Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    És arról esetleg van valami infó , hogy a megszerelmesedett láda a 3 közül milyen arányban ad ládát a mostani eventben ?

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kedves Máriusz :)
    Köszönöm szépen a tesztet :):inlove:
    Nem olyan rossz ez, ha simán haladni tudunk a kosártologatással. Persze nem lehet egy napon említeni azzal a régi eventtel amit úgy szerettünk, de hol van már a tavalyi hó..:D:inlove:
    Látom már élvezni fogom romantikus ládákat bontogatok és közben kosarat tologatok feltéve ha hagyja a rendszer, hogy azt csináljam amit szeretnék.. :cry:xD:cry:xD
    PS: A ládabontogató tervemről lemondtam.. Nem kergetek legendákat, a soha sem volt piccolo ládát nem keresem tovább :oops::cry::cry:xD
    Arra azért kíváncsi lennék hogy valakinek sikerült-e nyitnia romantikus láda IV-ből Piccolot..8):music:

Utoljára szerkesztett: 10.2.21
  3. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Van!
    De biztos szeretnéd tudni?
    :oops:

GA-BI-O-Farm, inanna11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia Kedves Máriusz :)
    Ha Te így visszakérdezel az nem sok jót ígér, de kíváncsibbá tesz mindenkit.. Megsúgod, hogy milyen ládát fogunk kapni?

5. HéricsBáró

Szeretném tudni , mire vállalkoztam . :D

6. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    A tizenegyedik váza 10 db Kacsa Kata szupertrágyával ajándékoz meg minket.
    Jó éjszakát mindenkinek Zsuzsa

maszilva, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  7. JövendölőMáriusz

Romantikaláda I-et nem nyitnék 20db alatt, ha szeretnél romantikaláda IV-es ládát.
    15 nyitásnál már előfordult , hogy kaptam 1db-ot. De 20 nyitásánál már előfordult 1-2 db.
    100db romantika I nyitásánál általában 3-6db IV-es láda jött.
    Ha piccoló ládára hajtasz, akkor pedig 100db IV-es ládából 3-5 db-ot kaptam.
    Ha ezt nézem, akkor ha valaki kap piccoló ládát, akkor az illető a nagyon nagyon nagyon szerencsések közé tartozik.
    Egyébként ha átlagot nézünk, akkor körülbelül a következőt írhatom.

(de ez csak saját tapasztalat, az eredményeket függőlegesen kell nézni.)
    [​IMG]10db.--------15db.--------100db.-------1000db.
    [​IMG]6db.----------9db.--------- 57db.---------592db.
    [​IMG] 4db.----------5db.----------39db.---------365db.
    [​IMG] 0db.----------1db.-----------4db.-----------43db.

Piccolo pedig körülbelül így várható:
    [​IMG] 100db:
    [​IMG] 3-5db.
    :oops:

maszilva, ladislaw11, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  8. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Akkor én a szerencsések közé tartozom.
    18 db romantika I-ből lett 10 db II. 6 db III. 2 db IV-es. A 2 db IV-ből lett 1 db Piccolo és 1 db Mozaik talányos tenyészet.
    A következő 11-ből már nem lett IV-es.

maszilva, Sárika555, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Akkor nincses más hátra , csak minél több ládát szerezni . :inlove: Ládanagyhatalom leszek . :p

-gyöngy-581, PalMa és kriszta70707 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia Jancskia!
    Sok szerencsét hozzá, láttad az én eredményemet, vittem a csevegőbe.. Titkost kaptam én is többet is, sőt még zoknit is 2 darabot. Én feladom és nem csinálom tovább az eventet.
    Kedves Máriusz!
    Köszönöm szépen a részletes kimutatást. A kedvem nem jött meg az event folytatásához a tesz eredmények következtében :( sajnos én nem tartozom a a piccoló ládát nyitók szerencsései közé... nem kaptam, no nem baj, játszottam egy jót .. majd legközelebb talán szerencsés is leszek :D Majd a királynő kárpótol vagy nem? Csak akkor jövök rá, ha kipróbáltam xD:cry:xD

marcsi152, HéricsBáró és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A királynő egész jól muzsikál;) Mondhatni meglepően jól;)
    Remélem ezt azt vetíti előre a jövőre nézve, hogy tartós javulást értünk el!

tewo, kriszta70707 és Evita-55 kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Én már elkezdtem pödörgetni a bajszomat . :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Harcsa bajusz lesz? vagy Fecske bajusz? az új módi...:music:

14. JövendölőMáriusz

Teljesen félreértitek a képet. Nem bajszos hanem megfázott! A madaraknak ott az orrlyukuk van, abból lóg kétoldalt ki valami nünü, ezt tisztán látni! Pont tüsszentett. Zsepi meg sehol. Szegény beteg lett, korpás karom, toll atka, madárinfluenza.
    :wuerg:

maszilva, pircsi33, Chate-farm és 11 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Ha szegényke beteg , biztos lesz egy olyan periódusa , amikor szembetűnő változások lesznek , és a környezete felfigyel a tüneteire , mely egy hétig fog tartani . Lehet már tudni , hogy mire lesz hatással ez a betegség ?
    Szedhetne rá egy hétig zöld béres cseppet , vagy húzhatna a lábára zoknit , vagy az állatai hamarabb felébrednek .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia kedves Máriusz :)
    Hát tényleg félreértettük a képet. Elárulod, hogy milyen tünetekkel szembenéznünk? Vastagabban fog fogni a ceruzája? Kórósan mohó lesz amit kér? Elköltözik melegebb éghajlatra, vagy vissza sem jön onnét ahol most van? Hatással lesz a szezon szuvenírre a betegsége? Nekünk kell meggyógyítani?

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum mestere

Sziasztok !
    A Valentin naptár mai ajándéka/ 12. nap/ 3 db "Fidzsi" talányos tiki fa.:)
    Legyen szép napja mindenkinek !

maszilva, nagymami2, Gio és 6 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Ha már beteg szegényke , a doktor bácsi adott neki lufit :inlove:

maszilva, Gio, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Gondolod, hogy a lufi gyógyító erejű?
    Mikor is kezdődik az új szezon? Már alig várom, hiányzik a napi rutinból a vevők kiszolgálása :) Neked nem? Megnéztem a naptárban: Farmáruda frissítés 13. szezon 02. 18.-ra van írva a naptárban. Ezen a napon kapjuk meg a Hoppácska nevű dekort is a farmárudában. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
    Viszont ma kezdődik a csere event, érdekelne a szalamandra menetrendje, (Mikor kapjuk meg az ólat csp-ért megvehető a piros kosárban) hogy érdemes-e ma keresnünk a léghajón vagy türelmesen várjuk ki amíg a játék hozzáférhetővé teszi nekünk a hozzájutás feltételét? A tapasztalatom az, hogy a tenyésztést megelőző két héttel kerül be, de mikor fogjuk tenyészteni márciusban? A hónap elején vagy inkább később? 11 ólam van piros fejlesztéssel együtt. Alapállatom elég kevés ennyivel nem indulok neki egy újtenyésztésnek 1549 darab van csak :( Nagyon keveslem ...:cry::oops::cry:

20. HéricsBáró

Mialatt szalamandrákra vadászunk a léghajón , a kertek alatt settenkedik ide valaki . :inlove:
    Kérdezném , hogy mit eszik , de elkezdtem vadászni egy jóllakot példányra , hátha egy picit látható a kaja külalakja . xD:inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Aztán a gyalogátkelőhelyet is ideje átfesteni .

[​IMG] [​IMG]

csimbokarc, maszilva, PalMa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.