol, és sajnos elfogyott a türelmem. Tudom, hogy n agyon sokszor feljött már az, hogy mi lesz a következő tenyésztős event, milyen állatok lesznek benne stb. Ha jól emlékszem, madarak meg emlősök és talán hüllők? Illetve pajtából is megoldható event lesz? Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, esetleg valaki össze tudná foglalni, amit eddig tudunk? Vagy ha valaki elmékszik, hogy kb hanyadik oldalak környékén volt erről szó, nekem az is jó
   
 4. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórum veteránja

  381. oldal legutolsó bejegyzése. Ebben szerepel Máriusz legutolsó infója. A 367. oldal közepe táján, szintén Máriusztól, tájékozódhattunk arról, amit te is leírtál. Érdekes lehet még a 382. oldal 3. bejegyzése újból Máriusztól.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.1.21
  esztokyka2 kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Sajnálom, hogy elfogyott a türelmed. Ezt a linket nézd meg itt Máriusz összefoglalta nekünk:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/pletykapad-pletykák-jóslatok-a-várható-eseményekről.18079/page-381#post-1170240
  Szia kedves Máriusz, szép estét Neked :)
  Megkérdezhetünk erről a gazdaköri feladatról súgnál nekünk valamit? Holnap rendkívüli tenyésztés lesz lesz boommal. Tudunk rá készülni? Nyilván kaméleon tenyésztéssel, de hányadik emeletre számítsunk? Mást is fog kérni a feladat? Alapállatokkal készüljünk-e? Az eventet pajtából nyilván nem tudjuk teljesíteni, hiszen a tenyésztésből kapjuk a felröppenőket amiket be kell adnunk a feladatba :)
   
  Utoljára szerkesztett: 27.1.21
  HéricsBáró és kovacstne kedveli ezt.
 6. esztokyka2

  esztokyka2 Utánpótlás-írogató

  Hálásan köszönöm a válaszokat!
  Amatőr fórumozó kérdéseim következnek: mit takar az, hogy eső várható? Illetve amikor azt mondjátok, hogy a zöld csíkra hat, ott tapasztalatpontokról beszéltek, igaz? És az, hogy "hamarabb ficereg", az alatt mit kell érteni?
  Bele kell még szoknom ebbe a "fórum szakzsargonba":oops:

  Illetve szerintetek erre most érdemes előre bekészülni és sok tenyészállatot betárazni?
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.1.21
 7. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórum veteránja

  Ez a te döntésed. Erre nem lehet válaszolni, mivel azt sem tudom te milyen stílusban játszol, mennyi időt, energiát szánsz rá, mivel rendelkezel már most. Az én stratégiám az, hogy amikor baby boom van 1 tápos tenyésztéssel, akkor betárazok, hogy pl. a szezonokra (is) legyen. De én csak ezeket az alkalmakat igyekszem kihasználni, lehetőleg tenyésztős eventen is, kivárok ezekre. Mindenki másként játszik, más fontos, más stratégiát követ. Van, pl aki sosem foglalkozik terményes ólakkal, van, aki fatermésekkel piacol, van, aki tesz a tenyésztésre, inkább megveszi. Ez csak most szemléltető példa volt.
  Mivel erről az eventről hallottunk pedzegetést még január legelején vagy december legvégén, én akkor az egytápos boom-ot kihasználva, utolsó körben bekészítettem a terepet, megfelelő állatokkal, és azóta úgy van, az eseményt várja. Van, aki ezt nem csinálta, mert neki kellett a terep. Ez egyéni döntés.
  A mostani eventen Máriusz már írta, hogy lesznek ilyen gyűjthető bigyók, szóval nem lehet tudni, hogy mekkora készletet érdemes felhalmozni tenyészállatból, ha úgyis tenyészteni kell majd, arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk, hogy milyen állatok kellenek majd egészen pontosan. Vélhetőleg ezek majd eventtájékoztatón derülnek ki, vagy előfordulhat, hogy Máriusz tud még infót csurgatni, de azt majd magától megteszi, ha tényleg így van. :)
   
  Utoljára szerkesztett: 27.1.21
  tewo és esztokyka2 kedveli ezt.
 8. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Az eső várható kifejezés azt jelenti virág nyelven, hogy felhő várható az event nyereményei között. A zöld csík pedig a TP -számláló, tehát tp-t fog növelni. Ficereg?: Szövegkörnyezettől függően a következő jelentéseket találtam a ficereg szóra (internetes szójegyzékek alapján):
  1. fickándozik, izeg-mozog, fészkelődik;
  2. csicsereg (Létezik még ficsereg változatban is.). Remélem tudtam segíteni.
  Ez nem "szakzsargon" ahogy kifejezted magadat, hanem egy nyelv (virágnyelv) amit Máriusz a saját védelmében használ. Kötik a szabályok és nem írhat le mindent szó szerint a jósokat komoly megkötések, szabályok korlátozzák az információk átadásában, ezért találtuk ki ezeket a kifejezéseket. Ha sokat olvasol bennünket meg fogod érteni amit írunk. :)
  PS: elgondolkodtam a ficereg szó jelentésén itt a szövegkörnyezetben Jancsika a kérdésével arra célzott, hogy gyorsítja-e az ólak érését a a felhő amit kapni fogunk, ha az eventet végigvisszük?.. A választ megkapta rá Máriusztól, igen a kaméleon ólak beérését gyorsítani fogja.
  Az attól függ van-e megfelelő mennyiséged az állatokból, egyéni döntés kérdése. A pajtádat és szupetáp mennyiségedet csak Te ismered, mérd fel és döntsél, én készülök.. Egyéni mérlegelés kérdése az egész. A játék stratégiai játék, hogy élsz-e vele vagy sem azt neked kellene eldöntened itt csak eszközt kaphatsz hozzá amit használsz vagy sem a Te döntésed lehet. :)
   
  Utoljára szerkesztett: 27.1.21
  tewo, tina07141983, maszilva és 5 más kedveli ezt.
 9. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórum veteránja

  Úgy érzem többször kifejeztem, de nem elégszer, hogy azok, akik itt nap mint nap színesebbé teszik az életünk, mennyire élvezetes csevejt folytatnak egymással és mennyire köszönöm nekik.

  Köszönöm Máriusznak, mikor úgy gondolja, hogy van megosztható információja, megteszi ezt felénk. Úgy gondolom, mindig a lehető legtöbbet nyújtja.

  Köszönöm mindenkinek, aki infókat oszt meg velünk. Mindig nagyon ügyesek és leleményesek vagytok. Arról nem is beszélve, hogy egy ember egyedül, ennyi infót, a mindennapi élet mellett... szóval esélytelen lenne egyedül. Úgyhogy köszi.
   
  jucus100, maszilva, -gyöngy-581 és 10 más kedveli ezt.
 10. döncimama

  döncimama Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Én Máriusztól szeretném megkérdezni, hogy ennek sürü baby bumnak lesz valamilyen vonzata? Új gazdaköri feladat esetleg?
   
 11. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!

  Talán megbocsájtasz nekem, ha én válaszolok :)
  Megnéztem újra az eventismertetőt, nem ad a tenyésztés felröppenőt. Ezt a kérdést én is feltettem már tegnap Máriusznak, mert magamtól nem jöttem rá. Új tenyésztésről nincsenek pletykák, gazdaköriről sem. Talán az üres gkörre várók örülnek neki (?) Nem tudom mire jó ez az akció és mire volt jó a a tegnapi. Harmadolva tele van a terep a februári tenyésztés "szereplőivel" az egytápos tenyésztés végén készítettük be takarékoskodási célokkal.
  Minden esetre érdekes ez az akció itt és most, indokát nem találtam, pedig kerestem :), illetve erre jöttem rá "mert csak..." a játék szervezői ezt gondolják hasznosnak nekünk :D
  https://board-hu.farmerama.com/threads/baby-boom-és-szupertáp-akció.20572/
   
  HéricsBáró és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 12. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Borzasztóan üres a hétvége ...
  Remélem valami jó meglepetés akcióval meg örvendeztetnek bennünket;)
  Szia!

  Úgy tűnik a party pörgetés sorsára jut...
  Rég különlegesség volt;) Ma már, némi túlzással szinte mindennapos:wuerg:
  De az ólválogatás nem jobb... -.- van de minek? ha nincs benne új...
   
  Utoljára szerkesztett: 28.1.21
  Kuzdern kedveli ezt.
 13. CoraQueen

  CoraQueen Fórum parancsnoka

  Én sem vagyok Máriusz, bocsi, nekem egy rendkívül egyszerű indok jutott eszembe: pénz.
  Ha betáraztad ugye az egytáposnál a kupit, de most ezen a boom-on learatod, és netán még egy csomót tenyésztesz, az azért remek, nem neked, hanem a BP-nak, mert ezáltal fogy a szupitápod, és hátha vásárolsz, vagy ha most még nem, akkor majd a tenyésztős eventnél.
  Mondjuk én bent hagyom, amit már régebben betettem, és nem aratom le most, de a sok ezer vagy akár millió játékosból biztosan lesz, aki igen.
   
 14. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Régebben havi rendszerességgel csak egy boom volt és itt a pletykatopikban kérdésekkel bombáztuk Jónást, hogy mikor lesz már a tenyésztés és jön-e vele boom is.. Akkor azt hiszem örültünk volna ennek a lehetőségnek (átlagosan havi 3-5 boom). Ahogy örültünk a megának és a PP-nek is. Tudod mit én nem kívánom vissza azt az időszakot.
   
 15. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Én szívesen vásárolnék... szupertápot, s tenyésztenék... De ha nincs újdonság... :music: Nincs nyitott tenyésztős gazdakörim...
  Akkor nem fog kinyílni a pénztárcám8)
  Jobban örülnék ha a múltkori, meglepő 1 tápos tenyésztés boom és tenyésztős event között lenne átfedés;)
  Remélem lesz pár órára erre lehetőség februárban is!
   
  szepesej, Kuzdern, CoraQueen és 2 más kedveli ezt.
 16. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok
  Ha már a csevegőbe szóba került a szomszéd ajándékozás , lesz szomszéd ajándékozó minievent ? :inlove:

  Vagy valami hír a februári party pöri dekkorról ? :inlove:
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 17. CoraQueen

  CoraQueen Fórum parancsnoka

  Igen, tulajdonképpen igazatok van.
  Én sem kívánom azt, hogy kevesebb boom legyen, de mostanit nem fogom kihasználni.
  Nekem már csak a pockos tenyésztős gazdakörim van, azon dolgozom erősen. :)
   
 18. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Itt egy bumm , és remélem nagyot szól . :D Gazdakörből lehet szedni a kosarakat ? :cry:


  [​IMG]


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  [​IMG]

  [​IMG]
   
  missuzy_53, marcsi152, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
 19. sosoump

  sosoump Fórum ismerője

  Szép estét kívánok!

  Nagyon örülök a küldött képeknek. Legalább a farmon lesz karnevál. :D
  A gonosz vírus a karnevált is megfertözte:cry: sehol "sámli" mindent megtiltottak :cry::cry:
   
  marcsi152, kidmama, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
 20. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Na , ez a terv teljesítési terv .:inlove:


  [​IMG]= [​IMG]

  [​IMG]= [​IMG]

  [​IMG]= [​IMG]  [​IMG] = [​IMG]arany és a gyémánt
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.